TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån

Garantiprovision

Hvad er garantiprovision? Det er et godt spørgsmål. Der er faktisk ikke mange, der ved, hvad det er. Garantiprovision er et gebyr, man betaler i forbindelse med konvertering af lån.

- Læs mere om garanti provision

Man betaler garantiprovision til banken som en betaling for den risiko, som banken påtager sig ved at stille garanti for et lån. Når man sælger et hus betaler man garantiprovision som et gebyr for at banken eller kreditinstituttet stiller garanti for, at man modtager pengene for salget af sin bolig.

Det, der er med garantiprovisionen er, at man kan trække det fra i skat. Mange glemmer dog at indberette garantiprovision og derfor går de glip af et fradrag på flere tusinde kroner. Det er værd at være opmærksom på dette, når man indberetter til SKAT. Hvis man er grundig og giver sig tid til at undersøge forskellige typer af fradrag og lignende kan der være mange fradrag og dermed penge at hente.

Altså skal du huske at indberette garantiprovision til SKAT, hvis du står og skal sælge din lejlighed eller sælge hus. Det gebyr, du betaler til banken i garantiprovision skal indberettes for at du kan få et fradrag på flere tusinde kroner.notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)