TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån

Låneberegner

Beregn herunder hvor meget du skal afbetale på dit lån hver måned. Angiv hvor meget du skal låne (inkl. stiftelsesomkostninger), den årlige rente i procent samt hvor lang løbetid dit lån er på. Baseret på dette beregner vi hvad du skal betale hver måned samt hvor meget du ender ud med, at have betalt i rente over hele perioden for dit lån.


Hvor meget vil du låne?
Kr.
Rente i procent
%
Løbetid
Måneder
Stiftelsesomk.
Kr.
spinner
Beregner lån...

Med TjekLåns låneberegner kan du beregne, hvor meget du skal betale af på dit lån hver måned og dermed skabe gennemsigtighed over dit budget. Denne låneberegner har vi udviklet for at hjælpe dig med at tage din beslutning på baggrund af fakta og tal, frem for fornemmelser og salgstricks. 

Hvis du allerede har et lån, så kan du regne ud hvad det kommer til at koste dig at have over hele løbetiden og hvor meget du mangler at betale af på dit lån. 

LÅNEBEREGNERENS FIRE PARAMETRE

For at beregne et lån via TjekLåns låneberegner må du indtaste disse fire oplysninger:

  • Hvor meget vil du låne?
  • Den månedlige rentesats
  • Løbetid på lånet
  • Stiftelsesomkostninger ved opstart af lån

Hvis du allerede har et lån, kan du med låneberegneren få klar og tydelig oversigt over hvad det kommer til at koste dig gennem lånets løbetid. Har du endnu ikke valgt lån, så kan du få kortlagt den økonomiske konsekvens af at forkorte eller forlænge lånets løbetid. 

Når du har trykket Beregn vil en boks komme frem med de vigtigste oplysninger. Her angives den månedlige ydelse, altså hvor mange penge du skal betale af på lånet hver måned. Du kan også se Renter i alt, hvad renterne løber op i under hele lånets løbetid. Total svarer til det lånte beløb, samt renter og stiftelsesomkostninger sammenlagt. 

Desuden viser låneberegneren en månedsoversigt, længden af denne oversigt svarer til den indtastede løbetid og fortæller dig hvad dit lån vil koste dig hver eneste måned. I månedsoversigten finder du også oversigt over rentebetalingen og det tilsvarende afdrag for hver måned. 

Vi har udviklet en låneberegner som vi er rigtig stolte og vores låne beregner kan bruges til alle typer lån herunder sms lån, forbrugslån, kviklån, bank og sågar kreditforeningslån – dvs. den fungerer også som en boliglån beregner så længe lånet er fastforrentet (læs mere længere nede). 

Når du bruger en låneberegner, får du et bedre overblik over, hvad du skal betale per måned og hvad du reelt betaler for at låne samlet set. Brug låneberegneren og beregn hvad det koster at låne pengene dvs. ÅOP (årlig omkostning i procent). Et lån koster en ydelse hver måned, som kan være relevant at sammenligne, når du kigger på forskellige lån. Men det er mindst lige så interessant at kigge på de samlede omkostninger ved lånet i hele lånets løbetid og som siger noget om, hvor meget du skal betale långiver for at låne pengene i en given periode. 

Så leder du efter det bedste lån til dig, så skal du altså finde det lån, der har en månedlig ydelse, du kan betale, og som samlet set er billigst. Den månedlige ydelse, som du er villig til at betale, skal naturligvis den faste indtægt eller indkomst, du har. 

Hos os kan du sammenligne forskellige lån inden du bestemmer dig for et af dem. Hvis vælger at sammenligne lånene mod hinanden, er det vigtigt, at du husker at inkludere alle omkostningerne ved lånet i beregningen. Dette kan godt være svært da de forskellige lånetilbud kan være svære at gennemskue i kraft af deres forskellige typer af gebyrer og omkostninger. 

Kviklån – herunder andre hurtige typer lån og kreditter – er en branche, hvor man skal kigge sig godt for inden man træffer sit valg. Man skal vurdere hvorvidt, man står overfor et lån der passer til ens livssituationen og indtægt. Derfor forsøger TjekLån at besvare alle ofte stillede spørgsmål. Find hjælp og gode råd under menupunktet ”Begreber”, hvor vi forklarer alle centrale begreber og udtryk, du skal bruge for at vælge det rette lån og få mest ud af vores låneberegner. 

Skal du købe bolig, kan du også bruge vores beregner. Eneste forskel er, at man i forbindelse med køb af bolig oftest optager lån i en kreditforening, hvor den månedlige ydelse som regel er fast (hvis det er et lån med fast rente), men hvor der i starten betales flere renter end afdrag. 

Er du i tvivl om du skal være et lån med fast eller variabel rente? Du kan selvfølgelig bruge vores låneberegner til at beregne omkostningerne ved variabelt forrentede lån, men kun så længe du kender renten. Så har du et realkreditlån med variabelt rente, hvor renten er lagt fast i fem år, kan du bruge beregner men altså kun maksimalt 5 år frem. 

Der findes mange forskellige låneberegnere på markedet og de har typiske et forskelliget fokus. Nogle fokuserer på billån, andre på realkreditlån. Der findes ligeledes låneberegnere der fokuserer på banklån og forbrugslån. 

Hvis du gerne vil beregne renter, ÅOP og ydelser på et realkreditlån kan vi anbefale dig at læse mere på Realkredit Danmarks hjemmeside. 

Er det derimod et billån du er interesseret i at kigge nærmere på kan vi anbefale dig at tage et nærmere kig på FDMs hjemmeside. Udover at tilbyde dig en låneberegner kan kan du gennem FDM faktisk også ansøge om et billån. Dette er muligt, da FDM samarbejder med Lån&Spar. Så optager du billånet gennem FDM er det rent faktisk Lån&Spar du optager lånet hos. 

Det er ikke kun realkreditselskaberne og Bilejernes brancheorganisation FDM der tilbyder låneberegnere. Det gør pengeinstitutterne i mange tilfælde også. Èn af de banker som tilbyder en rigtig fornuftig låneberegner er Nordea. Nordea har fokus på dine muligheder for at låne hvis du har en friværdi i eksempelvis din ejerbolig. Som oftest kan du opnå nogle særligt favorable vilkår, hvis banken kan få sikkerhed for lånet gennem fast ejendom. 

notifyImg

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)