De 3 bedste lån til dig

Herunder finder du de tre bedste lån til dig, baseret på dine indtastede oplysninger.

Anbefalet i juni

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 40.000 kr.Løbetid: 60 måneder kr. Variabel debitorrente: 7,49 - 20,73 % ÅOP: 5,11 - 20,73 % Månedlig ydelse: 755 - 1.037 kr. Samlede kredit omk.: 5.280 - 22.244 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 45.280 - 62.244 kr.
4,4
Tjek-lån rating

Tilgængelighed

Pris

Kundeservice

Fordele
 • Du kan indfri lånet før tid
 • Intet oprettelsesgebyr
 • Ingen månedlige gebyrer
 • God kundeservice
 • Bonusprogrammer
Ulemper
 • Du skal være min. 23 år gammel for at optage et lån
 • Mange muligheder, der kan skabe forvirring
 • Begrænset fysisk tilstedeværelse, kun online.

Bank Norwegian er en internetbaseret bank for private kunder. De sælger enkle ind- og udlånsprodukter. Ved hjælp af innovation og teknologi giver Bank Norwegian deres kunder de bedste løsninger til køb og brug af finansielle tjenester online.

Snarøyveien 36, 1364 Fornebu, Norge

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr.Løbetid: 60 måneder Etabl.omk.1000 kr. Variabel debitorrente: 3,48 % ÅOP: 3,80 % Max ÅOP: 24,99 % Månedlig ydelse: 2.053 kr. Samlede kredit omk.: 11.690 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 111.690 kr.
4,5
Tjek-lån rating

Tilgængelighed

Pris

Kundeservice

Fordele
 • En ansøgning - tilbud fra op til 21 banker på under 24 timer
 • Gratis og uforpligtende låneformidling
 • Mulighed for at samle dine lån og spare på renterne
 • Lendo kan hjælpe dig med at indhente bedre lånetilbud, end du nødvendigvis kan på egen hånd
 • Alle danske partnere er under tilsyn af Finanstilsynet
Ulemper
 • Du kan udelukkende kun modtage tilbud fra de 21 banker som Lendo samarbejder med
 • Risiko for overgæld.

Lendo blev grundlagt i 2007, og er i dag den største sammenligningstjeneste i Norge og Sverige. Lendo er ejet af den norske mediekoncern Schibsted, som også ejer DBA og Bilbasen. Lendo sammenligner gratis og uforpligtende lån fra op til 18 banker og långivere.

Gothersgade 8F, 1123 København K

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 5.000 kr.Løbetid: 12 måneder kr. Fast debitorrente: 22,5 % ÅOP: 24,97% % Månedlig ydelse: 52,5 kr. Samlede kredit omk.: 630 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 5630 kr.
3
Tjek-lån rating

Tilgængelighed

Pris

Kundeservice

Fordele
 • Du skal ikke stille sikkerhed for lånet
 • Du kan bruge pengene på lige hvad du vil
 • Betal lånet/kreditten ud når du ønsker
 • Du kan indfri lånet før tid - Uden ekstra omkostninger
Ulemper
 • Godkendte lån udbetales først efter 48 timer
 • Du kan få straksudbetaling, men det koster 30% af udbetalingsbeløbet, dog mindst 45 kr. og højst 1.199 kr.
 • Høje omkostninger - Oprettelsesgebyr, rente, ÅOP osv.
 • Du kan blot låne mellem 1.000 - 20.000 kr.
 • Begrænsede kundeservice muligheder
 • Ikke muligt at tilføje en medansøger

Nordcredit er en dansk online kreditudbyder, der blev etableret i 2017. Nordcredit er sidenhen blevet en del af det finske fin-tech selskab GF Money, som har givet bedre vilkår for forbrugerne med GF Moneys stærke kundeservice kompetencer og erfaring.

Carl Jacobsen vej 16 opgang 6, 4.sal, 2500 valby

Derfor kan du trygt bruge Tjek-lån.dk til at finde dit næste lån

På Tjeklån arbejder vi dagligt på at give dig et overblik over dine lånemuligheder og sørge for at vise de nyeste og bedste lån. Vi rangerer de forskellige lån efter faktorer som popularitet, lånets betingelser, renter, fordele og ulemper og dybdegående anmeldelser. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere. Du kan tjekke vores liste med partnere og hvordan vi tjener penge.

Med TjekLåns låneberegner kan du beregne, hvor meget du skal betale af på dit lån hver måned og dermed skabe gennemsigtighed over dit budget. Denne låneberegner har vi udviklet for at hjælpe dig med at tage din beslutning på baggrund af fakta og tal, frem for fornemmelser og salgstricks. 

Hvis du allerede har et lån, så kan du regne ud hvad det kommer til at koste dig at have over hele løbetiden og hvor meget du mangler at betale af på dit lån. Se videoen her for at se hvad tjeklån gør og kan gøre for dig!

LÅNEBEREGNERENS FIRE PARAMETRE

For at beregne et lån via TjekLåns låneberegner må du indtaste disse fire oplysninger:

 • Hvor meget vil du låne?
 • Den månedlige rentesats
 • Løbetid på lånet
 • Stiftelsesomkostninger ved opstart af lån

Hvis du allerede har et lån, kan du med låneberegneren få klar og tydelig oversigt over hvad det kommer til at koste dig gennem lånets løbetid. Har du endnu ikke valgt lån, så kan du få kortlagt den økonomiske konsekvens af at forkorte eller forlænge lånets løbetid. 

Når du har trykket Beregn vil en boks komme frem med de vigtigste oplysninger. Her angives den månedlige ydelse, altså hvor mange penge du skal betale af på lånet hver måned. Du kan også se Renter i alt, hvad renterne løber op i under hele lånets løbetid. Total svarer til det lånte beløb, samt renter og stiftelsesomkostninger sammenlagt. 

Desuden viser låneberegneren en månedsoversigt, længden af denne oversigt svarer til den indtastede løbetid og fortæller dig hvad dit lån vil koste dig hver eneste måned. I månedsoversigten finder du også oversigt over rentebetalingen og det tilsvarende afdrag for hver måned. 

Vi har udviklet en låneberegner som vi er rigtig stolte og vores låne beregner kan bruges til alle typer lån herunder sms lån, forbrugslånkviklån, bank og sågar kreditforeningslån – dvs. den fungerer også som en boliglån beregner så længe lånet er fastforrentet (læs mere længere nede). 

Når du bruger en låneberegner, får du et bedre overblik over, hvad du skal betale per måned og hvad du reelt betaler for at låne samlet set. Brug låneberegneren og beregn hvad det koster at låne pengene dvs. ÅOP (årlig omkostning i procent). Et lån koster en ydelse hver måned, som kan være relevant at sammenligne, når du kigger på forskellige lån. Men det er mindst lige så interessant at kigge på de samlede omkostninger ved lånet i hele lånets løbetid og som siger noget om, hvor meget du skal betale långiver for at låne pengene i en given periode. 

Så leder du efter det bedste lån til dig, så skal du altså finde det lån, der har en månedlig ydelse, du kan betale, og som samlet set er billigst. Den månedlige ydelse, som du er villig til at betale, skal naturligvis den faste indtægt eller indkomst, du har. 

Hos os kan du sammenligne forskellige lån inden du bestemmer dig for et af dem. Hvis vælger at sammenligne lånene mod hinanden, er det vigtigt, at du husker at inkludere alle omkostningerne ved lånet i beregningen. Dette kan godt være svært da de forskellige lånetilbud kan være svære at gennemskue i kraft af deres forskellige typer af gebyrer og omkostninger. 

Kviklån – herunder andre hurtige typer lån og kreditter – er en branche, hvor man skal kigge sig godt for inden man træffer sit valg. Man skal vurdere hvorvidt, man står overfor et lån der passer til ens livssituationen og indtægt. Derfor forsøger TjekLån at besvare alle ofte stillede spørgsmål. Find hjælp og gode råd under menupunktet ”Begreber”, hvor vi forklarer alle centrale begreber og udtryk, du skal bruge for at vælge det rette lån og få mest ud af vores låneberegner. 

Skal du købe bolig, kan du også bruge vores beregner. Eneste forskel er, at man i forbindelse med køb af bolig oftest optager lån i en kreditforening, hvor den månedlige ydelse som regel er fast (hvis det er et lån med fast rente), men hvor der i starten betales flere renter end afdrag. 

Er du i tvivl om du skal være et lån med fast eller variabel rente? Du kan selvfølgelig bruge vores låneberegner til at beregne omkostningerne ved variabelt forrentede lån, men kun så længe du kender renten. Så har du et realkreditlån med variabelt rente, hvor renten er lagt fast i fem år, kan du bruge beregner men altså kun maksimalt 5 år frem. 

Der findes mange forskellige låneberegnere på markedet og de har typiske et forskelligt fokus. Nogle fokuserer på billån, andre på realkreditlån. Der findes ligeledes låneberegnere der fokuserer på banklån og forbrugslån. 

Hvis du gerne vil beregne renter, ÅOP og ydelser på et realkreditlån kan vi anbefale dig at læse mere på Realkredit Danmarks hjemmeside. 

Er det derimod et billån du er interesseret i at kigge nærmere på kan vi anbefale dig at tage et nærmere kig på FDMs hjemmeside. Udover at tilbyde dig en låneberegner kan kan du gennem FDM faktisk også ansøge om et billån. Dette er muligt, da FDM samarbejder med Lån&Spar. Så optager du billånet gennem FDM er det rent faktisk Lån&Spar du optager lånet hos. 

Det er ikke kun realkreditselskaberne og Bilejernes brancheorganisation FDM der tilbyder låneberegnere. Det gør pengeinstitutterne i mange tilfælde også. Èn af de banker som tilbyder en rigtig fornuftig låneberegner er Nordea. Nordea har fokus på dine muligheder for at låne hvis du har en friværdi i eksempelvis din ejerbolig. Som oftest kan du opnå nogle særligt favorable vilkår, hvis banken kan få sikkerhed for lånet gennem fast ejendom. 

Hvad er låneberegner 

Låneberegneren er et redskab, som du kan bruge til lynhurtigt og nemt at se, hvor mange penge, du har mulighed for at låne. Vores låneberegner kan vise dig den ydelse, som du skal betale hver måned, når du har optaget et lån. Og på den måde kan du beregne den ydelse og dermed det lån, som passer til dig og din private økonomi. Du kan selv angive dit ønskede lånebeløb, din ønskede rente samt den ønskede løbetid, og så klarer låneberegneren resten for dig. Prøv selv krafter med vores låneberegner og find ud af, hvordan den fungerer, så du selv kan beregne hvor stort et lån, du har plads til i din økonomi og dit budget.

Når du bruger låneberegneren, får du hurtigt et indblik i, hvor meget du skal betale i månedlig ydelse på dit lån. Det vil altså sige det beløb, som du skal ligge i afbetaling hver måned på dit lån, så du kan få betalt de lånte penge tilbage til din låneudbyder. Du kan selv angive det beløb, du gerne vil låne og den løbetid, du ønsker at have. Du kan prøve dig frem med forskellige rentesatser og se, hvordan de månedlige ydelser ændrer sig hver gang, du ændrer på for eksempel rente - eller én af de andre parametre. Når du indtaster de forskellige parametre vil TjekLåns låneberegner helt automatisk regne ud for dig, hvad du vil komme til at betale hver måned. Du kan ligeledes se, hvor meget du samlet set kommer til at betale i rente over hele lånets løbetid. Du kan bruge vores låneberegner helt gratis - og naturligvis uforpligtende - inden du undersøger dine lånemuligheder videre. Med vores låneberegner kommer du altså 100 % nemt og sikkert i gang med at låne penge og sammenlign lån.

Låneberegner bolig

Hvis du er ny, når det kommer til at låne penge, kan det være forvirrende at holde styr på alle de mange begreber og typer af lån, der findes på markedet for lån i Danmark. Der findes både lån til hus, lån til lejlighed, lån til andelsbolig, lån til bil, lån til forbrug og et hav af andre typer af lån. Og der findes derfor naturligvis også låneberegnere til disse forskellige lån og forskellige formål. Det kunne eksempelvis være en låneberegner bolig, som kan hjælpe dig med at finde ud af, hvor meget du kan låne til køb af din næste - eller måske første - bolig. Som udgangspunkt fungerer alle låneberegnere dog på samme måde, så du skal ikke gå i panik, hvis du ikke kan finde en låneberegner, som specifikt hedder “låneberegner bolig”, “låneberegner hus”, “låneberegner lejlighed” eller “låneberegner andelsbolig”. Husk nemlig, at de fleste låneberegnere fungerer på nøjagtit samme måde, så du kan altid vende tilbage til vores låneberegner, selvom du ønsker at undersøge dine muligheder for lån til køb af bolig. Det kan være meget fordelagtigt for dig at gøre brug af en låneberegner i forbindelse med andelsboliglån, boliglån, huslån og lån til lejlighed.

Låneberegner billån

Det er naturligvis også en mulighed for dig, der ønsker at låne penge til køb af bil, at gøre brug af en låneberegner til billån. Der er mange måder at bruge en låneberegner til billån på, og én af dem er ved at indtaste dit ønskede lånebeløb - som svarer til bilens pris, udbetalingen eller en anden procentdel af det, som du skal betale for den bil, du vil købe. Ved at gøre dette, kan du med vores hurtige og præcise udregning se, hvor stort et beløb, du hver måned skal betale tilbage til din låneudbydere for at komme af med din gæld. 

Det kan være, at du allerede nu ved hvilken udbyder, du ønsker at låne penge hos, og at du dermed også ved hvilken rente, de tilbyder på lån. Dermed kan du altså indtaste både lånebeløb og rentesats i TjekLåns låneberegner, og så kan du se, hvor meget, du skal betale af på lån hver måned. Du kan ændre i lånets løbetid for at se, hvor lang en løbetid, der passer til dine ønsker og ikke mindst til din økonomi.

Det kan være nødvendigt for dig at låne penge til køb af bil, hvis du ikke har råd til at betale hele bilens pris kontant med det samme, du køber den. Det vil være en fordel for dig, hvis du i forvejen har sparet op til at betale udbetaling på bilen, da det sandsynligvis også vil kunne give dig en bedre rente på lånet. Jo bedre økonomi du har, jo bedre lån vil du også kunne få - som udgangspunkt og som tommelfingerregel.

Låneberegner motorcykel

Drømmer du om at købe en stor og flot motorcykel, som du kan drøne rundt på i fritiden, men du har måske ikke helt råd til udbetalingen eller til hele købsprisen? Så kan det være relevan for dig at tage et motorcykel lån - også kaldet MC lån - og i den forbindelse gøre brug af en låneberegner til motorcykel. Et lån til motorcykel er kendetegnet ved, at det er tilpaset til køb af motorcykel.

På den måde kan man sige, at det minder meget om et billlån eller et boliglån, da det også er typer af lån, som passer præcist til et særligt formål. Når du skal undersøge dine muligheder i forbindelse med MC lån eller motorcykellån, vil det naturligvis også være en rigtig god idé at gøre brug af en motorcykel låneberegner eller låneberegner MC.

Når du planlægger at købe en motorcykel er det nemlig en super god idé at lægge et budget, så du ved, hvor lang tid det vil tage dig at spare penge op til udbetaling på din motor cykel. Du bør også lægge et budget, når det kommer til MC lån, da det er her, du får overblik over, hvor meget du har råd til at låne.

Når du gør brug af vores låneberegner motorcykel, kan du nemlig finde ud af helt præcist, hvad du kommer til at betale af på dit lån hver eneste måned, og dermed kan du tilpasse dit MC lån, så det passer helt nøjagtigt til din økonomi. På den måde kan du også bedre sikre dig, at du kun låner det beløb, som du rent faktisk har råd til, og som du er i stand til at betale af på hver måned.

Låneberegner sommerhus

Drømmer du om at købe et sommerhus eller en anden form for fritidsbolig, som du og din familie kan tilbringe weekender, ferier og andre højtider i, når der rigtig skal slappes af? Så kan det være, at du også har kigget på dine forskellige muligheder for at låne penge til køb af sommerhus. De fleste der køber et sommerhus får finansieret købet med et realkreditlån.

Det betyder dog ikke, at du ikke kan gøre brug af vores låneberegner sommerhus, når det kommer til at finde ud af hvor meget du kan og bør låne. Du kan som regel låne op til 75 % af købsprisen på dit sommerhus med et realkreditlån. Du skal dermed også kunne finansiere de sidste 25 % af prisen for sommerhuset - og det kan du for eksempel gøre med et banklån eller et online lån her fra Tjeklån. 

Når du vil finde ud af, hvor meget du kan låne til sommerhus, afhænger det af din husstands inkomst, din egen opsparing - eller formue - og så den gæld, som du eventuelt allerede har. Og så selvfølgelig afhænger det også af prisen på det sommerhus, du ønsker at købe. Til dette formål findes der en række forskellige sommerhus låneberegner, som kan hjælpe dig med at finde ud af hvad du kan låne. En låneberegner kan vise dig hvor stort et beløb, dit realkreditinstitut kan låne dig, så du kan få opfyldt drømmen om at købe dit eget sommerhus.

Låneberegner forbrugslån

Et forbrugslån er den type lån, som du typisk vil optage online. Det er - som navnet jo antyder - et lån, som kan bruges til forbrug. Det er med andre ord et lån, som du kan bruge til stort set lige præcis det, som du har lyst til at bruge det på. Det kunne for eksempel være til køb af nye møbler til din bolig eller til køb af noget elektronik, som du længe har drømt om.

Et forbrugslån behøver nemlig ikke være på mange hundrede tusinde kroner. Du kan rent faktisk få forbrugslån 500 kr og helt op til en halv million kroner. Det er dog ikke sikkert, at det er hverken realistisk eller nødvendigt for dig at lån 500.000 kr, men det er rent faktisk en mulighed. Ønsker du at tage et forbrugslån til for eksempel køb af elektronik, vil det typisk kun være nødvendigt at låne mellem 1000 kr og 10.000 kr, afhængigt af hvad du ønsker at købe.

En låneberegner til forbrugslån kan hjælpe dig med at finde ud af hvor meget du hver måned skal betale til din låneudbyder. Med låneberegner forbrugslån kan du regne den månedlige ydelse på dit lån. Ønsker du for eksempel at låne 5000 kr til et nyt TV, kan du indtaste 5000 i boksen “hvor meget vil du låne?”. Hvis du ved, at du gerne vil være ude af din gæld efter 12 måneder, kan du indtaste dette i boksen “løbetid”. Dermed finder du ud af, hvor stor en månedlig ydelse, det vil kræve af dig at optage dette lån. Du kan derefter prøve at indtaste forskellige rentesatser, så du kan se, hvor høj eller lav en rente, du kan få på dit lån, så den månedlige ydelse stadig passer til dig og din økonomi.

Hvis du ikke har haft held med de gamle låneudbydere kan vi anbefale dig at tjekke vores liste med nye lån

Låneberegner kviklån

Et kviklån er en lånetype, som kan optages til privat forbrug. Det kan være en god mulighed, hvis du modtager en uforudset regning. Kviklån har ofte en høj rente og høje gebyrer. Lånetypen er et kortfristet lån uden sikkerhed. Når du ansøger om et kviklån, foregår låneprocessen ofte hurtigt. Med et kviklån kan du typisk låne mellem 500 - 25.000 kr., hvor du får en kortere løbetid. Lånet er altså typisk hurtigt tilbagebetalt igen. 

En låneberegner til kviklån hjælper dig med at finde ud af, hvor meget dit ønskede lån koster. Her kan du på under 1. minut beregne, hvor meget du skal betale i månedlig ydelse samt de samlede omkostninger. Det hjælper dig altså med at finde ud af, om du egentligt har mulighed for at betale lånet tilbage igen. Du slipper på den måde for at optage et lån, som du ender med ikke at kunne afdrage på. 

Det er super nemt at anvende låneberegneren. Du kan nemt og hurtigt skrue op og ned for lånebeløb, etableringsomkostninger, renter og løbetid. På den måde kan du undersøge alle muligheder, som der findes på det danske lånemarked. Når du har beregnet dit ønskede lån, vil der blive angivet en række forslag på lånetilbud, som du kan finde på lånemarkedet. 

Låneberegner rejser

Her på TjekLån findes der nærmest ikke det formål, som du ikke kan låne penge til. Og ddu kan naturligvis også låne penge til rejse. Hvad end det handler om penge til hotelovernatninger på en bilferie, eller om du ønsker at overraske din bedre halvdel ved at købe en all inclusive ferie til jer i jeres næste fælles ferie. Der findes mange muligheder for dig, der ønsker at låne penge til rejse, og du har naturligvis også mulighed for at bruge vores beregner til at undersøge, hvor stort et lån, du kan få.

Med en låneberegner rejser finder du hurtigt og nemt ud af, hvilket beløb, der er realistisk for dig at låne, når du gerne vil afsted på en rejse. Tjeklåns låneberegner viser dig lynhuurtigt den månedlige ydelse, det samlede tilbagebetalte beløb samt hvor stort et beløb, du samlet kommer til at betale i rente. Det beløb, du samlet set betaler i renter er altså det beløb, som det koster dig at låne pengene. Og på den måde kan du bruge vores rejse låneberegner til at vurdere, om det kan betale sig at vente med at købe rejsen til du selv har sparet pengene op, eller om det er det værd at betale renterne for at kunne komme afsted på din drømme rejse hurtigst muligt. 

 

Derfor skal du bruge en låneberegner før du låner penge


Når du bruger en låneberegner, får du et hurtigt og nemt indblik i, hvad det koster at låne. Du kan tilpasse parametrene, så de passer nøjagtigt til dig, dine lånebehov og selvfølgelig din økonomi. Når du bruger en låneberegner bliver det altså meget nemmere at finde dit næste lån, da du på den måde kan være mere sikker på, hvor stort et beløb, du rent faktisk har råd til og mulighed for at låne. Vores låneberegner er naturligvis helt gratis og uforpligtende for dig at gøre brug af - så hvorfor ikke prøve den af inden du går i gang med at sammenligne forskellige lån?

Spørgsmål og svar om vores låneberegner

✔️ Hvor meget kan jeg låne?

Du kan låne fra 500 kr. til 500.000 kr.

✔️ Hvad er en låneberegner?

En låneberegner bruges til at udregne din månedlige ydelse og din ÅOP, på baggrund af størrelsen på lånet du ansøger om, løbetiden, stiftelsesrente og debitorrenten du vælger.

✔️ Hvordan bruger man en låneberegner?

Låneberegnerens bruges ved at du først vælger låneformålet. Derefter Indtaster du låneoplysningerne, som er størrelsen på lånet, din ønskede løbetid, stiftelsesomkostninger og debitor rente. Bagefter generer låneberegneren din månedlige ydelse og ÅOP

✔️ Hvem kan ansøge om et lån?

Følgende krav gælder, hvis du skal optage et lån

 • Minimumsalder 18 år
 • Fast bopæl i Danmark
 • Du må ikke være registreret i RKI
 • Du skal have en fast indtægt