Sådan tjener vi penge

Forfattere

Forfattere hos TjekLån

Nedenfor kan du se de forfattere, der flittigt skriver indhold her på TjekLån. Du kan i nedenstående læse en kort beskrivelse af hver enkelt forfatter for at få et bedre indblik i deres egenskaber og erfaring. Du kan ligeså finde deres emailadresse samt LinkedIn profil, såfremt du ønsker at kontakte en af vores forfattere.

Mark Andersen, CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing. Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.

Simone Christensen, Content Specialist

Simone har stor erfaring indenfor produktion af indhold indenfor det digitale område. Simone har bla. arbejdet for HeyMedia, Grafikr, ViaBill og Creative ZOO. Simone går op i grundig research og tillidsvækkende og troværdigt indhold.

Louise Mathilde Jakobsen, Økonomi skribent

Louise er Tjeklåns økonomi skribent, som som med sin store interesse i økonomi glædeligt deler ud af alt hendes viden.

Eksperter

Lene Okholm, Uvildig økonomisk rådgiver

Lene er oprindeligt uddannet finansøkonom, bankrådgiver og ejendomsmægler. Med en 10-årig baggrund som rådgiver og filialleder i en af Danmarks største pengeinstitutter, har Lene en rigtig god insiderviden, hvor hun hjælper sine kunder ud fra. Lene brænder for at undervise samt lære andre, at økonomi ikke behøver at være svært og kedeligt.

Sarah Ophelia Møss, Founder & CEO i Ophelia Invest

Sarah er sociolog og stifter af forskellige finansielle virksomheder, herunder Ophelia Invest og Forlaget Penge, og er dermed en af Danmarks førende indenfor økonomisk rådgivning. Sarah underviser i økonomi igennem podcasts, videomateriale og andre medier, for at give mennesker muligheden for at lære på den måde der passer bedst.

Rune Wagenitz Sørensen, Adm. Direktør i Miranova

Rune er iværksætter, Cand. Merc. finansering og arbejder med formuepleje. Runes virksomhed Miranova, forvalter omtrent 6,5 mia. kr for deres kunder, og sikre dem en inflationssikret og voksende opsparing.

notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

Ved at indtaste din e-mail og dit telefonnummer og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails og sms'er om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik