Sådan tjener vi penge >

Mark Andersen, Direktør og grundlægger

Mark Andersen stiftede i 2018 siden Tjeklån.dk, og har mange års erfaring med finansielle produkter herunder kviklån og forbrugslån. Mark er en af Danmarks førende eksperter på lånesammenligning og udvikling af finansielle produkter.

Louise Mathilde Jakobsen, Økonomi skribent

Louise er Tjeklåns økonomi skribent, som som med sin store interesse i økonomi glædeligt deler ud af alt hendes viden.

Simone Christensen, Content Specialist

Simone har stor erfaring indenfor produktion af indhold indenfor det digitale område. Simone har bla. arbejdet for HeyMedia, Grafikr, ViaBill og Creative ZOO. Simone går op i grundig research og tillidsvækkende og troværdigt indhold.

Yasir Zewain, Content & Communications Manager

Yasir Zewain er Content & Communications Manager hos Tjeklån, og skriver content om alt fra privatøkonomi til lånemarkedet. Yasir har mere end 5 års erfaring med økonomi, marketing og salg. 

Eksperter

Lene Okholm, Uvildig økonomisk rådgiver

Lene er oprindeligt uddannet finansøkonom, bankrådgiver og ejendomsmægler. Med en 10-årig baggrund som rådgiver og filialleder i en af Danmarks største pengeinstitutter, har Lene en rigtig god insiderviden, hvor hun hjælper sine kunder ud fra. Lene brænder for at undervise samt lære andre, at økonomi ikke behøver at være svært og kedeligt. Besøg Lenes hjemmeside: https://leneokholm.dk

Flemming Thorslund, Stifter og direktør hos Aktiv Finans

Flemming er bankuddannet og har 25 års erfaring fra finanssektoren. Han var tidligere i en 10-årig periode en del af den øverste ledelse i et større dansk pengeinstitut.

Efter han stoppede i banksektoren havde han et investeringsselskab sammen med 2 partnere.

I 2012 stiftede han Aktivfinans, hvor han nu har 8 ansatte.

Sarah Ophelia Møss, Founder og CEO i Ophelia Invest

Sarah er sociolog og stifter af forskellige finansielle virksomheder, herunder Ophelia Invest og Forlaget Penge, og er dermed en af Danmarks førende indenfor økonomisk rådgivning. Sarah underviser i økonomi igennem podcasts, videomateriale og andre medier, for at give mennesker muligheden for at lære på den måde der passer bedst.

Rune Wagenitz Sørensen, Adm. Direktør I Miranova

Rune er iværksætter, Cand. Merc. finansiering og arbejder med formuepleje. Runes virksomhed Miranova, forvalter omtrent 6,5 mia. kr for deres kunder, og sikre dem en inflationssikret og voksende opsparing.

Torben Kristensen, Partner og uvildig rådgiver

De har til sammen i PartnerFinans, fordelt på 4 ejere, over 20 års erfaring i uvildig økonomisk rådgivning. Det har bygget et utroligt stærkt kendskab og netværk op, som kommer alle deres kunder til stor gavn.

PartnerFinans formål er at øge vores kunders livskvalitet og skabe tryghed omkring hele økonomien.

På Tjeklån.dk har vi flere eksperter som dagligt skriver indhold på vores side. Du kan derfor føle dig tryg ved at bruge vores service og kan benytte dig af vores kundeservice hvis du mangler svar på et spørgsmål relateret til privatøkonomi og de lånetilbud du kan se på vores side.

Vores forfattere/eksperter skriver blandt andet om forbrugslån, kviklån, samlelån og billån. På disse sider kan du se hvordan du skal forholde dig, hvor du kan ansøge og hvad du skal kigge efter for at finde det billigste lån.

Udfyld og modtag din låneansøgning helt uforpligtende

E-mail*

Telefonnummer

Fortsæt uden indtastning af e-mail

ansøg Ansøg nu