TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån

Hvad er et budget?

Med et budget får du et overblik over din pengestrøm. Du kan dermed planlægge, hvor meget du vil bruge og hvad du vil bruge det til af dit rådighedsbeløb. Desuden kan du oververveje at opdele dit budget, så du som minimum får lagt 10% til side til opsparing og uforudsete udgifter, som du ved, der kommer hver eneste måned.

hvad er et budget.png

Et budget fortæller dig, hvordan din økonomi ser ud. Den fortæller dig, om du har overskud eller underskud. Et klassisk budget indeholder fire poster: indtægter, faste udgifter, variable udgifter og opsparing. For at komme i gang med at lægge et budget, kan du udfylde et online budgetskema eller downloade en budget app, som du altid kan tilgå - også når du er på farten.

Når du får sat skik på dit budget, er der også større sandsynlighed for, at du kan få de ting, som du går og drømmer om. Det er ikke sikkert, at du kan få opfyldt alle dine ønsker i nuværende eller efterfølgende måned, men på sigt får du mulighed for at realisere dine drømme.

Læs mere om, hvordan du rent faktisk får lagt et budget hernotifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)