Ny SERES 5 på vej til Danmark - Her er alt du skal vide

I foråret 2023 forventer SERES at deres nye elbil SERES 5 EV, vil ramme det europæiske marked. De nye SERES biler forventes også at blive lanceret i Danmark. 

Herunder finder du en oversigt over den nye SERES 5. Vi har lavet et samlet overblik over lanceringen, pris, funktioner og mere. Her er alt du skal vide.

Hvem er SERES?

SERES er et kinesisk bilmærke, som producerer elbiler. producenten udvikler og producerer elbiler, og er i dag en kæmpe spiller på det kinesiske marked. Der sælges en række populære modeller som SERES 3, SERES 5 EV og SERES 5 EVR. 

På det europæiske motorshow i Bruxelles har Seres præsenteret deres nye SERES 5, som de forventer, vil komme på det europæiske marked i foråret 2023. Modellen er blevet udviklet i 5 år, og indeholder bla. teknologi fra den kinesiske teknologigigant Huawei.

SERES 5 EV kommer til Danmark

Den nye Serie af SERES 5 biler forventes at lande i Danmark i foråret 2023. Helt konkret kan du formentlig få fat i en SERES 5 fra Marts måned 2023. Det er første gang, at den kinesiske elbil kommer til at køre på de danske veje. 

Den nye SERES 5, er en såkaldt sporty premium e-SUV. En sporty premium e-SUV er en elbil med plads til familien. Der kommer altså endnu en mulighed på dansk jord, for at købe en ny elbil med plads til hele familien. 

Priser på den nye SERES 5 EV

Herunder finder du en graf over de estimerede priser for den nye SERES 5 EV, når den lander på det danske marked i foråret 2023:

SERES 5 bilserie priser i Danmark

SERES 5 bilserie priser i Danmark

Prisen på den nye SERES 5 Standard (2WD) er fra 490.632 kr. Skal du have fat i SERES 5 Premium (4WD), skal du af med fra 538.632 kr. SERES 5 Flagship (4WD) kommer til at koste fra 621.832 kr. 

SERES 5 EV - Specifikationer

Den nye SERES 5 EV bliver den nyeste model inden for familie elbiler, og kommer til at byde på blandt andet et 80 kWh og et højtydende 90 kWh semi-solid-state batteri. 

Bilen kan oplades både med slow charge og fast charge. Ifølge producenten har du mulighed for at oplade din elbil på under 1 time.

Fast charge tid - 20-80% SOC Slow charge tid - 20-90% SOC
0.7-0.85 timer 7-7.5 timer

Den nye SERES 5 kommer til at køre 0 - 100 km/t på 3,7 sekunder, og en rækkevidde på op til 580 km. Motorerne kommer til at ligge både foran og bagved, og har 430 kW og et moment på op til 960 Nm.

Bilen kommer til at indeholde et head-up display, og en stor 15,6″ central skærm. Derudover vil der også være et LCD-instrumentpanel. SERES 5 kan kun fås med 5 døre.

Når du køber den nye CERES 5, vil du få 8 års garanti (160.000 km) på batteriet, elektriske styresystem og elmotorerne.

Gør som 38.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Nyeste lån på Tjeklån
De billigste lån
Mest populære lån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

Ved at indtaste din e-mail og dit telefonnummer og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails og sms'er om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik

ansøg Ansøg nu