Indholdsfortegnelse Table of content

Del på:

Facebook Twitter Linkedin

Sidder du midt på måneden med en ny computer, tøj, sko eller andet, som du ikke har mulighed for at betale lige nu, så skal du læse med her. Med "Køb nu, betal senere" kan du handle i de alle butikker online, og derefter betale beløbet i mindre rater eller senere.

Du kan i mange tilfælde anvende betalingsmetoden, uden at skulle betale gebyrer eller omkostninger. Herunder finder du en komplet oversigt over "køb nu betal senere", så du kan komme i gang med at foretage køb.

Hvad er Køb nu, betal senere

"Køb nu, betal senere" er en betalingsmetode, hvor du kan modtage dine varer, inden du skal foretage betalinger. Det vil sige, at du kan skubbe det fulde beløb, så du først skal betale beløbet efter en, to eller flere måneder. Det fungerer altså som små lån eller kreditlån. 

Betalingsmetoden fungerer forskelligt, afhængigt af hvilken udbyder du vælger. Hos nogle udbydere kan du købe og betale beløbet senere helt gratis i en måned, og uden at der forekommer skjulte gebyrer.

Hos andre udbydere vælger du en løsning, som fungerer som køb på afbetaling. Det vil sige at du foretager købet nu, og betaler pengene tilbage i mindre bidder. Her kan der i nogle tilfælde forekomme et månedligt gebyr, og betalingsmetoden er dermed ikke helt gratis.

Hvor kan jeg købe nu og betale senere?

Du kan betale senere på langt de fleste butikker online og danske webshops. Ofte kan du foretage købet med faktura betaling eller dele betalingen op gennem eksterne udbydere af ydelsen.

Du kan købe nu og betale senere, når du skal shoppe online hos store brands som: Zalando, Zara, Elgiganten, Proshop, Boozt og mange andre online butikker. Det giver dig mere frihed til at foretage køb, hvis du er sikker på, at du kan tilbagebetale beløbet inden for kort tid. 

Der findes derudover også flere udbydere på det danske "Køb nu, betal senere" marked. Du kan i dag handle i butikker med Klarna, Viabill, og Lunar.

Lunar - Køb nu, betal senere

Lunar er en dansk bank, som tilbyder deres kunder "Køb nu, betal senere". Det vil sige, at hvis du er kunde hos Lunar, har du mulighed for at købe ting nu og betale for dem senere. Lunar giver dig mulighed for at splitte din betaling i 3, 6 eller 12 måneder.

Lunar giver dig mulighed for:

 • Splitte din betaling i 3, 6 eller 12 måneder

 • Split op til 10.000 kr.

 • Fast pris - ingen skjulte gebyrer.

 • Du kan splitte alle typer af regninger

Som kunde hos Lunar kan du købe ting på afbetaling. Det er super nemt at ansøge om godkendelse til at foretage køb med "betal senere" hos Lunar. Lunar foretager et kredittjek, hvor du skal besvare en række spørgsmål om din privatøkonomi.

Du kan få Lunar "Betal senere" med få trin:

 • Tilmeld dig Lunar - Det er helt gratis

 • Ansøg om “Betal senere” i app`en - Tilgå her

 • Vælg den betaling som du vil splitte

Du kan læse mere om Lunar her

Få lunar Køb nu betal senere

Lunar Bank er en af de hurtigst voksende online banker i Danmark, og den tilbyder en række forskellige finansielle tjenester til sine kunder. En af de mest populære tjenester, som banken tilbyder, er "buy now, pay later" muligheden.

Med Lunar Banks "buy now, pay later" mulighed, kan kunderne betale for deres køb med deres kreditkort og derefter betale beløbet senere. Dette er en bekvem måde at foretage større indkøb eller investeringer, da det giver kunderne mulighed for at dele betalingen op i mindre bidder og sprede udgifterne over flere måneder.

En af fordelene ved at bruge Lunar Banks "buy now, pay later" mulighed er, at det er en bekvem måde at låne penge på. Kunderne kan få glæde af de ting, de ønsker at købe, mens de stadig har råd til at betale tilbage på deres egen tid. Dette kan også hjælpe kunderne med at opbygge en god kreditværdighed, da de viser, at de kan håndtere deres økonomi og betale tilbage det, de skylder.

Klarna - Køb nu, betal senere

Klarna er en udbyder, som tilbyder "Køb nu betale senere". Med Klarna kan du foretage køb gennem app'en eller direkte på butikkens hjemmeside. Her skal du blot indtaste dit CPR-nummer, så de kan identificere, at det er dig der foretager købet.

Når du betaler med Klarna, kan du på få sekunder gennemføre handlen. Det fungerer på samme måde som enhver anden betalingsmetode. Du vil derefter finde din faktura i Klarna-app'en, hvor du kan få et komplet overblik over dine bestillinger og betalinger.

Betal med klarna hos Ikea, Ryanair, Phillips, Unisport, Luxplus, Levis, NAKD, Nespresso, Asos og Nike

Betal med klarna hos Ikea, Ryanair, Phillips, Unisport, Luxplus, Levis, NAKD, Nespresso, Asos og Nike

Klarna er en af de største spillere på markedet, og har i dag mere end 150 millioner brugere og mere end 450.000 butikker. Du har altså rigeligt med muligheder, når du skal shoppe online med Klarna.

Klarna betaling

Klarna betaling er super nemt, og kan klares i kassen eller i Klarna-appen. Men så tænker du måske, hvordan fungerer betaling med Klarna:

 • Tilføj dine favoritprodukter i indkøbskurven

 • Gå til betaling

 • Klik på "Vælg betalingsmetode"

 • Vælg Klarna

 • Indtast dit CPR-nummer

 • Godkend køb

 • Afvent levering af dine nye produkter

Når du har købt en vare med Klarna, kan du finde dine ordre ved at logge ind på Klarna.com eller i appen. Her finder du et overblik over alle dine Klarna betalinger, ordre og andet brugbar information. 

Klarna engangskort

Klarna engangskort er et virtuelt betalingskort, som du kun kan anvende til at foretage et enkelt køb. Du kan nemt og hurtigt oprette et engangskort hos Klarna, og du modtager med det samme et kortnummer, udløbsdato og en CVV-kode(tre-cifret nummer bag kortet).

Du opretter et engangskort hos Klarna via appen:

 1. Shop i Klarna appen

 2. Indtast det nøjagtige beløb på dit køb

 3. Du modtager med det samme et kortnummer, udløbsdato og en CVV-kode(tre-cifret nummer bag kortet)

 4. Betal på butikkens hjemmeside

 5. Se app'en for at modtage opdateringer på dit køb

Hvis du opretter et engangskort, men alligevel ikke anvender det, skal du ikke være bekymret. Dit engangskort udløber efter 24 timer, og du kan derefter blot oprette et nyt kort, hvis du ønsker at foretage andre køb.

Du modtager en regning, når butikken har afsendt din ordre. Forfaldsdatoen er 30 dage fra den pågældende dato. Du kan se og betale dine engangskort i Klarna-appen. 

Klarna butikker

Du kan i dag anvende Klarna "Køb nu, betal senere" i mere end 450.000 butikker verden over, og det gælder også en lang række af de største danske webshops. Du kan betale med Klarna hos store brands som:

 • Nike

 • Zara

 • Calvin Klein

 • Weekday

 • Unisport

 • Selected

 • Philips

 • NA-KD

 • Levis

 • H&M

 • Bodystore

 • Adidas

 • Arket

 • Nespresso

 • Luxplus

Du kan derudover betale med Klarna i mange flere butikker og forhandlere af tøj, elektronik, skønhedsprodukter og meget mere. Du kan finde den fulde liste over butikker i appen. 

Viabill - Køb nu, betal senere

Viabill er en udbyder, som tilbyder "Køb nu, betal senere". Med Viabill kan du foretage køb direkte hos forhandlere. Hele processen kan klares med tre simple trin:

 1. Vælg betaling med Viabill ved kassen

 2. Opret din personlige Viabill konto

 3. Betal i 10 rater

Viabill tilbyder i dag finansiering på mere end 5.500 forskellige webshops i hele verden og Danmark. Viabill har kunder i deres tre markeder: Danmark, USA og Spanien, hvor der tilbydes større frihed til køb af produkter.

Betaling med Viabill

Viabill betaling er en super nem løsning, hvor du kan betale direkte på webshoppen i dit eget tempo. Du kan altså betale med Viabill hos en af deres mere end 5.500 butikker, som sælger elektronik, babyudstyr, tøj, sko og meget mere.

Når du betaler med Viabill, modtager du den første faktura, når varen bliver afsendt. Du vil derefter modtage en ny faktura hver måned. Hvis du ikke har penge her og nu til at betale hele beløbet for et produkt, kan du dele betalingen op i mindre rater.

Betal med Viabill hos SAXO, Ditur, Magasin, Booking.com, Sport 24, Padel Shoppen, Elgiganten, Coolshop og Camille Brinch, LuksusBABY.dk

Betal med Viabill hos SAXO, Ditur, Magasin, Booking.com, Sport 24, Padel Shoppen, Elgiganten, Coolshop og Camille Brinch, LuksusBABY.dk

Hvis du ønsker at foretage køb med en afbetalingsordning gennem Viabill, kan du vælge mellem flere produkter. Viabill tilbyder to typer af kontoer: Viabill eller Viabill plus:

Viabill

Viabill Plus

0 kr. om måneden Viabill Mastercard
2.000 kr. kredit Fra 29 kr. om måneden
10 faste betalinger 2.000 - 20.000 kr.
Begrænset aftaletid til 365 dage 4 - 24 fleksible betalinger
Kun i udvalgte Viabill butikker - Online Ubegrænset aftaletid
  Brug i alle Viabill butikker - Fysisk og online

Det koster ikke noget, når du køber dine varer med Viabill ved køb på op til 2000 kr. Der er ingen renter eller gebyrer, når du bruger Viabill som betalingsmetode, dog koster det 39 kr. i gebyr, hvis du glemmer at betale den månedlige rate.

Hvis du ønsker at købe varer for over 2000 kr., tilbyder Viabill et forbrugslån med en rente. Du skal betale Viabill tilbage hver måned i rater, hvor der dertil bliver opkrævet renter på dette lån. Renten er variabel, og følger markedsrenten. 

Hvis du er Viabill Plus kunde, kan du købe varer for op til 20.000 kr. Du kan læse mere om priser og vilkår her.

Viabill plus

Viabill Plus er en mulighed hos Viabill, hvor du får mere fleksible og attraktive forhold. Her får du højere kredit, når du anvender "Køb nu, betal senere". Du får derudover også et Mastercard, så du kan foretage køb i fysiske butikker.

Med Viabill Plus kan du altså gå på indkøb i supermarkedet, og derefter dele betalingen op så det passer din økonomi. Viabill Plus giver dig fleksibilitet, til at dele dit køb op i 4-24 fleksible afbetalinger.

Der er en række fordele og ulemper ved Viaplay Plus, som du bør være opmærksom på:

Fordele:

 • Fleksibel betalingsservice

 • Vælg mellem 4 - 24 betalingsrater

 • Kan bruges i online og fysiske butikker

 • Du får et Mastercard

Ulemper:

 • Koster fra 29 kr. pr. måned

 • Gebyr hvis rater ikke betales til tiden

 • Det er ikke altid en god ide at dele betalingen op

Viabill shops - Butikker

Du kan anvende Viabill "Køb nu, betal senere" i mere end 5.500 butikker verden over, og det gælder også en lang række store danske webshops. Du kan betale med Viabill hos brands og shops som:

 • Elgiganten

 • Sinnerup

 • Mads Nørgaard

 • Ditur

 • Magasin

 • ComputerSalg

 • avXperten

 • Booking.com

 • Sport 24

 • Tripadvisor

 • SAXO

 • Sinful

 • GEEKD

 • Eventyr Sport

Du kan derudover betale med Viabill i mange flere butikker og forhandlere af tøj, elektronik, babyudstyr og meget mere. Find den fulde liste over butikker på Viabill.com. 

Hvad kan man købe med køb nu, betal senere

Du kan i dag købe alle typer af produkter med "Køb nu, betal senere". Der tilbydes "Køb nu, betal senere" på mere end 450.000 butikker. Hvis du er kunde hos Lunar, kan du udskyde betalingen på alle former for betalinger, regninger eller andre omkostninger(Under 10.000 kr.)

Det vil ofte være angivet, om du kan betale med betalingsmetoden på butikkens hjemmeside. Ofte kan du finde en liste over forhandlere, som tilbyder "Køb nu, betal senere" hos de firmaer, som tilbyder ydelsen. 

Køb nu, betal senere - Tøj

Du kan købe nu og betale senere, når du skal købe tøj. Langt de fleste tøjbutikker, tilbyder køb med betalingsmuligheden. 

Hvis du som forbruger står i en tøjkrise inden et bryllup, en tur i byen eller andet, men står uden penge, kan du uden problemer købe tøjet, og betale det tilbage senere.

Du kan bruge Klarna til at betale dine ordre hos Zalando, Asos, Zara, Boozt og meget mere. Der er altså ingen grund til bekymring, hvis du først kan betale for din ordre næste måned. Det er ofte helt gratis at anvende betalingsmuligheden, så længe du betaler inden for 30 dage.

Hos Zalando kan du foretage et fakturakøb helt uden ekstra omkostninger. Når du betaler med faktura, vil du modtage en faktura i pakken, som du blot skal betale inden for 30 dage via en bankoverførsel. 

Køb nu, betal senere trods RKI

Du kan ikke foretage køb, hvor du betaler senere, hvis du er i RKI. Du vil ofte blive afvist, og du skal dermed betale det fulde beløb, når du bestiller varer online. Du bør derudover ikke forgælde dig yderligere, hvis du i forvejen har meget gæld.

Hvis du ønsker at købe produkter på afbetaling trods RKI, kan det være en god ide at lave et budget. Du kan få gratis og uforpligtende hjælp til at spare penge ved at kontakte Økonomitjek.dk.

Det er en god ide, at undersøge om du er i RKI, inden du ansøger om "Køb nu, betal senere". 

Spørgsmål og svar

Er Klarna gratis?

Det er gratis at anvende Klarna, hvis du betaler din regning inden for 30 dage. Du vil modtage en påmindelse, når betalingsdatoen nærmer sig. Hvis du ikke betaler regningen, kan der forekomme gebyrer.

Er det sikkert at betale med Klarna?

Med Klarnas køberbeskyttelse kan du handle helt trygt og sikkert. Klarna følger dansk lovgivning, og er reguleret af offentlige myndigheder. Du kan altså anvende tjenesten uden bekymring.

Hvor meget kredit kan man få hos ViaBill?

Hvis du har en almindelig konto hos Viabill, kan du få op til 2.000 kr. i kredit. Hvis du er Viabill Plus medlem, har du op til 20.000 kr.

Kan man hæve penge med ViaBill?

Som Viabill Plus medlem har du ikke mulighed for at hæve penge med dit Mastercard. Du kan derudover heller ikke betale for benzin i tanken med dit Viabill Mastercard.

Er ViaBill rentefrit?

Viabill er rentefrit, hvis du betaler de månedlige rater til tiden. Der kan forekomme gebyrer og renter, hvis du ikke betaler inden forfaldsdatoen.

Hvad koster det at bruge Lunar Betal senere?

Når du anmoder om at anvende Lunar Betal senere, får du et fast beløb, som er de omkostninger, du skal betale.

Author
banenr