Lån penge billigt online på Tjeklån
TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån


Robotlån - Er det bedst og billigst?

Med et lån fra Robot lån kan du låne op til 75.000 kr. med NemID - underskriv nemt og digitalt.

Forretningsidé

Robotlån er udbyder af låneprodukter fra Basisbank A/S på det danske marked. Basisbank er Danmarks eneste bank, som udelukkende opererer på internettet. Robotlån er udbyder af Basisbanks produkter, men er ikke en del af Basisbank - de fungerer blot som en formidler af låneprodukterne.

Produkter

Hos Robotlån kan du låne fra 3000 kr. og op til 75.000 kr. Du kan vælge en løbetid på dit lån på 12 måneder og helt op til 72 måneder. Du ansøger nemt og hurtigt online og kan underskrive dit lån digitalt med dit NemID.

Om at låne hos Robot lån

Du får hos Robotlån svar med det samme, da det er de færreste låneansøgninger, der kræver en manuel behandling. Det betyder, at behandlingen sker maskinelt og man derfor får lynhurtigt svar. Hvis der kræves manuel behandling bliver det som regel klaret inden for 15 minutter i åbningstiden.

Det er ikke muligt at låne penge hos Robotlån, hvis du ikke har et NemID. Du kan få et NemID, hvis du er over 18 år gammel. Du skal også være fyldt 18 (og være myndig) for at låne hos Robotlån. Du skal have fast arbejde og have en indtægt på mindst 150.000 kr om året før skat. Derudover må du ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.

Godkendelse eller afslag af låneansøgninger sker typisk efter 10 sekunder. Derefter kan du underskrive via NemID, og der sker hver dag kl. 14 en bankclearing og dagens godkendte lån udbetales.

notifyImg
logo

Indtast din e-mail og modtag andre billige lånetilbud fra os:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser