Lån penge billigt online på Tjeklån
TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån


Modus Finans - Er det billigst og bedst?

Modus Finans er en del af 3C Retail A/S - dvs. L’easy A/S, som har hovedsæde i Odense. Modus Finans er et lån med større råderm og luft til at gøre, hvad du vil. Hos Modus Finans kan du nemlig få 2 afdragsfrie måneder om året, hvor du ikke behøver at betale af på dit lån.

Produkter

Hos Modus Finans kan du låne fra 10.000 kr. og op til 50.000 kr. Dette lån er derfor i den mellemstore lånekategori. Når du låner, kan du vælge en løbetid fra 12 måneder og helt op til 78 måneder, så du kan altså sætte rigtig god tid af til at betale dit lån tilbage.

Desuden kan du hos Modus Finans få 2 afdragsfrie måneder pr. år. Det betyder, at du kan vælge to måneder, hvor du ikke skal betale af på dit lån. Det foregår på den måde, at du vælger to måneder, som er afdragsfrie i alle de år, du betaler lånet af. Det kan give ekstra luft i økonomien i de to måneder, du vælger. Det kunne for eksempel være i december omkring jul og i juli måned, så der var lidt ekstra til sommerferien.

Om at låne hos Modus Finans

Du kan som sagt låne fra 10.000 kr. og helt op til 50.000 kr. Vælg en løbetid fra 12 måneder og op til 78 måneder. Du har altid mulighed for at betale lånet ud - altså at indfri lånet - tidligere, hvis du har mulighed for det. Det er gratis og koster ikke ekstra.

Hvis du er klar til at låne penge, kan du hurtigt få et lån fra Modus Finans. Du udfylder låneansøgningen på nettet, og du kan få svar indenfor en time, hvis du ansøger i åbningstiden. Du får pengene på din konto den dag, lånet godkendes, eller senest dagen efter.

Du bruger dit NemID til at ansøge om lånet. Din rente afhænger af din individuelle kreditvurdering. Hvis du ønsker at låne penge hos Modus Finans må du ikke være registreret i RKI.

notifyImg
logo

Indtast din e-mail og modtag andre billige lånetilbud fra os:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser