TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån


Modus Finans - Er det billigst og bedst?

Modus Finans er en del af 3C Retail A/S - dvs. L’easy A/S, som har hovedsæde i Odense. Modus Finans er et lån med større råderm og luft til at gøre, hvad du vil. Hos Modus Finans kan du nemlig få 2 afdragsfrie måneder om året, hvor du ikke behøver at betale af på dit lån.

Modus Finans

Et lån fra Modus Finans skal give dig som forbruger mere luft i din økonomi - det er nemlig et lån, som du kan tilpasse så det passer bedst muligt til dine ønsker og behøv. Det er et lån lige efter dit hoved, og du kan låne til lige præcis det, du har lyst til.

Lån som du vil med Modus Finans - sådan skriver de på deres egen hjemmeside. Og det er ikke for sjov, de skriver det. Hos Modus Finans får du nemlig et utroligt fleksibelt lån, som du kan tilpasse til dine behov, og så kan du bruge pengene til lige netop det, du har brug for lige nu og her.

Hvem kan låne penge hos Modus Finans?

Det bliver nærmest ikke nemmere end et lån fra Modus Finans. For at låne skal du nemlig - helt enkelt - bare indtaste dine personlige oplysninger på hjemmesiden samt indtaste dit ønskede lånebeløb og den ønskede løbetiden på lånet. Dermed udregnes den månedlige ydelse på lånet, så du med det samme kan se, hvad du vil komme til at betale af på dit lån hver måned. 

Du skal først indtaste meget få oplysninger omkring din bopæl, bank og beskæfrigelse, hvorefter du kan logge ind med dit NemID - nemt og sikkert - og skrive under på din ansøgning. Hvis du ansøger inden for Modus Finans’ åbningstider, vil du få svar på din ansøgning lynhurtigt - nemlig inden for bare én time. 

Ligesom hos alle andre online banker, er der en række krav, du som låntager skal opfylde for at få lov til at få et lån hos Modus. Det er dog nogle meget rimelige krav, og de lyder:

 • Du skal være fyldt 20 år
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret
 • Du skal have en fast indtægt og kunne dokumentere den

Fordelen ved at låne penge hos Modus Finans

Hvis du endnu ikke er overbevist om, hvorfor du skal vælge Modus Finans som udbyder af dit nye lån, har vi her lavet en liste med nogle af de mange fordele, der er for dig, hvis du vælger at låne penge via Modus Finans:

 • Du kan 100 % gratis og 100 % uforpligtende lave en ansøgning hos Modus Finans - du er nemlig først forpligtet til noget, når du underskriver en låneaftale
 • Dine personlige oplysninger bliver - selvfølgelig - behandlet 100 % sikkert og fortroligt, når du gør brug af Modus’ tjenester
 • Modus Finans er en del af L’easy A/S, som er formidler for Facit Bank A/S, hvorfor du kan være sikker på at få god service og gode forhold, når du låner, fordi banken er en del af en større og anerkendt koncern
 • Modus Finans kan tilbyde lån i alle størrelser, lige fra 10.000 kr og helt op til 50.000 kr.
 • Du får foretaget en kreditvurdering, når du ansøger, og på baggrund af denne får du fastlagt en individuel, variabel rente som passer til dig og dit lånebeløb
 • Du modtager pengene på din konto samme dag, som lånet godkendes - eller senest den næstkommende hverdag
 • Du kan selv bestemme, hvor lang løbetid, du ønsker på dit lån. Vælg en løbetid på 12 måneder eller helt op til 78 måneder, svarende til 6,5 år
 • Dit lån - eller kontantlånsaftalen - kan indfries til enhver tid uden omkostninger
 • Du har mulighed for at få to afdragsfrie måneder i dit lån, hvor du slipper for at betale den månedlige ydelse

Og der er selvfølgelig mange flere fordele ved at vælge Modus Finans. Du kan læse meget mere om dem på deres hjemmeside, som du kan komme direkte ind på ved at trykke på knappen “ANSØG LÅN”..

Produkter

Hos Modus Finans kan du låne fra 10.000 kr. og op til 50.000 kr. Dette lån er derfor i den mellemstore lånekategori. Når du låner, kan du vælge en løbetid fra 12 måneder og helt op til 78 måneder, så du kan altså sætte rigtig god tid af til at betale dit lån tilbage.

Desuden kan du hos Modus Finans få 2 afdragsfrie måneder pr. år. Det betyder, at du kan vælge to måneder, hvor du ikke skal betale af på dit lån. Det foregår på den måde, at du vælger to måneder, som er afdragsfrie i alle de år, du betaler lånet af. Det kan give ekstra luft i økonomien i de to måneder, du vælger. Det kunne for eksempel være i december omkring jul og i juli måned, så der var lidt ekstra til sommerferien.

Om at låne hos Modus Finans

Du kan som sagt låne fra 10.000 kr. og helt op til 50.000 kr. Vælg en løbetid fra 12 måneder og op til 78 måneder. Du har altid mulighed for at betale lånet ud - altså at indfri lånet - tidligere, hvis du har mulighed for det. Det er gratis og koster ikke ekstra.

Hvis du er klar til at låne penge, kan du hurtigt få et lån fra Modus Finans. Du udfylder låneansøgningen på nettet, og du kan få svar indenfor en time, hvis du ansøger i åbningstiden. Du får pengene på din konto den dag, lånet godkendes, eller senest dagen efter.

Du bruger dit NemID til at ansøge om lånet. Din rente afhænger af din individuelle kreditvurdering. Hvis du ønsker at låne penge hos Modus Finans må du ikke være registreret i RKI.

notifyImg
logo

Indtast din e-mail og modtag andre billige lånetilbud fra os:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser