TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån


Lånlet - Er det billigst og bedst?

Her på siden kan du sammenligne Lånlet med andre populære lånetilbud. Se listen herunder: 

LånLet er en dansk virksomhed, og er datterselskab af Basisbank, som er en dansk, internetbaseret bank med hovedsæde i København. 

Når du låner hos LånLet, er det faktisk Basisbank, der låner dig pengene. Hos LånLet kan du låne op til 75.000 kr. Du underskriver med NemID og kan få pengene udbetalt i morgen. Det er nemt og sikkert at låne penge hos LånLet.

Forretningsidé

Når du søger om at låne penge hos LånLet, laver de en meget grundig kreditvurdering på dig. Det gør de fordi, de har fokus på kunderne og deres økonomi. Hvis de mener, at ansøgerens økonomi ikke er god nok til det lån, der søges om, giver de afslag. Selvom det måske kan være kedeligt, er det det mest ansvarlige at gøre - og det er også bedst for kundens økonomi. Man er som kunde selvfølgelig velkommen til at søge igen, eventuelt om et mindre lån, for at se, om det er muligt.

Produkter

Hos LånLet kan du låne fra 7.000 og helt op til 75.000 kr. Du kan vælge en løbetid fra 12 måneder og op til 72 måneder, så du har altså mulighed for selv at påvirke, hvordan du betaler lånet tilbage. Du kan ansøge med det samme efter du har indtastet beløb og løbetid, og når du har indtastet dine personlige oplysninger, bliver din ansøgning behandlet. Du får svar indenfor 15 min., og pengene bliver udbetalt senest dagen efter, du har underskrevet låneaftalen med NemID. Du har mulighed for at lave ekstra indbetalinger eller afdrage mere end aftalt, hvis du kan og vil det. Du kan også indfri dit lån før tid uden at det koster ekstra. Det er også muligt at forhøje et allerede eksisterende lån.

Om at låne hos LånLet

Når du vil ansøge om et lån fra LånLet, skal du ganske enkelt indtaste det ønskede lånebeløb og den ønskede løbetid på deres hjemmeside. Når du har gjort dette, får du et overblik over dine månedlige ydelser, renter, gebyrer og det samlede tilbagebetalingsbeløb mm. Du kan ansøge med det samme ved at indtaste dine personlige oplysninger (fx. Kontonumre og NemID etc.), og indenfor åbningstiderne, får du svar senest 15 min. senere. Hvis din låneansøgning bliver godkendt, kan du underskrive den med NemID, og du får derefter pengene ind på din konto senest den efterfølgende hverdag.

For at låne penge hos LånLet skal du opfylde nogle få krav. Du skal være over 18 år gammel og have fast adresse samt indtægt. Du må desuden ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.

notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)