TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån


Pantsat

På et eller andet tidspunkt i livet kan alle mennesker få brug for at låne penge. Der kan være mange forskellige grunde til, hvorfor man har brug for at låne penge, men heldigvis er der hjælp at hente flere steder. Måske du har udset dig en ny computer eller en ny cykel, som du ønsker at købe, eller måske er du bare i en periode, hvor du ikke har så meget indkomst. Uanset hvad grunden er til, at du ønsker at låne penge, er det vigtigt, at du gør dig nogle grundige overvejelser omkring det lån, du ønsker at optage. Lånemarkedet har i dag vokset sig ret stor, og du kan finde mange forskellige låneudbydere, der gerne vil tilbyde dig et lån. Dog forholder lånemarkedet sig således, at jo dårligere en økonomi, jo dyrere et lån har du mulighed for at få. Indenfor de sidste år er der kommet flere alternative muligheder for lån på markedet, og en af dem er Pantsat, som er et spændende alternativ til lån og kassekredit. Fordelene ved Pantsat er mange, og herunder kan du læse mere om Pantsat, og hvilke muligheder de kan tilbyde dig.

Hvordan fungerer Pantsat?

Pantsats lånemuligheder fungerer på en lidt anden måde end de traditionelle muligheder for at låne penge. Pantsat har et ønske om at udnytte værdien i dine genstande, så du kan få penge for de genstande, som du alligevel ikke har brug for længere. Hvis du alligevel får brug for dine pantsatte genstande på et senere tidspunkt, har du hos Pantsat mulighed for at kan tilbagekøbe dine genstande. 

Rent praktisk fungerer Pantsat således, at du pantsætter en hvilken som helst genstand, der har en værdi på minimum 1.500 kroner. Det kan eksempelvis være et ur, et maleri eller en computer. Når du pantsætter din genstand, vil Pantsat foretage en vurdering af din genstand, og den pris, som din genstand bliver vurderet til, får du udbetalt kontant. Din pantsatte genstand har du ret til at købe tilbage på et senere tidspunkt, så Pantsat opbevarer din genstand trygt og sikkert, indtil din tidsfrist udløber.

Hvem kan låne ved Pantsat?

Hos Pantsat er der ikke som sådan nogen krav til, hvorvidt du kan låne penge eller ej, da Pantsat ikke udbyder lån på traditionel vis. Hos Pantsat forholder de sig ikke til din økonomiske situation, men i stedet forholder de sig kun til værdien af den eller de genstande, som du ønsker at pantsætte. Det betyder også, at du sagtens kan pantsætte genstande hos Pantsat og få udbetalt penge, selvom du er registreret i RKI. Du skal blot kunne pantsætte en genstand, som har en minimumsværdi på 1.500 kroner. Derudover er det også et krav, at du skal være fyldt 18 år, men derudover er der ikke nogen krav, du skal opfylde, før du kan få et pantelån eller et salg med tilbagekøbsret.

Hvor meget kan man låne? 

Det er svært at afgøre, hvor meget du præcis kan låne hos Pantsat, for det afhænger af den eller de genstande, som du ønsker at pantsætte. Det forholder sig sådan, at Pantsat udbetaler en vis andel af din genstands værdi, og faktisk udbetaler de helt op til 85% af værdien alt efter, hvilken type genstand du ønsker at pantsætte. Der vil altid være nogle genstande, som er sværere at vurdere end andre, men du er heldigvis aldrig tvunget til at acceptere Pantsats vurdering, hvis du ikke er tilfreds med den. Når du ønsker at pantsætte en genstand, skal du sende billeder af din genstand til Pantsat, hvorefter de vurderer genstandens værdi og sender et tilbud til dig. Hvis du er tilfreds, kan du acceptere, og så kan du indenfor ganske kort tid få udbetalt pengene.

notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)