Lån penge billigt online på Tjeklån

Billån

Sammenlign billån og find en konkurrencedygtig løsning, der kan finansiere din næste bil

- Overvejer du et billån? Læs mere her -

Andre lån
VÆRD AT VIDE NÅR DU SKAL KØBE NY BIL


I 2016 blev der solgt over 400.000 brugte biler i Danmark og 200.000 nye biler. Er du en af dem der står overfor at investere i en ny bil, så er du sikkert også på udkig efter en løsning til finansiering.

Under bilkøbet kan man forhandle sig til en vis økonomisk besparelse, men der kan også være masser af penge at hente ved at sammenligne billån. Ligesom med kviklån eller forbrugslån, så kan priserne variere meget fra udbyder til udbyder, derfor kan det betale sig at undersøge markedet grundigt og indhente tilbud fra adskillige låneudbydere.

Hos TjekLån kan du finde billån med en løbetid på op til 15 år, men forventer du kun at bilen holder omtrent 10 år, så betyder det at du stadig vil betale af på lånet 5 år efter du har skilt dig af med bilen. Derfor bør lånets løbetid maksimalt stemme overens med hvor længe du regner med at beholde bilen.

HVAD ER DINE LÅNEMULIGHEDER?


billån
Der kan være stor forskel på hvad et billån koster, alt efter om du snakker med et realkreditinstitut, pengeinstitut, en bilforhandler om eller du søger hos en online låneudbyder.

Har du en ejerbolig med friværdi, kan du med fordel sætte den i pant for et billån. Dette vil typisk være et særdeles fordelagtigt lån og næsten altid den billigste måde at finansiere en bil på, så længe låneværdien ikke overstiger 80% af boligens friværdi.

Du kan også snakke med et pengeinstitut om et traditionelt banklån, men her vil prisen variere meget afhængig af dit kundeforhold med pengeinstituttet, hvis du er med i den rigtige fagforening eller medlemsorganisation kan der evt. være rabatfordele. Et banklån afhænger også af din økonomiske situation og involverer en omfattende kreditvurdering samt en længere behandlingstid.

Køber du bil hos en bilforhandler, så er det ofte muligt at optage lån direkte herigennem. Bilforhandleren modtager en provision for at formidle denne slags lån og tager typisk et større gebyr oveni beløbet. En sådan finansiering vil derfor ofte indeholde lave renter, men høje stiftelsesomkostningerne, men eftersom stiftelsesomkostningerne ikke er fradragsberettigede, kan en sådan bilfinansiering vise sig en dyrere løsning.

En sidste løsning er et online lån, der skiller sig ud ved både at være det hurtigste og nemmeste at etablere. Hos TjekLån kan du sammenligne nogle af markedets bedste og billigste online billån. Det er nemt at ansøge hos flere udbydere for dermed at modtage flere lånetilbud at vælge imellem.


HOLD FOKUS PÅ ÅOPDet gør sig gældende for billån og andre lånetyper, at der er mange andre omkostninger forbundet med lånet end blot renterne. Mange stirrer sig nærmest blinde på rente og månedlige omkostninger, men der kan også være store stiftelsesomkostninger og administrationsgebyrer osv. Derfor anbefaler vi at du kigger på ÅOP, Årlige Omkostninger i Procent, der giver et samlet billede af, hvor dyrt det reelt er at have låne.

Hvis renten er lav, men ÅOP er høj betyder det, at etableringsomkostningerne er høje og medvirker til at gøre lånet dyrt. Ved større beløb vil ÅOP typisk være lavere end ved mindre beløb. Jo lavere ÅOP er, jo billigere vil det samlede lån også være at betale tilbage. Vær opmærksom på at renter kan trækkes fra i Skat, men det kan gebyrer og etableringsomkostninger ikke.

PÅ UDKIG EFTER ET HURTIGT ONLINE LÅN


billån
Når du kigger efter bil kan du være heldig at falde over drømmebilen, i sådanne tilfælde er det rart at kunne få bilfinansiering på plads hurtigst muligt. Med et online lån er du sikret lynhurtig behandlingstid og hurtig udbetaling, der gør dig i stand til at realisere din bildrøm og slå til inden andre købere.

Det kan være svært at holde de langsigtede konsekvenser i tankerne når ansøgningsprocessen foregår nemt og hurtigt. TjekLån har udviklet en låneberegner, som du kan benytte til at få et klart overblik over, hvad dit lån kommer til at koste dig over hele løbetiden. Beregneren kan give dig gennemsigtighed over hvordan renter og løbetid vil påvirke din økonomi fremover.
ANSØG VED ADSKILLIGE LÅNEUDBYDERE


Ethvert lån indeholder som udgangspunkt vejledende rentesatser, de endelige renter beregnes først når du personligt har ansøgt om et lån. Vores anbefalinger er at du søger om lån hos flere udbydere for dermed at få forskellige lånetilbud at vælge imellem.

Når du ansøger giver du udbyderen adgang til dine senest indberettede oplysninger til det offentlige, herudfra foretager udbyderen en automatiseret kreditvurdering. På baggrund af denne kan udbyderen give dig et personligt tilpasset lånetilbud, hvor rentesatsen er justeret efter din privatøkonomi.

Selvom du har ansøgt om et eller flere lån, så er du ikke forpligtet til et bestemt lån før du har accepteret det returnerede tilbud, og foretaget en digital signatur.

INDEN DU GENNEMFØRER HANDLEN


Køber du bil gennem en privathandel, er det vigtigt at sikre sig mod ubehagelige overraskelser. Derfor anbefaler vi at du, inden du handler, tjekker bilen på en nummerpladeopslagsservice som Tjekbil.dk, hvor du kan slå bilens nummerplade eller stelnummer op, og sikre dig mod problematiske forhold som eksempelvis restgæld i bilen eller kilometerfusk.

Når du køber en brugt bil i en privathandel, er der naturligvis ingen reklamationsret, bilen købes som prøvet og beset. Derfor bør du sørge for at prøvekøre bilen omhyggeligt og bese bilen under gode lysforhold, hvor du kan give bilens ydre et grundig eftersyn.

Forenede Danske Motorejere, bedre kendt som FDM, har udarbejdet en vejledende tjekliste til køb af brugt bil der gennemgår de vigtigste punkter du bør være opmærksom på. Med den i hånden er du sikker på ikke at glemme et vigtigt punkt.