Lån penge billigt online på Tjeklån

Hurtiglån

Har du brug for et hurtiglån - Lad TjekLån hjælpe dig med at finde det bedste og billigste lån til dit behov

- Overvejer du et hurtiglån? Læs mere her -HVAD ER ET HURTIGLÅN?

Her på siden finder du en oversigt over de bedste låneudbydere på det danske marked for hurtiglån. Det kan være svært at overskue låneudbyderes forskellige muligheder og gebyrer. Derfor har vi samlet de bedste lån på markedet og gjort det nemt for dig at sammenligne lån og finde det bedste lån til dit behov. Mange af vores brugere vægter især hurtighed højt. Det er fælles for alle vores låneudbydere at de er online baseret og derfor opererer hurtigt. Derfor behøver du ikke længere ulejlige dig med at skulle besøge et af dit pengeinstituts forsvindende få filialer og vente på gammeldags papirarbejde. De låneudbydere du kan finde her på TjekLån er onlinebaserede og kan behandle din låneansøgning udenfor bankfilialernes smalle åbningstider, hvilket resulterer i, at alle detaljerne kommer på plads langt hurtigere.

INTERNETBANKER VS. TRADITIONELLE BANKER

hurtig lån Et traditionelt banklån medfører at du, som kunde, skal retfærdiggøre formålet med din lån over for bankens ansatte. Denne lidt anstrengende redegørelse slipper du for med et lån gennem TjekLån. Her stilles nemlig ingen spørgsmål til hvad pengene skal bruges på og alt papirarbejdet klares digital og du kan underskrive med dit NemID. Eftersom låneudbyderne på TjekLån er onlinebaserede, så er det ikke altid kendte brands som man genkender fra den danske bankverden. Nogle låneudbydere er kendt fra andre sammenhænge såsom BankNorwegian, en internetbank vokset ud af det succesfulde norske lavprisflyselskab, eller Santander Privatlån der er en del af Banco Santander, en af de største banker i verden med mere end 190.000 ansatte. De låneudbydere der optræder på TjekLån har også det til fælles, at de alle er under opsyn af den statslige myndighed Finanstilsynet. Denne myndighed kontrollerer alle finansielle virksomheder i Danmark og sikrer at der ikke foregår snyd med finansielle midler. Derfor er der ingen grund til at være i tvivl om låneudbyderes legitimitet.

HVOR MEGET KAN JEG LÅNE?

Står du og har brug for et hurtiglån er det vigtigt, at du finder et lån i en passende størrelsesorden. Drejer det sig om et mindre eller større beløb, så kan TjekLån sammenligne lån fra nogle af markedets bedste låneudbydere med beløb i størrelsesorden fra 5.000 - 400.000 kr. TjekLån er en uafhængig sammenligningstjeneste og udbyder ikke selv lån. For at gøre det lettere for dig, har vi sorteret de dårlige lånetilbud fra og viser et overkommeligt udvalg, som alle har det til fælles, at de har nogle af markedets billigste og bedste lånepriser.

KVALIFICERER DU DIG TIL ET LÅN?

hurtiglån Få at kunne optage et lån er der nogle helt grundlæggende krav man skal opfylde:

  • Du skal være myndig, dvs. fyldt 18 år
  • Du skal kunne bekræfte din identitet med NemID, der også bruges til at underskrive låneaftalen
  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du skal helst have en fast indtægt.

For at kunne tage et lån skal du være myndig for at kunne indgå i en juridisk bindende aftale. I aldersgruppen mellem 18-25 år er der et særligt begrænset udbud af finansieringsselskaber, der tilbyder lån. Dette skyldes at unge personer i denne alder typisk ikke har en stabil indkomst. Dette har TjekLån taget højde for ved at inkorporere en unik filtrering efter alder i søgeresultaterne. Da aftalerne gennemføres online kræver det ofte, at låntager kan lave en digital underskrift med sit NemID kort. Dette sker for at bekræfte låntagers identitet og på denne måde kan der ikke snydes med lånet. Hvis du har en fast og stabil indkomst, er dette noget låneudbyderne vil kigge positivt på og det vil resultere i et bedre lånetilbud. Dette sker da udlånerne vurderer, at du har et større økonomisk råderum til at betale lånet tilbage i rette tid. Såfremt du også har fællesøkonomi med en ægtefælle, vil dette også spille ind og resultere i et bedre tilbud med lavere rente.

RKI - HVA’ SÅ NU?

Det hænder desværre for helt almindelige mennesker, at de i perioder kan være økonomisk pressede. Har man været uheldig, kan man af flere forskellige årsager være endt i RKI, Ribers Kredit Information, eller Debitor Registret. Dette er desværre en situation bankerne i Danmark har svært ved at forstå, og derfor er det nær umuligt at finde et lån som RKI registreret. Der findes enkelte udbydere, som vil tilbyde dig et lån mens du er i RKI, men det vil være en aftale med ekstremt høje renter og gebyrer. En sådan aftale oveni en i forvejen dårlig økonomi kan være katastrofal, derfor har vi hos TjekLån valgt ikke at inkludere udbydere der tilbyder lån trods RKI. Vores bedste råd er at du fokuserer på at betale de kreditorer der har meldt dig til registret, så du hurtigst muligt kan blive slettet fra registret. På den måde vender du hurtigst muligt tilbage til normale lånevilkår.

PRISEN FOR ET ONLINE LÅN

Med et online lån betaler du typisk højere renter end ved et traditionelt banklån. Det skyldes, at du som låntager ikke stiller sikkerhed, og at låneudbyder dermed løber en større risiko ved at udlåne pengene. Til gengæld for den højere pris får du en lang række fordele, der kan retfærdiggøre den højere omkostning. Søger du et hurtigt lån eller et lån, hvor du ikke skal redegøre for formålet med lånesummen, så vil en traditionel bank ikke være til megen hjælp. På grund af den højere rente er det vigtigt, at du vælger et lån du kan betale tilbage i rette tid. Du bør ikke indgå i en aftale du ikke kan overholde. Derfor er det vores anbefaling at du sætter dig nøje ind i lånets omkostninger, ÅOP, stiftelsesudgifter, administrationsomkostninger, debitorrente og den månedlige ydelse.Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om lån:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser