TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån

SMS Lån - Top 10 Mobillån i Oktober 2020

Et mobillån er for dig, der ønsker et nemt lån med hurtig udbetaling

LÆS MERE OM AT TAGE ET LÅN HER PÅ SIDEN

Lån penge med et SMS-lån

Kært barn har mange navne, og det har et SMS-lån også. SMS-lån kan sagtens sidestilles med lån som eksempelvis minilån, mikrolån og hurtiglån. Et SMS-lån hedder et SMS-lån, fordi det tidligere kun kunne optages over en SMS. Dette er dog ikke længere tilfældet. I langt de fleste tilfælde skal du ansøge om et SMS-lån online, og du kan derfor ikke sende en SMS direkte til låneudbyderen, hvorefter pengene havner på din konto. Den nyere måde at optage et SMS-lån på, giver låneudbyderne en større sikkerhed, hvorfor lånet også typisk bliver billigere end tidligere.

Et SMS-lån er altså et lån, der i de fleste tilfælde optages online. Lånet er meget lille og kortfristet, og det er det, der karakteriserer SMS-lånet. Især den korte løbetid differentierer SMS-lånet fra andre lån, der optages online.

Det er blevet en helt almindelig ting at optage lån, og i dag er det noget, de fleste prøver. Du kan regne med, at din nabo, dine søskende, dine kollegaer eller din tante har optaget et lån – for i dag er lån blevet en rigtig god mulighed for at få hjælp til finansiering af det, vi ønsker os. Fordi flere og flere optager lån for at indfri forskellige drømme, har lånemarkedet udviklet sig utrolig meget. Det er ikke længere almindeligt blot at gå i banken, når man ønsker at optage lån. Nej – nu findes der også et kæmpe lånemarked online. Her er der et væld af forskellige låneudbydere, der tilbyder forskellige former for lån. De låneudbydere, der findes online, differentierer sig på forskellige måder – blandt andet ved at nytænke låntyperne. Måske er det på grund af låneudbydernes ønske om at differentiere sig, at SMS-lånet kom til at se dagens lys. SMS-lånet er en låntype, der alene findes online. Her kan du læse meget mere om den specielle låntype, der er noget helt for sig selv. Du kan også læse meget mere om, hvad du skal tænke ekstra over, hvis du overvejer at optage et SMS-lån online.

 

Hvad er et SMS-lån?

Et SMS-lån er altså et lån, der kan optages online. Det særlige ved lånet er, at du ikke kan låne et stort beløb, og lånet skal betales tilbage inden for kort tid. Typisk kan du låne mellem 500 og 10.000 kroner med et SMS-lån – det mest typiske er dog, at lånebeløbet ikke overskrider 4.000 eller 5.000 kroner. Det lille lånebeløb hænger sammen med den korte løbetid, som ofte kun er op til 12 måneder. SMS-lånet må altså virkelig siges at være et meget kortfristet lån, hvor hele lånebeløbet skal betales tilbage inden for en meget kort periode.

Nogle låneudbydere specialiserer sig i at udbyde små SMS-lån, hvor lånebeløbet skal betales tilbage inden for 30 dage. Der er altså forskellige vilkår for SMS-lån fra forskellige låneudbydere, men det der karakteriserer alle SMS-lån, er, at de er små og har en kort betalingsfrist.

 

 

Hvad kan SMS-lånet bruges til?

SMS-lånet er et forbrugslån, og det betyder, at lånet kan bruges til at finansiere forbrug. Forbrug er en bred betegnelse for alt det, der ikke har en særlig værdi, når du har købt og betalt det. Forbrug dækker derfor i den klassiske forstand over rejser, materielle ting, betaling af regninger og lignende. Når du optager et forbrugslån, må du i virkeligheden gøre, hvad du vil med de lånte penge. Du må eksempelvis bruge pengene til finansiering af en bil, selvom lånet ikke er et klassisk billån.

Det betyder altså, at du kan bruge SMS-lånet til at finansiere lige netop det, som du ønsker. Der er ikke nogen, der skal godkende dine motiver for at optage lånet, og du skal altså således heller ikke redegøre for, hvad dit lån skal bruges til at finansiere.

SMS lån - hvad er det?

Overvejer du at tage et SMS lån? Så er du kommet til det rette sted. Her på siden har vi samlet en masse information om sms lån, og vi viser dig også de bedste og billigste SMS lån lige nu. Se dem øverst på siden her.
 

Hvad er forskellen på et SMS-lån og et kviklån?

SMS-lån findes online, og det gør kviklån også. Derfor er de to låntyper også meget lette at forveksle med hinanden, og der er endda mange, der tænker, at de to låntyper er identiske. Det er dog ikke helt korrekt, for der er flere forskelle på de to låntyper, der adskiller dem fra hinanden. De primære forskelle er størrelsen på de to lån samt lånenes løbetid. Herunder kan du læse lidt mere om kviklånet, og således kan du finde ud af, om det er kviklånet eller SMS-lånet, der kan dække dit behov.

 

Hvad er kviklånet for en type?

Kviklånet er også et forbrugslån, og dette er måske også en af grundene til, at man kan komme til at forveksle kviklånet med SMS-lånet. Kviklånet er dog et større forbrugslån, end SMS-lånet er. Når du optager et kviklån, kan du låne op til 400.000 kroner. Man kan altså sige, at kviklånet er onlineudbydernes svar på bankens forbrugslån. Kviklånet er ydermere et langfristet lån. Mange kviklån har en løbetid på helt op til ti år – og nogle kviklån løber endda over længere tid.

Mens SMS-lånet kan løse kortfristede økonomiske problemer, kan kviklånet løse langfristede økonomiske problemer. Hvilket lån du skal vælge, afhænger altså af, hvad du skal bruge lånene til, samt hvor hurtigt du kan betale dit lån tilbage.

 

Hvad koster et SMS-lån?

Det er umuligt at sige, hvad et SMS-lån koster, for prisen på lånet er naturligvis forskellig fra låneudbyder til låneudbyder. Idet SMS-lånet er et lån, hvor låneudbydernes risikovillighed generelt er stor, skal det siges, at prisen på denne form for lån typisk er forholdsvis høj. Dog sætter lånets korte løbetid også en begrænsning for, hvor dyrt lånet kan nå at blive. Det er altså typisk at foretrække at optage et SMS-lån frem for et billigere, langfristet lån, hvis du kun har behov for et mindre, kortfristet lån.

Når du skal se prisen på SMS-lånet, er det vigtigt, at du ser på lånets ÅOP. ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent, og det betyder altså, at der tages højde for alle omkostninger i dette nøgletal. Du skal altså kigge på de renter og gebyrer, der fremgår af ÅOP, fremfor kun at kigge på lånets renter. Når du finder det lån med de laveste ÅOP, vil du finde det billigste lån – hvis du naturligvis sammenligner lånet med samme løbetid og lånebeløb. 

Lån penge gratis

Det kan faktisk godt lade sig gøre at låne penge gratis. Flere og flere låneudbydere laver gratis lån, som går ud på, at man kan låne et mindre beløb i en kortere periode uden at skulle betale renter. Du kan fx. låne 4000 kr. og hvis du betaler dem tilbage inden fx. 14 eller 30 dage, skal du ikke betale renter. Altså et gratis lån.

 

Kan jeg få et gratis lån?

Generelt kan man sige, at prisen på de lån, der findes online, er høj. Dette skyldes, som før nævnt, at låneudbyderens risiko er stor, mens din risikovillighed forbliver lav. Der findes dog også eksempler på meget billige lån, der kan optages online – nogle lån er faktisk helt gratis. Der er flere udbydere af de helt kortfristede lån – SMS-lånene – der tilbyder lån uden renter eller gebyrer inden for en bestemt tidsramme. Det betyder eksempelvis, at du hos nogle låneudbydere kan finde SMS-lån, der er rentefri i de første 30 dage – eller som er helt gratis i de første 30 dage. Det betyder sjældent, at du så skal optage et lån med 30 dages løbetid, men det betyder blot, at lånet er rentefrit i de første 30 dage af lånets løbetid, hvorefter du igen skal betale renter og gebyrer.

 

Bliver der stillet sikkerhed for lånet?

En af fordelene ved SMS-lånet er, at du ikke skal stille sikkerhed for lånet. Når du stiller sikkerhed for et lån, kan låneudbyderen tage pant i et eller flere af dine værdifulde aktiver. Således kan dit aktiv sælges, og udbyttet fra salget kan bruges til at afbetale din gæld, hvis du ikke formår at overholde din låneaftale. Når du optager et SMS-lån, risikerer du ikke, at låneudbyderen kan sælge nogle af dine aktiver, hvis du på et tidspunkt får svært ved at overholde låneaftalen.

At du ikke skal stille sikkerhed for lånet, betyder altså, at din risiko bliver mindre. Du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt låneudbyderen kan tage pant i nogle af dine værdifulde aktiver, hvis du får problemer med at overholde din låneaftale. Det betyder således også, at låneudbyderens risiko stiger. Den manglende sikkerhed er altså med til at få prisen på et SMS-lån til at stige, idet det mindsker din risiko og forhøjer låneudbyderens.

 

 

Hvad er et SMS-lån?

Et SMS-lån er også bedre kendt som et kviklån. Ofte vil SMS-lån dække over de mindre kviklån, som tilbydes på markedet. Et SMS-lån har ofte en løbetid på ca. 30 dage. Fremgangsmåden, for SMS-lån, er efterhånden blevet erstattet af NemID og diverse online formularer. Begrebet, SMS-lån, dækker dog stadig over mindre lån med hurtig udbetaling. 

Få dine penge hurtigt med et SMS-lån

En af de andre fordele, der findes ved SMS-lånet, er, at lånet er ekstremt hurtigt at optage. SMS-lånet er måske det hurtigste lån, der overhovedet findes. Først og fremmest er selve ansøgningsprocessen utrolig hurtig at slippe igennem. Når du ansøger om et SMS-lån, skal du gøre det online. Her skal du blot indtaste dine oplysninger, inden du sender ansøgningen afsted med den digitale brevdue. Du kan regne med, at du får svar på din ansøgning med det samme. Hvis du bliver godkendt som låntager, kan du endvidere forvente, at pengene står på din konto med det samme – eller i hvert fald næsten med det samme. Typisk bliver pengene udbetalt til din konto inden for et enkelt døgn, alt afhængig af hvornår på døgnet eller hvornår på ugen du ansøger om lånet.

Hvis du skal bruge penge akut, kan SMS-lånet altså være den ideelle løsning, fordi du kan regne med, at pengene står på din konto inden for meget kort tid. Af samme grund kaldes SMS-lånet også ofte for hurtiglån, hvilket faktisk beskriver lånet meget godt.

 

Lån penge med hurtig udbetaling

Der er mange låneudbydere på markedet for hurtige lån online. Det betyder også, at de konkurrerer med hinanden om kunderne. Derfor kæmper de om at være de hurtigste på markedet. Altså skal man ikke lede særligt længe, før man finder et lån med hurtig udbetaling. 

 

 

Er det svært at blive godkendt?

En tredje fordel ved SMS-lånet er, at det er forholdsvist nemt at blive godkendt som låntager. Når du sender din låneansøgning, vil der blive lavet en kreditvurdering af dig. Denne kreditvurdering bliver typisk lavet af et digitalt, krypteret system. Dette er en af grundene til, at ansøgningsprocessen er så hurtig, som den er. Kreditvurderingen foregår altså på et objektivt grundlag. Derudover bliver kreditvurderingen kun lavet ud fra de oplysninger, som du har givet, og da oplysningerne, du skal oplyse, er begrænsede, er kreditvurderingen også begrænset. Dette kan ses som en fordel, fordi det netop betyder, at det er forholdsvist nemt at blive godkendt som låntager.

 

Kan jeg låne penge med et SMS-lån?

Selvom kreditvurderingen sker på et forholdsvist begrænset grundlag, er det ikke alle, der kan få lov til at optage et SMS-lån. Der er nogle forskellige krav til låntageren, og disse krav fastsættes i store træk af låneudbyderen. Det betyder altså også, at de krav, der er til låntageren, er forskellige fra udbyder til udbyder – dog i et begrænset omfang. Der er nemlig nogle krav, der er fastsat ved lov, og disse krav skal naturligvis som minimum overholdes, så du kan få mulighed for at optage et lån. Herunder kan du læse mere om nogle af de krav, der findes til låntagere af SMS-lån.

  • Du skal være fyldt 18 år, og du skal være myndig. Hos nogle låneudbydere er alderskravet anderledes, men du skal i hvert fald som minimum være fyldt 18 år for at kunne blive taget i betragtning som låntager.
  • Du skal være dansk statsborger, og din folkeregisteradresse skal være i Danmark. I denne sammenhæng skal din bankkonto også være dansk, så pengene fra lånet kan blive indsat på en dansk konto.
  • Du skal have NemID. Du skal bruge dit NemID, så du kan underskrive låneaftalen online.
  • Du skal have aktive kontaktoplysninger. Du skal have en e-mailadresse og et telefonnummer, som låneudbyderen kan komme i kontakt med dig på.
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregistret. Dette krav er ikke endegyldigt, men det ses hos langt de fleste låneudbydere, der findes online.

De fleste af disse krav er ens for alle udbydere af SMS-lån. Det er dog vigtigt at pointere, at kravene altså varierer. Hos nogle låneudbydere skal du eksempelvis have en minimumsindkomst, mens der hos andre låneudbydere ikke er krav til dette. Som udgangspunkt er det dog sådan, at det er lettere at blive godkendt som låntager, hvis du ansøger om lånet med en medlåntager, eksempelvis din ægtefælle. Dette skyldes, at det er lettere at blive vurderet som kreditværdig, hvis der er to indkomster i stedet for én.

SMS lån - hvordan?

Ansøgningsprocessen afhænger af hvilket SMS-lån, du gerne vil optage. Man kan ansøge via sin telefon, ligesom navnet fortæller, men man kan også gøre det på computer. Man ofte ikke bruge andet end nogle personlige oplysninger, når man ansøger om et lån. Det er nemt og hurtigt lån.
 
 

Kan jeg optage et SMS-lån trods RKI?

Som udgangspunkt er der ikke nogen regler for, at man ikke må optage lån, når man er registreret i RKI. Dog er der ikke mange låneudbydere, der udbyder lån til personer, der er registreret i RKI. Dette skyldes, at der er for stor usikkerhed forbundet med dette fra låneudbyderens side. Hvis du er registreret i RKI, kan det altså være svært at få et SMS-lån – men det er ikke umuligt. Vi anbefaler dog helt klart, at du venter med at optage et SMS-lån, indtil du ikke længere står i RKI. Lån til personer, der er registreret i RKI, er nemlig typisk utrolig dyre. Når du er slettet fra registret, har du igen større mulighed for at optage et SMS-lån på lige vilkår med andre. Du kan blive slettet fra registret ved at vente på, at de registrerede gældsposter bliver slettet fra registret – eller ved at betale de gældsposter, der er registrereret. 

Hvordan ansøger jeg om et SMS-lån?

Hvis du er kommet til den konklusion, at du vil ansøge om et SMS-lån, kan du gøre det meget let og hurtigt. Det er utrolig simpelt, og du skal ikke bruge noget bestemt for at gennemføre ansøgningsprocessen.

Først og fremmest skal du finde ud af, hvilke SMS-lån du ønsker at ansøge om – og ja, det er en god idé at finde flere forskellige. Hvis du finder flere forskellige udbydere, kan du sammenligne lånene for at finde det bedste. Når du har fundet de låneudbydere, du ønsker at ansøge om et SMS-lån hos, skal du følge selve ansøgningsprocessen hos disse låneudbydere. Ansøgningsprocessen er meget ensartet hos de fleste låneudbydere, og alle de låneudbydere, der findes online, er gode til at guide eventuelle låntagere gennem ansøgningsprocessen.

Typisk skal du blot indtaste nogle personlige oplysninger og eventuelt skrive under på, at låneudbyderen må indhente oplysninger om dig. Dette tager typisk ikke lang tid, og det er meget let. I nogle tilfælde skal du fremsende dine lønoplysninger, hvilket skal bruges til kreditvurderingen.

Når du har færdiggjort din låneansøgning og indtastet dine oplysninger, er det vigtigt, at du gennemgår den igen. Hvis der er fejl i din låneansøgning, kan du blive afvist på den baggrund. Når du har tjekket låneansøgningen igennem for fejl, er den klar til at sende afsted.

Efter låneansøgningen er sendt afsted, vil låneudbyderen lave kreditvurderingen af dig. Hvis du bliver godkendt som låntager, vil du modtage et lånetilbud. Af dette lånetilbud fremgår den endelige pris på lånet samt de vilkår, låneudbyderen kan tilbyde. Når du har modtaget lånetilbuddet, er det vigtigt, at du gennemgår tilbuddet og vilkårene, inden du beslutter dig for, om du vil tage imod lånet eller ej. Hvis du ønsker at tage imod lånetilbuddet, skal du underskrive det digitalt med dit NemID. Hvis du ikke ønsker at tage imod lånet, skal du blot ignorere lånetilbuddet.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at ansøgningsprocessen kan se anderledes ud. Nogle SMS-lån kan eksempelvis stadig optages via en SMS. Derfor skal du først og fremmest blot følge låneudbyderens instruktioner, når du vil ansøge om et SMS-lån.

Sammenlign SMS lån

Her på siden kan du sammenligne forskellige SMS-lån. Du kan for eksempel sammenligne dem på de forskellige nøgeltal, herunder ÅOP altså årlige omkostninger i procent. Du kan også sammenligne lån på rente, og for eksempel vælge det lån med den laveste rente.

 

Hvad skal jeg, inden jeg optager et SMS-lån?

Inden du optager et SMS-lån, skal du naturligvis tænke dig godt om. Det koster penge at optage lånet, og det er derfor ikke noget, du skal gøre uden omtanke. Der er flere forskellige ting, du kan overveje, inden du optager det populære lån. Hvis du gør dig de rette tanker og det rigtige forarbejde, kan du sikre, at du har råd til at betale lånet tilbage rettidigt, så du slipper for ekstra renter og gebyrer. Du kan med den rette omtanke også blive sikker på, om det netop er SMS-lånet, der er det rigtige lån for dig i din situation. Herunder får du nogle tips til ting, du skal overveje, inden du giver dig i kast med ansøgningsprocessen og optager et SMS-lån.

 

 

Har jeg råd til lånet?

Dette er måske det allerførste spørgsmål, du skal stille dig selv. Hvis du ikke har råd til at optage lånet eller ikke har råd til at betale det tilbage, behøver du nemlig ikke gå videre med dine overvejelser. Du kan finde ud af, hvorvidt du har råd til lånet, ved at lægge et budget. Når du lægger et budget, vil du finde ud af, hvor stor den månedlige ydelse højst må være, og dermed kan du altså finde ud af, om du har råd til at betale den ydelse, lånet kræver.

Du lægger et budget ved at sammenligne dine udgifter med dine indtægter. For at kunne lægge budgettet skal du altså danne dig et overblik over din økonomiske situation – du skal nemlig kende alle dine faste udgifter og din indtægt. Når du har trukket alle dine udgifter fra din indtægt, får du dit rådighedsbeløb, og det er ud fra rådighedsbeløbet, at pengene til tilbagebetalingen skal findes. Når du lægger budgettet, er det vigtigt, at du er realistisk. Hvis du ikke er realistisk omkring dine udgifter og dit forbrug, kan budgettet ikke bruges, da det selvfølgelig ikke vil være retvisende. Det er vigtigt, at du er realistisk, for hvis du ikke har råd til at afdrage på lånet, når pengene skal betales tilbage, vil lånet blot blive endnu dyrere end forventet, og det vil være endnu sværere at få råd til at blive gældfri.

Billigste SMS lån december 2018

Det billigste lån lige nu er ikke nødvendigvis det lån, som var billigst for en måned siden. På grund af den store konkurrence på lånemarkedet skifter det hele tiden. Det billigste lån kan være det med den laveste rente lige nu, men det kan også være det lån med den laveste ÅOP. Det afhænger også af lånebeløb og løbetid på lånet, hvor billigt det bliver for dig.

 

Hvad er mit behov?

”Hvad er mit behov?” Det er et andet spørgsmål, du bør stille dig selv, inden du optager et SMS-lån. Når du tænker på dit behov, skal du både tænke på, om du har brug for at låne pengene, samt hvad pengene skal bruges til. Et SMS-lån bruges ofte til at dække mindre behov, der er akutte. Hvis dit behov for at låne ikke er akut, kan du måske overveje, om du har andre muligheder – kan du eksempelvis spare pengene op frem for at låne dem? Hvis pengene skal bruges hurtigt, og du derfor ikke kan spare dem op, skal du overveje, hvor mange penge du har brug for at låne.

Det er sjældent klogt at låne flere penge, end man har brug for, da det naturligvis koster penge at modtage pengene gennem et lån. Jo flere penge du låner, desto flere renteomkostninger vil der være forbundet med lånet. Du skal derfor afdække dit behov og sørge for, at du vælger det rette beløb og den rette løbetid, når du ansøger om et SMS-lån.

 

Hvad er et SMS lån?

Sms-lån er en simpel låneform, der giver dig mulighed for at låne penge hurtigt og nemt. Sms lån er også kendt under andre betegnelser såsom: kviklån, quicklån, hurtiglån, minilån, mikrolån, etc.

Et sms-lån er typisk et hurtigt lån og har derfor kortere løbetid. Til gengæld er det nemt og ganske hurtigt at etablere et sms-lån, og det kan lade sig gøre uden at blive udspurgt omkring formålet med lånet.

Denne låneform er god til dig, som med kortere tidsfrist har brug for at låne penge til pludselig opståede problemer eller akutte skader. Det kunne eksempelvis være en tandskade eller noget der kræver anden hurtig behandling, der ikke er dækket af det offentlige.

Grundet lovændringer pr. 1. januar 2017 kan sms-lån ofte ikke udbetales samme dag som du ansøger. Folketinget har gennemtvunget en 48 timers betænkningspause på lån med en løbetid på mindre end tre måneder. Dette inkluderer som regel sms-lån, der jo ofte er et lån med kort løbetid.

Formålet med betænkningspausen er at gøre det sværere at låne penge til impulskøb, der godt kan friste nogle forbrugertyper. Du kan altså godt sende låneansøgningen, men du vil ikke kunne få pengene udbetalt før tidligst 48 timer efter du har indsendt låneansøgningen.

Sms-lån er og forbliver en relativt hurtig låneform, især hvis du sammenligner med de mere traditionelle banklån. En stor fordel ved et sms-lån er, at du ikke bliver udspurgt om formålet med lånet. Derfor er hele godkendelsesprocessen ubesværet og fri for irritationsmomenter.notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)