Sådan tjener vi penge >

Andre lån

Opdateret 08. juni, 2023
Indholdsfortegnelse
Se mere

Oversigt over vores andre lånemuligheder

Hos os sammenligner vi ikke kun én type lån, men har et bredt udvalg af andre lånemuligheder, der kan passe til forskellige behov og situationer. Vi har samlet en oversigt over vores andre lån på denne side, så du kan få et overblik over mulighederne og finde det lån, der passer bedst til dig.

Find det rette lån til dine behov

Uanset om du står og mangler penge til en uventet udgift, ønsker at realisere en drøm eller har brug for en større investering, har vi lånemuligheder, der kan hjælpe dig. Vores andre lån inkluderer blandt andet forbrugslån, billån, boliglån og erhvervslån. Vi hjælper dig gerne med at finde det rette lån til dine behov og din økonomi.

Lånemarkedet er i fuld vækst, og du kan nærmest finde et lån til alle slags behov, specifik lavet til det givne behov. Vi opdatere løbende indholdet her på siden, hvis der skulle komme nye låneformer på markedet. Vil du se oversigten over hvor du kan låne til de fleste ting, kan du se vores side: Lån penge

Nem ansøgningsproces og hurtig udbetaling

Når du har fundet det lån, der passer til dig, kan du nemt og hurtigt ansøge online. Vores samarbejdspartnere sørger for en hurtig behandling af din ansøgning og udbetaling af pengene, så du kan få råd til det, du står og mangler. Vi lægger vægt på god kundeservice og hjælper dig gerne med spørgsmål om vores andre lånemuligheder, eller hvis du har brug for hjælp til at forstå lånetilbud eller har spørgsmål relateret til udbyderne.

Når du optager lån igennem tjeklån, vil du hurtigt og nemt kunne ansøge direkte hos låneudbyderen. Låneudbyderne vi har her på tjeklån er allesammen godkendt af finanstilsynet og har en maks ÅOP på 25 %. Du vil altså aldrig kunne ende med en gælds som man så tidligere, hvor man risikerede at gå personligt konkures grundet de uendeligt høje renter.

Når du modtager lånetilbuddende fra en eller flere ansøgte låneudbydere, vil du blot skulle forholde dig til tilbuddet og dets vilkår. Vilkårene du bør holde øje med, er ting som Rente, gebyr og endeligt ÅOP, som fortæller dig den samlede omkostning.

Fleksible tilbagebetalingsmuligheder

Vores partnere tilbyder fleksible tilbagebetalingsmuligheder på de fleste lån, så du kan tilpasse tilbagebetalingen til din økonomi og dine behov. Du kan selv vælge, om du ønsker at tilbagebetale over kortere eller længere tid og tilpasse afdragene efter din økonomi. Vi sørger for gennemsigtighed og klarhed omkring lånebetingelserne, så du altid er velinformeret og kan træffe den bedste beslutning for dig og din økonomi.

Det er derfor altid en mulighed at indfri lånet før tid. Du kan se alle typer af lån, vi har, hvis du går ind på forsiden og navigerer videre til oversigten over lån.

Gør som 38.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Nyeste lån på Tjeklån
De billigste lån
Mest populære lån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

Ved at indtaste din e-mail og dit telefonnummer og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails og sms'er om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik

ansøg Ansøg nu