TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån

Billigste lån i Oktober 2020

Sammenlign billige lån fra 2,95% i rente

LÆS MERE OM AT TAGE ET LÅN HER PÅ SIDEN

Billige lån

Er du på på udkig efter et lån, som skal være så billigt som muligt, kan det betale sig for dig, at undersøge markedet for lån og dine muligheder, inden du kaster dig ud i at låne penge. At optage et lån er som sådan aldrig en billig måde at få flere penge mellem hænderne på. Det kan sommetider være nødvendigt, men du bør altid overveje om de penge, som du mangler, kan findes på en anden måde end ved at låne dem. Det kan være ved at lægge penge til side i en bestemt periode eller tage flere vagter på arbejde. Det er selvfølgelig ikke muligt for alle og heller ikke i alle situationer, og derfor kan det være nødvendigt at låne penge. Når du vil låne penge så billigt som muligt, er der nogle ting, du skal være opmærksom på. Alle udbydere af lån er interesseret i at tjene penge på, at du mangler dem og låner dem af dem. Derfor må du aldrig lade dig friste af et godt tilbud uden at have regnet på, hvad det lån i sidste ende vil komme til at koste dig. En anden god overvejelse, inden du kaster din kærlighed på én bestemt udbyder, er, at du kan sammenligne forskellige lånetyper og udbydere af lån. Det kan du læse mere om længere nede på siden. Tjeklån er en side, hvor du kan sammenligne forskellige lån og udbydere og på den måde nemt og enkelt finde det lån og den långiver, som passer bedst til dig og dine behov. Du kan desuden bruge sammenligningstjenesten til at skelne mellem, hvilke udbydere der kan tilbyde dig et billigt lån, og hvem der i mindre grad kan tilbyde dig det, du søger.

 

Lån afhænger af din situation

Hvis du ønsker at låne penge, bør du altid regne på, og overveje om din økonomiske situation gør det muligt for dig at låne det beløb, som du ønsker. Et lån er som sagt ikke gratis, men nogle er billigere end andre. Hvor mange penge du kan låne, og ikke mindst hvor god en låneaftale, du kan få hos de forskellige udbydere, afhænger utrolig meget af din økonomiske situation. En hvilken som helst långiver vil altid kigge på, om de har stor mulighed for at få deres penge igen. De vil gerne låne dig de penge, du mangler, men kun under forudsætning af, at de ser stor sandsynlighed for, at du kan betale pengene tilbage indenfor den aftalte løbetid. Det er for kreditors skyld, at du ikke skal låne mere, end du kan betale tilbage, men det er i mindst lige så høj grad for din egen skyld. Hvis det viser sig, at du ikke kan betale dine renter og andre udgifter, der er forbundet med at optage et lån, vil du skulle afdrage på din gæld i længere tid end forventet. Det betyder kun flere omkostninger og renter. Du vil i sidste ende betale mere for lånet, end du først havde antaget og regnet med.
 
 

Det billigste lån

Det billigste lån du kan tage er et privatlån. Det er et lån, som du optager udenom bank og professionelle långivere, men hvor du derimod spørger familie eller venner om et lån. Det kan være et fordelagtigt lån for dig, der er studerende, og som i forvejen ikke har så mange penge mellem hænderne hver måned. Når du optager et lån privat hos for eksempel dine forældre eller anden familie, indgår I en fælles aftale og aftaler, om der skal løbe renter på lånet. Fordelene ved et privatlån er, at der typisk ikke løber renter og gebyrer på hver måned. Det er et lån, som du tager, fordi du ikke har penge til at betale de månedlige udgifter til et normalt lån. Et privatlån er for alle, det afhænger bare af, om du selv ønsker at låne penge hos familie eller venner. Det afhænger naturligvis også af, om de ønsker at låne dig penge, og om I kan blive enige om beløbets størrelse. Et privatlån er derfor også et lån, som umiddelbart er mest brugt blandt studerende og deres forældre. Det er her, pengene er knappe. Det er også i den tid, hvor den studerende muligvis går fra at være hjemmeboende til udeboende.

 
 
 

Lav en aftale om rammerne for lånet

Når du og en af dine familiemedlemmer eller nære venner indgår en aftale om, at du kan låne et vist beløb, kan det være en god ide at snakke aftalen godt igennem. Ulempen ved et privatlån er nemlig, at der helst ikke skal komme penge mellem familiemedlemmer og venner. I hvert fald ikke hvis det kan give anledning til uenigheder eller ligefrem adskillelse, som det nogle gange desværre sker. Derfor kan det være en god ide for både dig og vedkommende, du låner penge af at skrive de forudsætninger ned, som I har sat for aftalen. Den kan blandt andet indeholde information om, hvornår I har aftalt, at du skal begynde at betale lånet tilbage, eller hvornår det skal være helt indfriet. Den skriftlige aftale kan også indeholde information om, hvor mange penge du skal afdrage hver måned, så I er 100 procent enige om alt. En aftale er altid en god ide også selvom, at I lige nu begge er enige om, at I ikke bliver uenige. Man kan ikke spå fremtiden, og penge kan desværre føre til uenigheder. Det er rigtig ærgerligt, især når det er lånte penge fra din omgangskreds. En skriftlig aftale kan mindske en diskussion eller uenighed om lånet, fordi I begge to var enige om netop disse nedskrevne forudsætninger, da du lånte pengene.

 

TL (15).jpg

 
 

SU-lån er det billigste for studerende

Hvis du er studerende og mangler penge i hverdagen, har du mulighed for at optage et SU-lån, som faktisk er det billigste lån, du kan tage. Som studerende med en primær indkomst fra SU kan det være svært at få dagligdagen til at hænge sammen. Hvis du studerer i én af de store danske byer, er huslejepriserne også helt i top. Det kan desuden nogle gange være småt med studiejobs, som kan supplerer den ellers ikke så høje indkomst. Derfor kan en tandlægeregning og andre uforudsete udgifter godt vælte hele din SU-økonomi omkuld. Det kan i sådanne situationer være nødvendigt at optage en SU-lån, og det skal du egentlig heller ikke frygte. Et SU-lån er ganske favorabelt, fordi du ikke betaler renter og ydelser af på lånet, mens du er studerende. Der løber kun ganske få renter på lånet, mens du er studerende, og SU-styrelsen kræver først, at du tilbagebetaler lånet, når du er færdig med din uddannelse. Det er derfor en god måde for dig, der er studerende til at få flere penge mellem hænderne hver måned. Økonomi og penge kan fylde meget i hovedet og i hverdagen. Især hvis de hver evig eneste måned ikke rækker. Der kan du begynde at overveje, om du bør låne lidt penge, som du kan betale tilbage, når du får et fuldtidsjob og en større indkomst. Fordelen ved et SU-lån er desuden, at du kan låne med tilbagevirkende kraft. Du kan derfor låne penge i en vis periode tilbage i din studietid. Inden du som studerende optager et kviklån, banklån eller forbrugslån bør du overveje, om du kan låne, det du ønsker ved at optage et SU-lån. Det vil med garanti mere eller mindre næsten altid være det mest fordelagtige og billigste lån, du kan tage i din studietid.

 
 

Fælder ved et billigt lån

Når du vil optage et lån, som er så billigt som muligt, skal du altid være på vagt og være opmærksom. Der er ingen låneudbydere, som er interesseret i at låne dig penge uden selv at tjene penge. Derfor skal du heller ikke bare hoppe i med begge ben lige med det første, når du ser et lån, der umiddelbart virker billigt og godt for dig og din pengepung. Der er nogle fælder, som du skal undgå at falde i, når du leder efter det billigste lån. Her på Tjeklån kan du frit sammenligne lån og udbydere, og du vil også her blive præsenteret for lån, der ved første øjekast kan synes billige. Det er her, du skal være opmærksom og kigge lånene og udbyderne efter i sømmene og hele tiden have bag øret, at en hvilken som helst udbyder gerne vil tjene penge på at låne dig penge. Det kan de ikke, hvis ikke der er nogle omkostninger forbundet med, at du optager et givent lån.
 

Et lån uden renter

Når du tænker billige lån, tænker du måske også på en lav eller ikke eksisterende rente. Det er der også noget om, og tanken slår nok de fleste, når de hører om billige lån og søger efter et. En rente på dit lån, er det lånebegreb, som langt de fleste danskere er bekendt med. Det er et begreb, som vi har hørt igennem hele livet og ikke mindst skoletid. Her er de fleste blevet gjort opmærksom på, at man altid skal tjekke rentens størrelse på et lån. Det skal du sandelig også, og det er rigtigt, at en lavere rente kan være mere fordelagtig for dig end en høj rente. Du kan desværre ikke altid regne med, at bare fordi et lån har en lav rente, er det også det mest favorable og billigste lån, du kan tage. En meget lav rente kan nemlig være et tegn på, at der gemmer sig andre omkostninger til lånet. Der vil mere eller mindre altid være omkostninger forbundet med at stifte et lån. Det hedder typisk stiftelsesomkostninger, og så vil udbyderne også i de fleste tilfælde kræve et gebyr for administration af lånet. Du kan derfor ikke vide dig sikker på, at billige lån også er de lån, hvor renten er holdt nede på en minimums niveau. Der er heldigvis gode råd til dig, som synes, det kan være svært og uoverskueligt at gennemskue, om du skal låne penge der, hvor renten er lavest, eller der hvor de øvrige omkostninger er lavest. Det handler ofte om, at du skal sidde og regne og sammenligne forskellige lån. Det kan sagtens lade sig gøre at finde billige lån, hvor du ikke bliver overrasket over gebyrer, som du ikke havde spottet. Sørg altid for at du læser hele låneaftalen og eventuelt regner efter en enkelt gang mere end du ellers ville have gjort. På den måde har du gjort dit forarbejde så godt, som du kan.

 
 
 

 

TL (89).jpg

 

Gennemsku renten og øvrige omkostninger

Nu skal du forsøge at gennemskue, hvor du kan få billige lån samtidig med, at du bevarer overblikket over din egen økonomiske situation. Når du kigger på lån og vil finde de billige lån, skal du veje renten og øvrige omkostninger, der er forbundet med lånene op med hinanden. Det kan nogle gange kræve en beregning, som går ud på, at du skal finde ud af, hvor meget du i løbet af lånets løbetid ender med at betale i renteomkostninger. Dernæst skal du vende dit blik mod andre omkostninger forbundet med lånet som for eksempel stiftelsesomkostninger og administrationsgebyrer. Du skal nu beregne, hvor mange penge du i sidste ende ender med at betale i disse øvrige omkostninger. Ved at beregne dine omkostninger til renter og på den anden side til øvrige omkostninger kan du sammenligne de to poster. Hvis udgifterne ved det lån, hvor renten er lav, er lavere end ved lånet med store øvrige omkostninger, bør du overveje lånet med den lave rente. Du skal dog huske på, at en lav rente ikke er lig med et billigt lån, fordi stiftelsesomkostninger og andre gebyrer kan trække omkostninger op. Du kan gennemskue, hvor du skal låne penge for at gøre det så billigt som muligt ved at sammenligne omkostningerne efter lånets løbetid.

 
 

Er et rentefrit lån billigt?

Et rentefrit lån er, som navnet antyder, et lån uden renteomkostninger. Det lyder da umiddelbart meget godt og ikke mindst billigt. Det er det ikke nødvendigvis, fordi der oftest vil være en række andre omkostninger forbundet med at optage et rentefrit lån, og de kan i sidste ende nogle gange kompensere for de renter, som lånet ikke har. Et rentefrit lån fungerer således, at lånets løbetid som regel er rigtig kort. Lånets løbetid vil typisk ligge på omkring 14 til 60 dage, hvilket ikke er ret meget for et lån. Derudover er der ikke ret mange låneudbydere, som tilbyder rentefrie lån, og de er derfor ikke altid så nemme at finde. Men er et rentefrit lån billigt? Ikke nødvendigvis. Udbyderne af lånene skal og vil altid tjene penge på, at du låner penge, og hvordan kan de det uden renter? Det kan de ved at hæve de øvriger omkostninger, der er forbundet med lånet. Det kan for eksempel være stiftelsesomkostninger og administrationsgebyrer, som udbyderen hæver til mere end ved et lån, hvor der løber renter på. På den måde kan udbyderne tjene penge på lånene men tilbyde dig et lån uden renter, som umiddelbart virker som et af de billige lån. Det er det bare desværre næsten aldrig. Hvis du overvejer et rentefrit lån, som også nogle gange markeres og omtales som et gratis lån, skal du være yderst opmærksom på de øvrige udgifter, der er forbundet med lånet. Et rentefrit lån kan dog i nogle tilfælde være en fordel for dig, der vil optage et lån online med en kort tilbagebetalingsperiode, og hvor du ikke skal betale ekstra udgifter hver måned, udover det du afdrager på lånet. I sådanne tilfælde kan det være en billig løsning, men du bør altid veje de øvrige omkostninger op med den ikke eksisterende rente og forholde dig til, om et andet lån vil være bedre for dig og din økonomi.

 
 

Billige forbrugslån

En anden mulighed for dig, der gerne vil have et billigt lån, kan være et forbrugslån. Dermed ikke sagt at forbrugslån er billige, men de kan i nogle tilfælde være billigere end andre typer af lån. Et forbrugslån er et lån, som du kan ansøge om online. Det er enkelt og nemt at ansøge om, og der er ikke nogen, som stiller spørgsmål til, hvad du skal bruge pengene til. Du kan altså bruge dem til lige præcis det, som du har lyst til. Det er et lån, du kan bruge, hvis du har brug for nogle penge lige nu og her. Hvis det er et lån til et hus, en bil eller andre store udgifter, er et forbrugslån ikke det rigtige. Din bank kan derimod bedre rådgive dig om dette, og derfor bør du rådføre dig med dem, som kan låne dig penge til større posteringer. Der findes rigtig mange forskellige forbrugslån og udbydere af disse i Danmark. Her på Tjeklån kan du se et stort udvalg af dem og finde det, der passer bedst til dig. For at du kan finde det bedste og billigste forbrugslån, som passer til dig og dine behov, skal du sammenligne de forskellige lån. Du kan ikke altid ved første øjekast se og gennemskue om det forbrugslån, du kigger på, er et af de billige lån eller ej. Det er derfor, du med stor fordel kan sammenligne lånene, så du kan finde ud af, hvor du får den bedste aftale, som indeholder de laveste udgifter både i forhold til renten, stiftelsesomkostninger, administrationsgebyrer og andre omkostninger, der kan høre med.
 
 

Er kviklån en billig løsning?

Et kviklån er et lån, som oftest er mindre end et forbrugslån. Når du ansøger om at optage et kviklån, er der dog heller ikke nogen, som spørger ind til, hvad du har planer om at bruge pengene til. På den måde minder forbrugslån og kviklån om hinanden. Når du optager et kviklån og bliver godkendt til det, får du pengene udbetalt med det samme. Det er derfor et godt lån til dig, der mangler penge lige nu og her. Det kan for eksempel være til reparation af din computer eller andre mindre udgifter, som ikke kan vente. Kviklån er blevet meget populært de seneste år, og det er ikke uden grund. Et kviklån er et lån, som er nemt at ansøge om at optage. Når du skal ansøge om at få optaget et kviklån, foregår det altid online, og du kan derfor ansøge om det, når du vil, og hvor end du er henne. Kviklån er ikke som sådan billige lån, men det er der i realiteten ingen lån, der er, selvom det ville være rigtig rart for mange. Der er forskel på alle typer af lån, og der er også stor forskel på, hvordan de forskellige kviklån er skruet sammen. Når du skal finde ud af, om du skal optage et kviklån, skal du altid danne dig et godt overblik over din økonomi. Selvom du i sidste ende finder et billigt kviklån, eller anden type af lån, skal din økonomi altid kunne bære, at du låner penge. Det kan være fristende at optage et kviklån, fordi der ikke bliver stillet særlig mange krav til dig eller spørgsmålstegn ved, hvad du skal bruge pengene til. Inden du lader dig friste alt for meget, bør du gøre op med dig selv, hvor meget du i virkeligheden har brug for pengene. Det er altid billigere at lade være med at låne penge. Med et hvilken som helst lån og også et kviklån følger nogle forpligtelser som blandt andet, at du skal afdrage på lånet hver måned. Din økonomi skal altså være rustet til, at du hver måned kan betale et vis beløb, uden det går ud over de andre økonomiske forpligtelser, du har. Måden du finder ud af, om kviklån er den rette og billigste løsning for dig, er at du sammenligner lån og deres individuelle fordele og ulemper.

 
 

Onlinelån

Det er ikke nødvendigvis de billige lån, du finder og kan ansøge om, når du søger efter lån online. Det er til gengæld en måde at optage et lån på, som har en kort behandlingstid og svarfrist. Når du optager et lån online, vil du ikke nødvendigvis få det billigste lån. Det er tilgengæld en måde at optage et lån på uden, at du skal stå til regnskab for, hvad du skal bruge pengene til. Det er for det meste nemt og hurtigt at søge om et lån online, blive godkendt og få pengene ind på kontoen. Hvis du virkelig mangler pengene til for eksempel reparation af din computer og alternativet er en helt ny, kan du muligvis betragte et lån, som en billigere løsning. Lånet i sig selv kan du derimod ikke nødvendigvis karakterisere som billigt. Det kan være svært at blive godkendt til et lån i de traditionelle banker, og derfor kan det være en nem løsning at optage et online lån. Hvis du vil finde det billigste onlinelån, der passer til dig så brug Tjeklåns sammenligningstjeneste. Det gør det nemt og overskueligt for dig, så du hurtigt men velovervejet kan komme videre og på rette spor igen.

 

TL (98).jpg

Spørgsmål og svar 

✔️Kan alle låne et billigt lån?

For at kunne låne skal du opfylde følgende krav

  • Minimum 18 år gammel
  • Fast bopæl i Danmark
  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du skal have en fast indtægt 
✔️Hvor meget kan du låne?

Du kan låne fra 100 kr. til 500.000 kr.

✔️Hvad er det billigste lån?

Det billigste lån ændrer sig fra tid til anden. Derfor anbefaler vi at du ser vores oversigt over lån, så du nemt kan finde det billigste lån for dig.

✔️Hvordan ansøger jeg om et billigt lån?

Du ansøger hurtigt og nemt via NemID inde på vores side. Bare klik det billigste lån for dig, og så er du i gang.

Sammenlign og find billige lån

Den måske bedste og mest effektive måde at finde ud af, hvilket lån der er det bedste og det billigste, er ved at sammenligne lån. Det er altid svært at sige noget entydigt om, hvornår ét og samme lån både er det bedste og det billigste for netop dig. Fordele og ulemper ved et givent lån afhænger desuden af, hvem det er, der skal optage lånet. Derfor kan Tjeklån desværre ikke entydigt sige, at det og det lån er bedst og billigst. Ved at sammenligne de mange lån, som du kan se på Tjeklån, kan du finde ud af, hvilket lån der passer bedst til din økonomi, din hverdag og din situation. Hvilken type af lån du skal have afhænger meget af størrelsen på dit lån. Hvor meget du vil låne, og over hvor lang tid du vil betale det tilbage er også faktorer, som er vigtige for at finde ud af, om et lån er det bedste og billigste for dig. Tjeklån har gjort det nemt og enkelt for dig at gennemskue de forskellige lån. Hvis du for eksempel overvejer at optage et forbrugslån, viser Tjeklån dig en lang række udbydere af forbrugslån. De har alle forskellige fordele og ulemper, men du kan nemt finde det lån, der passer til dig udfra de kriterier, som de bliver sammenlignet på her på Tjeklån. Ved at sammenligne finder det billigste lån også nemmest dig og du finder nemmest det.

 
 

Din månedlige udgift

Det er din økonomi, der styrer, hvor meget du har råd til at låne af en långiver. Jo stærkere en økonomi du har, jo mere vil du som hovedregel også kunne låne, og jo bedre en aftale med långiveren kan du også nogle gange få. Når du optager et lån, er der en månedlig udgift forbundet med det. Det kaldes også den månedlige ydelse. Det er den ydelse, du hver måned betaler for at have optaget lånet. Det er den måde, du betaler lånet tilbage på, og derfor er det vigtigt, at din økonomi kan holde til den månedlige ydelse, der er på det lån, du optager. Det kan også være en måde at finde ud af, om et lån er det bedste og billigste for dig. Et lån er ikke billigt for dig, hvis ikke du har råd til den månedlige ydelse, der er forbundet med lånet. Så selvom et lån ikke er billigt i sig selv, kan det være en billigere løsning for dig, at optage et lån med en månedlig ydelse, der passer til din økonomi i stedet for et med en høj ydelse, som du ikke kan betale. Et lån er ikke billigt for dig, hvis du ikke kan overholde den aftale, der er om lånets løbetid, månedlige ydelse og andre ting.
 
 

Undersøg markedet og dine muligheder

Når du sammenligner lån og udbydere her på Tjeklån, undersøger du markedet for de løsninger, der passer bedst til dig. Det er den bedste og mest sikre måde at gribe det at søge efter lån an på. Markedet for lån er stort. Mange långivere vil forsøge at friste og lokke dig med tilbud om gratis lån, rentefrie lån og andre fristende tilbud, som umiddelbart lyder bedre, end de er. Når du undersøger markedet, bliver du også klogere på, hvad der er bedst og billigst for dig. Det kan derfor godt betale sig for dig at sætte tid af til at gå de forskellige lånetilbud igennem. Du har flere muligheder for at låne, og som du kan læse mere om her på Tjeklån, kan det også være et privatlån, der er det bedste og ikke mindste billigste lån for netop dig. Det billigste lån er som nævnt et privatlån, og hvis du har muligheden for at låne pengene privat, kan du overveje det og snakke med dine nærmeste om den løsning. Det skal fungere for både dig og vedkommende i dit privatliv, som du låner penge af. Et andet billigt lån er det føromtalte SU-lån, som studerende med stor fordel kan optage under studietid. Dine muligheder er mange og uendelige, men med et sammenligningsværktøj, der er uafhængigt, kan du indskrænke dine mange muligheder til lige netop dem, der passer bedst til dig.

 
 

Læg et budget inden du låner

For at få dannet dig et overblik over, hvad der er et godt og billigt lån for dig, kan det være en stor hjælp at lægge et budget, inden du låner penge. Det giver et godt overblik og kan på en nem og simpel måde give dig svar på, hvad du har råd til at låne. I dit budget skal du blandt andet finde ud af, hvor meget du har råd til at undvære hver måned. Det er penge, som skal gå til, at du kan betale den månedlige ydelse, som er lagt ned over lånet i en given og begrænset periode. Det kan betale sig for dig at danne det overblik. Hvis ikke du kan overholde låneaftalen, kan det få konsekvenser, som gør, at du ender med at betale mere tilbage på lånet end først anslået, og så er det ikke et billigt lån.

Billige lån sider

Billige lån med lav rente .png

Billige lån med NemID-.png

Billige lån online-.png

Billige lån på nettet .png

Billige lån uden renter.png

Danmarks billigste lån.png

Lån billige penge .pngnotifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)