TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån


Bank Norwegian - Er det billigst og bedst?

Bank Norwegian er en internetbaseret bank for private kunder. De sælger enkle ind- og udlånsprodukter. Ved hjælp af innovation og teknologi giver Bank Norwegian deres kunder de bedste løsninger til køb og brug af finansielle tjenester online.

Bank Norwegian et datterselskab af den norske virksomhed Norwegian Finans Holding ASA, hvori aktierne primært ejes af det norske, børsnoterede Norwegian Air Shuttle ASA. Virksomheden blev grundlagt i 2007 og har flere forretningsområder; bl.a. Forbrugslån, samlelån, kreditkort og opsparingskonti.Bank Norwegians forretningsidé

Bank Norwegians forretningsidé går blandt andet ud på, at de ønsker at være en online-baseret bank, der leverer smarte, intuitive, enkle og konkurrencedygtige tjenester og produkter til det private marked. De vægter også at være et lønsomt alternativ for deres kunder og ejere; eksempelvis via e-handel og selvbetjeningsløsninger.

Produkter

Bank Norwegian tilbyder flere forskellige produkter. Du kan både tage forbrugslån, hvor du får svar med det samme og underskriver låneaftalen med NemID. Du kan også tage samlelån på helt op til 400.000 kr., som du kan bruge til at samle din eksisterende gæld. De tilbyder også, at man kan oprette en opsparingskonto, som er uden gebyrer eller bindingsperiode. Som noget forholdsvist nyt tilbyder også et Norwegian-Kreditkort, som du kan bruge bl.a. I forbindelse med køb af rejser - og dermed Cashpoints - fra Norwegian.

Lånebeløb

Hos Bank Norwegian kan du låne fra 5000 kr. og helt op til 400.000 kr. og med en rente, der starter ed 6,99%. Du både låne til forbrug og tage det såkaldte forbrugslån, eller du kan låne til et samlelån, som kan bruges til at samle gælden fra flere, mindre lån.

Med et lån fra Bank Norwegian kan du få svar med det samme, da hele processen foregår online. Når du har udfyldt låneansøgningen får du svar med det samme, og du kan efterfølgende underskrive låneaftalen med NemID - hurtigt og let.

For at ansøge om et online lån fra Bank Norwegian, skal du opfylde nogle få krav: Du skal være bosat i Danmark Du må ikke være registreret i Debitorregistret eller RKI Du skal være fyldt 23 år

Desuden bliver der lavet en kreditvurdering på dig, så du kan få det bedst mulige lånetilbud. Når låneaftalen er underskrevet bliver pengene udbetalt straks.

notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)