Lån penge billigt online på Tjeklån

Kviklån

Et kviklån er for dig som ønsker et hurtigt og nemt lån.

- Overvejer du et kviklån? Læs mere her -
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån
HVAD ER ET KVIKLÅN?


Et kviklån er en hurtig og nem låneform der giver dig klart overblik over, hvor mange penge lånet koster dig fra starten af. Et kviklån er kortfristet og du ved præcist over hvor lang tid du skal betale tilbage på lånet og kan derfor planlægge, hvornår du er gældfri.

Kviklånet er eksploderet i popularitet de seneste år, og med god grund.Med et kviklån stiller låneudbyderen nemlig ingen spørgsmål om hvad pengene skal bruges til og du kan låne uden at stille sikkerhed.

TjekLån udbyder ikke lån, men er udelukkende en sammenligningstjeneste, der hjælper dig med at skabe et overblik over de bedste lån på markedet.


KAN JEG FÅ ET KVIKLÅN?


kviklån
Selve ansøgningsprocessen er uhyre simpel og du behøver ikke engang at møde op i banken. Du skal dog opfylde nogle krav for at kunne optage kviklån.


  • Du skal være fyldt 18 år

  • Du skal kunne bekræfte din identitet med NemID, som også bruges til at underskrive låneaftalen

  • Du må ikke være registreret i RKI

  • Du skal gerne have en fast indtægt


For at kunne optage et lån skal du være myndig for at kunne binde dig juridisk. Du skal altså være min. 18 år. Eftersom de fleste unge på 18-19 år er under uddannelse eller har en lav indkomst, er udbuddet af finansieringsselskaber særligt begrænset for denne aldersgruppe. Den stramme kreditpolitik løsnes op for unge mellem 20-25 år, og +25 år er der ikke længere begrænsende aldershensyn.

Til den digitale ansøgningsprocessen skal du benytte NemID for at bekræfte din identitet og foretage en digital underskrift. Til gengæld kan du klare hele ansøgningsprocessen online og slipper for at stille i banken og besvare omfattende spørgsmål.

Har du tidligere haft problemer med at overholde betalingsfrister, kan du være blevet registreret i skyldnerregistret. Mange låneudbydere stiller krav om, at du ikke må være registreret som dårlig betaler i RKI eller Debitor Registret. Det er ikke rart at være registreret som dårlig betaler, men er skaden sket, kan du blive slettet fra registret ved at betale de kreditorer, der har meldt dig som dårlig betaler.

I ansøgningen bliver du bedt om at dokumentere din indkomst. Har du en fast og stabil økonomi, vil dette forbedre dine chancer hos udbyderne der vurderer, hvorvidt du har økonomisk råderum til at tilbagebetale lånet. Har du fællesøkonomi med en ægtefælle, forbedres dine muligheder og du vil kunne låne mere og under bedre vilkår.
NYE REGLER FRA ÅRSSKIFTET PÅ KORTFRISTEDE KVIKLÅN


billigt kviklån
Den 1. januar 2017 trådte nye regler i kraft, der sikrer en øget forbrugerbeskyttelse på kviklån med en løbetid på under tre måneder. Fra låneudbyder afgiver tilbud til det kan accepteres, indføres en obligatorisk betænkningspause på 48 timer.

Det er forbudt for låneudbyderen at kontakte forbrugeren for at følge op på et tilbud. Når den obligatoriske tænkepause har passeret, er det op til forbrugeren at kontakte låneudbyderen for at gennemføre lånet.

Betænkningstiden gælder kun kortfristede lån på under tre måneder og sker med henblik på at undgå impulskøb.

ER ET KVIKLÅN DYRT ELLER BILLIGT?


Med et kviklån er du sikret kontrol over udgifterne forbundet med lånet og du kan udarbejde et præcist budget der sikrer, at gælden ikke vokser dig over hovedet. Derfor er kviklån en god mulighed hvis du ønsker et nemt og hurtigt lån med klarhed over omkostningerne.

Når du søger om kviklån vil den oplyste rente være en standardrente, som efterfølgende tilpasses din alder, beløbsstørrelse, lånets løbetid og andre omstændigheder.

ER ET KVIKLÅN DET BEDSTE LÅN FOR DIG?


Alle lån koster penge i form af renter, hvilket er det gebyr du skal betale for at låne penge i en given periode. Et alternativ til et kviklån er at oprette en kassekredit i sit pengeinstitut. En ulempe ved kassekreditten er at man ikke bemærker de ekstra penge man har til rådighed og derfor ofte bruger mere end oprindelig planlagt.

Hvis du overvejer at låne et større beløb bør du også læse hvad vi skriver om forbrugslån. Der er mange ligheder mellem kviklån og forbrugslån, men til større beløb kan et forbrugslån være en mere fordelagtig løsning. Et forbrugslån er en nem online ansøgningsproces, men kan betyde at du skal stille en sikkerhed for lånet. Du kan sammenligne tilbud på de bedste forbrugslån her.

Står du og har brug for penge mellem hænderne i en kortere periode, så kan et kviklån være en god og nem løsning. I modsætning til en kassekredit er et kviklån midlertidigt og risikerer derfor ikke at løbe ud af kontrol. Når du optager et kviklån, har du kontrol med udgifterne og kan planlægge dit budget omkring hvor længe, du skal betale af på lånet.