Sådan tjener vi penge >

Hvordan sammenligner man lån?

Du kan sammenligne kviklån, forbrugslån m.m. på mange måder, blandt andet ved at se på forskellen på, hvad det koster at optage de forskellige lån. Du kan for eksempel sammenligne renterne på lånet eller lånets ÅOP.

Du kan også sammenligne lån på mange andre parametre. For eksempel kan du se på, hvor stort et beløb, det er muligt at låne hos forskellige udbydere. Der er også forskel på svartiden hos de enkelte udbydere, hvilket også kan have betydning for dit valg af lån.

Du kan også vælge at sammenligne lån på baggrund af de forskellige kundefordele, du kan få. Eksempelvis giver nogle udbydere mulighed for 30 dages gratis lån eller afdragsfri perioder, så du selv kan være med til at have indflydelse på dit lån.

Author

Gør som 38.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Nyeste lån på Tjeklån
De billigste lån
Mest populære lån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

Ved at indtaste din e-mail og dit telefonnummer og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails og sms'er om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik

ansøg Ansøg nu