Sådan tjener vi penge >
Yasir Zewain

Yasir Zewain

, SEO Content Writer

Yasir Zewain er SEO Content Writer hos Tjeklån, og skriver content om alt fra privatøkonomi til lånemarkedet. Yasir har mere end 5 års erfaring med økonomi, marketing og salg. 

Tidligere arbejdserfaringer
  • Direktør i eget tøjmærke - Four B
  • Skribent for Admill Aps
CV
  • Færdiggjort STX på Ørestad Gymnasium
  • Bachelor i International Virksomhedkommunikation i Engelsk(Igangværende)
  • Stifter og tidligere ejer af egne virksomheder
  • Telefonsalg

Yasir er begrebet af en content producer. Han elsker at lege med ord, og værdsætter god research inden han sætter sig til at skrive.

Yasir investere hver eneste måned, en del af sin løn i aktier og fonde- Yasir mener at den bedste måde at spare op på, er at inflationssikre opsparingen og samtidigt øge pengebeholdningen.

Yasirs erfaringer og viden indenfor investering og privatøkonomi, har han fordi, han har taget flere online kurser, læst bøger på emnet og brugt den viden i praksis.

Gør som 38.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Nyeste lån på Tjeklån
De billigste lån
Mest populære lån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

Ved at indtaste din e-mail og dit telefonnummer og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails og sms'er om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik

ansøg Ansøg nu