Sådan tjener vi penge >

Hvor meget kan jeg låne til bolig?

Ønsker du at låne penge til bolig, kan du bruge den gamle huskeregel, der siger, at man kan låne det beløb, der svarer til husstandens årlige indkomst ganget med 3 (eller 3,5 eller 4, afhængigt af hvem man spørger). De vil sige, at hvis du og din husstand har en årlig indkomst på 550.000 kr., vil I kunne låne omkring 1.650.000 kr. til boligkøb.

Når man låner penge til boligkøb, er der dog også mange andre faktorer, der gør sig gældende. For eksempel afhænger det også af mange andre økonomiske faktorer.

For eksempel har det også betydning for dit lån, om du i forvejen har gæld. Det kunne for eksempel være, hvis du tidligere har taget et boliglån på nettet, eller hvis du for eksempel har lånt penge i banken til køb af bil eller lignende.

Hos Tjeklån har vi mange forskellige lånetyper at vælge imellem, og er et boliglån alligevel ikke det du søger, men måske søger et lån til renovering, kan du se vores side: Lån penge 

Author

Gør som 38.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Nyeste lån på Tjeklån
De billigste lån
Mest populære lån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

Ved at indtaste din e-mail og dit telefonnummer og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails og sms'er om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik

ansøg Ansøg nu