Sådan tjener vi penge
  1. Hjem
  2. Spørgsmål og svar
  3. Hvor meget kan jeg låne til bolig?

Hvor meget kan jeg låne til bolig?

Ønsker du at låne penge til bolig, kan du bruge den gamle huskeregel, der siger, at man kan låne det beløb, der svarer til husstandens årlige indkomst ganget med 3 (eller 3,5 eller 4, afhængigt af hvem man spørger). De vil sige, at hvis du og din husstand har en årlig indkomst på 550.000 kr., vil I kunne låne omkring 1.650.000 kr. til boligkøb.

Når man låner penge til boligkøb, er der dog også mange andre faktorer, der gør sig gældende. For eksempel afhænger det også af mange andre økonomiske faktorer. For eksempel har det også betydning for dit lån, om du i forvejen har gæld. Det kunne for eksempel være, hvis du tidligere har taget et boliglån på nettet, eller hvis du for eksempel har lånt penge i banken til køb af bil eller lignende.


notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)