Sådan tjener vi penge
  1. Hjem
  2. Spørgsmål og svar
  3. Hvad koster det at låne 350.000?

Hvad koster det at låne 350.000?

Hvis du ønsker at finde ud af, hvad det vil koste dig at optage et lån på 350.000 kr kan du starte med at se på din ønskede rente og din ønskede løbetid på lånet. Disse tre ting kan give dig et godt indblik i, hvad lånet kommer til at koste.

Som eksempel kan vi tage et forbrugslån på 350.000 kr med 4,5 % i rente og en løbetid på 10 år. Disse informationer kan du indtaste i vores låneberegner, hvormed du vil få følgende resultat: Et lån på 350.000 kr med en rente på 4,5 % og en løbetid på ti år vil i alt komme til at koste omkring 433.000 kr. Husk dog altid at være opmærksom på, at der kan være renters renter, stiftelsesomkostninger og andre gebyrer, som ikke er med i denne udregning


notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)