TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån
Står du og mangler en større sum penge, er du kommet til det rette sted. TjekLån kan hjælpe dig med at finde det nemmeste lån på 15.000 kr. i dag. De lån, du finder her på siden er fleksible, og du behøver altså ikke at tage et lån 15.000 kr. Du kan låne hurtigt og nemt uanset hvilket beløb, du har brug for. Et lån 15.000 er et relativt lille lån, som derfor typisk er et kortfristet lån. Det er som udgangspunkt ikke muligt at låne 15.000 rentefrit, men du kan låne 15.000 kr. med lav rente. Dette betyder, at det ikke koster dig særlig meget at låne, men det betyder også at pengene skal betales tilbage forholdsvist hurtigt. Et lån som dette kaldes også et kviklån, minilån, quicklån , hurtig lån eller sms lån.

I 2017 blev der indført nye regler vedrørende kortfristede lån med løbetid under 3 måneder. Der blev indført en tvungen betænkningstid på 48 timer fra, at låneansøgningen er afsendt. Disse regler betyder, at det ikke er muligt at få pengene udbetalt indenfor 48 timer pga. betænkningstiden. Reglerne blev indført for at mindske impulskøb. Dog vil et lån på 15.000 kr. typisk ikke være berørt af disse regler, da et lån i denne størrelse for det meste vil have en løbetid på mere end 3 måneder.

Første lån gratis?

Nogle udbydere har et førstegangstilbud, hvor det er muligt at lån 15.000 rentefrit, hvis man ikke har lånt penge hos dem før, men det er sjældent at man finder gratis lån. Det er ikke muligt at låne 15000 uden NemID, da långiver skal bruge dokumentation for, at du kan betale pengene tilbage. Du kan godt tage et lån 15000 uden sikkerhed, og der findes også hurtige lån med nemid. Du skal som udgangspunkt være fyldt 18 år for at låne penge. Det er nødvendigt, da man skal være myndig og kunne indgå i en juridisk bindende kontrakt, som det er at låne penge. Nogle låneudbydere låner ikke penge til folk under 25 år, og det er vanskeligt at låne 15000 som 18 årig. Man kan godt låne 15000 som studerende, men udvalget er ikke lige så stort som for folk over 25 år.

Lån let med RKI

Det er ikke nemt at få et lån hvis du er registreret i rki. Hvis du er registreret som dårlig betaler ved RKI, vil mange udbydere nægte at låne dig penge, fordi det er en stor risiko for dem. Enkelte låneudbydere vil gerne tilbyde rki lån alligevel, men disse lån er typisk med meget høj rente, og pengene fra disse lån kan komme til at være en enormt dyr fornøjelse for dig. Vil du låne 15000 kr. billigt, bør du ansøge hos flere forskellige udbydere. De rentesatser, vi viser dig på TjekLån er som udgangspunkt vejledende, og du bør derfor sørge for, at modtage lånetilbud fra flere forskellige långivere, hvor renterne er tilpasset dig og det beløb, du ønsker at låne. Så er det også nemmere for dig at vælge det billigste lån.

Husk altid at sammenligne lån

Vi anbefaler, på det kraftigste, at du ser dig om her på siden og skaber et overblik over alle de lånemuligheder du har. Der findes rigtig mange låneudbydere, som kan tilbyde dig et lån på 15.000 kr., så du kan få råd til det, du står og drømmer om. Dog bør du, i den forbindelse, være opmærksom på vilkår og betingelser for de enkelte lån. Aspekter som tid, lånebeløb og gebyrer kan nemlig variere. Når du danner dig et overblik, skaber du et bedre udgangspunkt for dine endelige udgifter. Du kan altid vælge at sammenligne lånene med hinanden. På den måde kan du finde det præcise lån, som lever op til dine behov, og du kan finde det lån, som tilbyder dig den laveste rente. Som en hjælp kan du altid anvende vores sammenligningsværktøj her på siden, så du kan spare tid og kræfter på at sammenligne.

Hvordan ser din økonomi ud?

Det er en rigtig god idé, at danne sig et realistisk overblik over ens økonomi, inden man går ud og låner penge. Man bør altid forholde sig realistisk til sine drømme og håb for fremtiden. Du har altid mulighed for at låne penge ved de forskellige låneudbydere, men det anbefales ikke at låne penge blot fordi man kan. Vær fornuftig og sørg for at gøre dig nogle overvejelser omkring din økonomiske situation. Stemmer din økonomi overens med det, du gerne vil investere i og har du mulighed for at tilbagebetale dit lån? Utrolig mange mennesker lader sig friste af hurtige penge her og nu. Du kan sagtens få op til 15.000 kr mellem hænderne på ingen tid, men hvis din privatøkonomi sejler, så kan det ikke anbefales at du låner penge på den måde. Dan dig et overblik og overvej dine muligheder. Vi ved godt, at man pludselig kan stå i en situation, hvor et lån er den eneste udvej. Vi beder dig blot om at danne dig et realistik overblik over din egen privatøkonomi, inden du vælger et lån.

Hvad skal pengene gå til?

Når man pludselig står med 15.000 kr., vil man lynhurtigt opleve, at der er mange sjove ting, som man kan spendere pengene på. Det er nemt at blive fristet og bruge pengene på ting, som man egentlig ikke havde regnet med, inden man tog lånet. Derfor bør du altid forsøge at lave en plan for pengene. Skriv dine ønsker ned - skal bilen repareres, skal I have et nyt køkken eller skal I omsider have jeres drømmebryllup?  På den måde kan du også bedre se, om dine “drømme” passer til det beløb, som du gerne vil låne. Det kan sagtens være at du bliver nødt til at låne lidt mere, end du egentlig først havde planlagt. Det kan omvendt også være at du kan nøjes med mindre - og hvis det er tilfældet, så anbefaler vi kraftigt at du faktisk nøjes med et mindre beløb. Sådanne overvejelser gør det nemmere for dig, at vælge det bedst mulige lån - som stadig opfylder dine behov og ønsker.

Spørgsmål om at låne 15.000 kr. 

Hvor kan jeg låne 15.000 kr.?

Der er en række forskellige udbydere, som tilbyder et lån på 15.000 kr. Tjeklån giver dig et overblik alle udbyderne så du kan finde det billigste lån for dig. 

Hvem kan låne?

Følgende krav gælder, hvis du skal optage et lån

  • Minimumsalder 18 år
  • Fast bopæl i Danmark
  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du skal have en fast indtægt 
Hvor høj er renten på lånet?

Der er flere faktore som bestemmer renten på dit lån. Ved at benytte Tjeklåns oversigt, kan du hurtigt og nemt finde det billigste lån notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)