Lån penge billigt online på Tjeklån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån
Lån 15.000 kr.


Står du og mangler en større sum penge, er du kommet til det rette sted. TjekLån kan hjælpe dig med at finde det nemmeste lån på 15000 kr. i dag. De lån, du finder her på siden er fleksible, og du behøver altså ikke at tage et lån 15000 kr. Du kan låne hurtigt og nemt uanset hvilket beløb, du har brug for.

Et lån 15000 er et relativt lille lån, som derfor typisk er kortfristet lån. Det er som udgangspunkt ikke muligt at låne 15000 rentefrit, men du kan låne 15000 kr. med lav rente. Dette betyder, at det ikke koster dig særlig meget at låne, men det betyder også at pengene skal betales tilbage forholdsvist hurtigt. Et lån som dette kaldes også et kviklån, minilån, quicklån , hurtig lån eller sms lån.

I 2017 blev der indført nye regler vedrørende kortfristede lån med løbetid under 3 måneder. Der blev indført en tvungen betænkningstid på 48 timer fra, at låneansøgningen er afsendt. Disse regler betyder, at det ikke er muligt at få pengene udbetalt indenfor 48 timer pga. betænkningstiden. Reglerne blev indført for at mindske impulskøb. Dog vil et lån 15000 kr. typisk ikke være berørt af disse regler, da et lån i denne størrelse for det meste vil have en løbetid på mere end 3 måneder.

Første lån gratis?


Nogle udbydere har et førstegangstilbud, hvor det er muligt at lån 15000 rentefrit, hvis man ikke har lånt penge hos dem, men det er sjældent at man finder gratis lån. Det er ikke muligt at lån 15000 uden nemid, da långiver skal bruge dokumentation for, at du kan betale pengene tilbage. Du kan godt tage et lån 15000 uden sikkerhed, og der findes også hurtige lån med nemid.

Du skal som udgangspunkt være fyldt 18 år for at låne penge. Det er nødvendigt, da man skal være myndig og kunne indgå i en juridisk bindende kontrakt, som det er at låne penge. Nogle låneudbydere låner ikke penge til folk under 25, men det er muligt at låne 15000 som 18 årig. Man kan godt lån 15000 som studerende, men udvalget er ikke lige så stort som for folk over 25.

Lån let med RKI


Det er ikke nemt at få et lån trods RKI. Hvis du er registreret som dårlig betaler ved RKI, vil mange udbydere nægte at låne dig penge, fordi det er en stor risiko for dem. Enkelte låneudbydere vil gerne tilbyde rki lån alligevel, men disse lån er typisk med meget høj rente.

Vil du låne 15000 kr. billigt, bør du ansøge hos flere forskellige udbydere. De rentesatser, vi viser dig på TjekLån er som udgangspunkt vejledende, og du bør derfor sørge for at modtage lånetilbud fra flere långivere, hvor renterne er tilpasset dig og det beløb, du ønsker at låne. Så er det også nemmere for dig at vælge det billigste lån.
Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om lån:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser