TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån
Mangler du et lån, så har TjekLån Danmarks bedste og billigste lån. Et lån på 5000 kr er hvad man typisk ville betegne som et mindre lån. Lån i denne størrelsesorden er som regel kortfristede og kendes bl.a. under betegnelser såsom kviklån, mikrolån, minilån, hurtig lån eller sms-lån. Har du behov for at låne 5000 billigt, så skal du ansøge om lån hos mere end en enkelt udbyder. Dette skyldes, at de renter udbyderne har noteret er vejledende. Når du har sendt en låneansøgning, så vil du få et tilbud retur med individuelt tilpassede renter. Hvis du har mere end et lånetilbud at vælge mellem, så kan du vælge det billigste lån, som opfylder dit behov.

Minimum 18 år

Man skal være fyldt 18 år for at kunne låne penge. Dette skyldes, at man skal være myndig, for at kunne indgå i en juridisk bindende kontrakt. Men er du myndig og under 25 år, så vil du opleve at udvalget af låneudbydere er noget mindre end for personer over 25 år. Er du 18 år, så kan du låne 5000 kr hos fire låneudbydere, men er du +25 år, kan du lån 5000 kr hos 9 forskellige udbydere.

Kort løbetid

På kortfristede lån som lån 5000 er løbetiden typisk relativ kort. Hvis lånet har en løbetid på under tre måneder, falder det under de nye regler for kviklån som folketinget har vedtaget. Ifølge disse nye regler kan lån med løbetid på under tre måneder ikke udbetales før der har passeret en betænkningsperiode på 48 timer siden låneansøgningen.

Lån 5000 kroner

På TjekLån kan du finde en oversigt med billige lån, hvor du kan lån 5000 billigt. Der er også en hel side dedikeret til nye hurtig lån, hvor du kan låne op til 5000 og i nogle tilfælde også mere. Der findes enkelte undtagelser, men det er som udgangspunkt ikke muligt at låne 5000 rentefrit - du kan dog finde lån med forholdsvis lave renter. Der kan dog være enkelte udbydere der har tilbud om rentefrie lån, hvis du er en førstegangskunde hos dem og ønsker at optage et lån. Som registreret i RKI vil du som regel have svært ved at finde et lån. Når du er registreret dårlig betaler, vurderer mange udbydere at de løber en stor risiko ved at låne penge til dig. Er du blevet registreret i RKI, så er det TjekLåns anbefaling, at du ikke tager flere lån, men derimod fokuserer på at betale de kreditorer, der har meldt dig til RKI. Af denne årsag har TjekLån valgt ikke at inkludere rki-lån på vores sammenligningstjeneste, derfor er det ikke muligt at låne 5000 trods rki her på siden. Du kan se om du er registreret i RKI her.

Hvis du først er blevet registreret i RKI, kan det være svært at blive slettet igen - også selvom du har afviklet din gæld. Det er nemlig ikke alle firmaer, som er lige hurtige til at slette folk i registeret. På den måde kan du risikerer at du er registeret i RKI i længere tid end hvad godt er. Det kan få indflydelse på dit private liv og i din hverdag. Hav derfor altid det in mente, når du er på udkig efter hurtige penge. Hvis du lægger en plan for, hvordan du sikre dig, at du får tilbagebetalt dit lån, så kommer ovenstående skrækscenarie ikke til at ske for dig. Dermed har du også langt større sandsynlighed for, at kunne få udbetalt et lån på 5.000 kr samme dag, som du ansøger om det - og de penge kan du bruge, lige som du har lyst til. Igen opfordrer vi dig dog til at være fornuftig med dine penge.  

Pengene kan komme så hurtigt

Vi anbefaler, hos Tjeklån, at du altid tænker logisk når dine tanker handler om penge. Du kan nærmest få et lån smidt i nakken, og kreditorerne tilbyder glædeligt en sum penge til dig. Sørg derfor for, at du vælger det billigste lån, og sørg altid for at du har mulighed for at betale tilbage.  Hvis du er interesseret i at låne 5.000 kr., så er der mange måder du kan gøre det på. Kviklån er sjældent den billigste løsning, da mindre lån ofte kan løbe op i omkostninger og gebyr. Når du optager et kviklån, er der ofte en lang række gebyr, som du skal betale blot for at optage lånet. Der findes en lang række firmaer som tilbyder lån over nettet eller over din mobil. Det betyder, at du ofte kan have dine penge efter blot 3 timer.

✔️ Hvor meget kan jeg låne på TjekLån?

Du kan låne fra 500 kr. til 500.000 kr.

✔️ Kan alle låne 5000 kr.?

For at låne 5000 kr. gælder følgende 

  • Minimumsalder 18 år
  • Fast bopæl i Danmark
  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du skal have en fast indtægt 
✔️ Hvor kan jeg låne 5000 kr.?

TjekLån giver dig et overblik over hvilke af vores låneudbyder, som tilbyder lån på 5000 kr. notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)