TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån
Det er nemt at låne penge online. Lån 50000 kr. af én af vores udbydere - vi hjælper dig med at finde det bedste og billigste lån. Der er mange, som tilbyder lån på 50000 kr. Vi har samlet de bedste långivere ét sted, og giver dig ét overblik, så du kan finde et billigt lån til en lav månedlig ydelse. Du kan få et lån på 50000 kroner uden sikkerhed. Et lån uden sikkerhed vil sige, at du ikke skal stille nogen af dine fysiske ejendele i pant eller kaution for dit lån. Det betyder også, at det er nemt og hurtigt, for dig, at låne 50000 kr, og at du får pengene hurtigere ind på din konto.

Hvad koster det at låne 50000 kr.?

Det er meget forskelligt, hvad det koster at låne 50000. Forskellige långivere har forskellige renter og gebyrer. Hvis du ønsker at sammenligne de forskellige lån, er du kommet til det rigtige sted. Her på siden kan du sammenlign priser på lån 50000.

Lån 50000 rentefrit

Hvis du vil finde det billigste lån på 50.000 kr., skal du bruge Tjek-Lån.dk. Vi giver dig et overblik over de bedste lån med en lav rente. Det er nærmest umuligt at finde et rentefrit lån på 50000 kr., da det jo er et forholdsvis højt beløb at låne. Enkelte udbydere kan tilbyde dig første lån rentefrit, såfremt du ikke har lånt penge af dem før. Eventuelt kan du få første lån gratis, hvis du er ny kunde. Dog er det ofte et lavere beløb - altså ikke 50.000 kr. - som man kan låne gratis. Du skal også være opmærksom på, at det tit er sådan, at jo lavere renten er, jo højere er gebyrerne, da långiverne skal have en form for sikkerhed for, at du kan betale pengene tilbage. Du kan tage et lån på 50000 som forbrugslån eller kviklån. Ved et kviklån på 50.000 får du pengene udbetalt hurtigt, men der er typisk en kortere løbetid på et kviklån. Hvis du tager et 50000 kroners forbrugslån, vil løbetiden være længere, men renten vil måske også være lidt højere. Brug låneberegneren her på siden, for at tjekke de forskellige lånetyper og deres løbetid.

Lån 50000 trods RKI?

Det er stort set umuligt at låne 50000 trods RKI. Hvis du er registreret som dårlig betaler i RKI, er der meget få til ingen udbydere, som vil låne dig penge, da de ikke rigtig har nogen sikkerhed for, at du betaler pengene tilbage. Hvis du skal tage et lån på 50.000 er RKI altså en hindring for dig. Få udbydere vil gerne låne penge til nogen, som er registreret i RKI, men renter og gebyrer bliver meget høje i forbindelse med disse lån. Dermed bliver det meget dyrere for dig at tage et lån som RKI registreret. I stedet for at tage et lån, bør du fokusere på, at betale tilbage til nogle af dine kreditorer, så du på sigt kan komme ud af RKI.

Du har flere muligheder for låne 

Vi ved godt, at der kan være mange årsager til, at du står og mangler 50.000 kr. Årsagerne, til at låne, kan være mange. Måske skal du have et nyt badeværelse eller måske er din bil brændt sammen. Uanset hvad din grund er, så har du flere muligheder for at kunne låne 50.000 kr.

Du kan altid vælge at spørge din bank om et lån, hvis du er i pengenød. Du kan vælge at søge om et forbrugslån eller en kassekredit. Der vil være grundlæggende krav, hvis du ønsker at få en kassekredit. Eksempelvis skal du være minimum 18 år gammel. Du skal også have bopæl i Danmark, og du må ikke være registreret i RKI. Stort set alle banker vil foretage et kredittjek. De vil altså vurdere din baggrund og din økonomisk situation, og på baggrund heraf træffe en beslutning. Din personlige kreditværdighed er altså afgørende for betingelserne på dit lån ved banken. Det er også banken som sætter vilkårene for lånet. Eksempelvis kan de kræve en bestemt løbeperiode eller forlange en vis nedskrivning hver måned. Betingelserne vil være afhængige af den pågældende låneaftale, som du laver med din bank. Hvis du får bevilget en kassekredit, så betaler du kun renter af det beløb, som du faktisk bruger. Det betyder, at du kan spare omkostninger ved at knytte dem til eksempelvis din lønkonto. På den måde vil dit lån falde hver eneste gang, du modtager din løn.

Det kan også være, at din bank ikke er interesseret i at give dig en kassekredit. Hvis det er tilfældet, så har du altid mulighed for, at tage et forbrugslån. Ofte vil banken stille de samme krav, som ved en kassekredit. Derudover vil de fleste banker have, at du har en fast årlig indkomst. Beløbet, af din årlige indkomst, fastsættes af din bank. Renten vil variere alt afhængigt af, hvilken type lån du tager. Derfor er det altid en god idé, at undersøge dine muligheder.  

Du har også mulighed for at tage et lån med dit kreditkort. Denne type lån kan betegnes som en kredit - som du hver måned fremadrettet skal afvikle. Ved denne lånetype er der dog ofte tale om en afgrænset løbeperiode, og du bør derfor altid tjekke, hvad mulighederne er ved dit eget kreditkort. Renten kan variere alt afhængigt af hvilket kreditkort, du har.  

Den sidste lånemulighed er et kviklån, som du søger om via internettet eller via et sms-lån. Det siger næsten sig selv, men denne lånetype er anderledes end et lån i banken. Når du går i banken, og skal have et lån, vil du altid have en samtale med din bankrådgiver. Ved et kviklån foregår al kommunikation over nettet. Derudover er der, generelt set, færre krav til dig, når du søger om et kviklån. Som regel skal du blot være fyldt 18 år, være dansk statsborger, have et dansk telefonnummer (og en dansk bankkonto), og så er det en fordel, hvis du ikke er registreret i RKI. Nogle långivere godkender dit lån via NemID (så NemID er også et krav). Du behøver, som regel, ikke at stille en sikkerhed for dit kviklån. Du har heller ikke pligt til at fortælle, hvad du har tænkt dig, at bruge pengene på. Når du søger om et kviklån, og lever op til de forskellige krav, vil du indenfor kort tid modtage svar på din ansøgning. Lånet vil automatisk blive overført til din konto inden for et par dag.

Vi anbefaler altid, her hos Tjeklån, at du søger uforpligtende tilbud hos de forskellige långivere. Ofte vil sådanne tilbud være gratis, og du kan undersøge de forskellige låns ÅOP (den reelle årlige omkostninger ved et lån). Når du sammenligner de forskellige muligheder på markedet, så har du, alt andet lige, større mulighed for at finde et lån, som lever op til dine krav og ønsker. Du har altså flere valgmuligheder, når du er på udkig efter et lån på 50.000 kroner. Du kan altid kontakte de forskellige lånefirmaer eller din bank, hvis du er i tvivl om noget.

Spørgsmål og svar om på lån 50.000 kr.

Hvor kan jeg låne 50.000 kr.?

TjekLån giver dig mulighed for at sammenlinge lånebeløb på 50.000 kr. for at få det bedste overblik over dine lånemuligheder 

Hvem kan låne 50.000 kr.?

For at låne 50.000 kr. skal følgende krav opretholdes 

  • Minimumsalder 18 år
  • Fast bopæl i Danmark
  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du skal have en fast indtægt 
Hvor meget kan jeg låne igennem TjekLån

Du kan låne fra 500 kr. til 500.000 kr.notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)