TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån
Inden det blev populært at optage kviklån mente mange, at et lån på 3.000 kr., var et mellemstort lån. I dag anses et lån på 3.000 kr. dog som værende et lille kviklån. Du kan låne 3.000 kr. af mange udbydere, som du også kan se på vores sammenligningsside. Der er en god portion udbydere at vælge mellem for dig, som er i stand til at betale pengene tilbage indenfor 30-60 dage.

I nogle situationer i livet kan du være økonomisk udfordret på forskellig vis. Du kan stå i en situation hvor du har ekstraordinære store udgifter i en enkelt måned, og samtidig har du absolut ingen penge på kontoen. Det kan også være at du har fået en uforudset stor regning på grund af eksempelvis nedbrud på dine hårde hvidevarer eller en stor værkstedsudgift på din bil. Det er anbefalelsesværdigt at du altid sørger for at have en opsparing stående, som du kan trække på i sådanne uforudsete situationer, men vi kan alle komme i en situation hvor vi har brug for at låne penge. Så længe du husker at betale pengene tilbage, så er det ikke et problem at optage lån.

Rentefrit lån

Du har mulighed for at låne 3.000 kr. uden sikkerhed i fast ejendom eller andet løsøre. Nogle udbydere af forbrugslån tilbyder dig, at låne 3.000 kr. rentefrit - det vil sige et slags “gratis lån”. Det betyder at du kan låne uden at skulle betale renter, og det giver dig en lang række fordele. Hvis du sammenligner lån, så findes der et væld af lån som har usædvanlig høje renter. Så du kan sagtens få hurtige penge, men hvis du ikke betaler dit lån hurtigt tilbage, så kan det blive rigtig dyrt for dig.

Eksempelvis tilbyder udbydere som Vivus og Ferratum rentefrie lån. Hvis du låner 3.000 kr. hos dem kan du rent faktisk låne dem i op til 30 dage, uden at skulle betale en eneste krone i rente og gebyr. Det skaber også en større chance for, at du kan betale lånet tilbage - der løber nemlig ingen høje renter oveni dit lån. Lånet er altså “helt gratis”. Det er dog meget vigtigt at du betaler lånet tilbage inden 30 dage, da der ellers vil komme diverse renter og gebyrer på lånet. Der findes også et væld af “tilbud” på rentefrie lån til nye kunder ved mange udbydere.

Du kan spørge dig selv, om det er muligt, for dig, at låne 3.000 kr. trods RKI. Svaret herpå er nej. Dette er ikke muligt. Er du registreret i RKI skal du altid sørge for at få betalt din misligholdte gæld, inden du overvejer at optage nye forbrugslån. Der er mange udbydere som ikke tilbyder lån til personer, som er registreret i RKI, og derfor kan få personer faktisk få tilladelse til at optage yderligere lån - også selvom det er kviklån. Sørg derfor altid for at betale tilbage rettidigt, så du undgår sådan en situation.

Lån via SMS

Før i tiden var der et begreb der hed SMS lån. Det var altså muligt at få et sms lån ved at indsende en sms til låneudbyderen og så få pengene udbetalt på ens konto. Man kunne kunne altså sende en sms om et lån på 1.000 kr. og så få svar med det samme. Dette findes ikke mere og i dag foregår alle online forbrugslån webbaseret på enten computer, smartphone eller tablet.notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)