Lån penge billigt online på Tjeklån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån
LÅN 3.000 KR.


I nogle situationer i livet kan du være økonomisk udfordret på forskellig vis. Du kan stå i en situation hvor du har ekstraordinært store udgifter i en enkelt måned. Det kan også være at du har fået en uforudset stor regning på grund af eksempelvis nedbrud på dine hårde hvidevarer eller en stor værkstedsudgift på din bil. Det er anbefalelsesværdigt at du altid sørger for at have en opsparing stående, som du kan trække på i sådanne uforudsete situationer.

På den anden side har du også mulighed for at låne 3.000 kr. uden sikkerhed i fast ejendom eller andet løsøre. Nogle udbydere af forbruglån tilbyder dig faktisk også, at låne 3.000 kr. rentefrit . Det gør eksempelvis udbydere som Vivus og Ferratum. Hvis du låner 3.000 kr. hos dem kan du rent faktisk låne dem i op til 30 dage uden at skulle betale en eneste krone i rente og gebyrer. Lånet er altså helt gratis. Det er dog vigtigt at du betaler lånet tilbage inden 30 dage, da der ellers vil komme diverse renter og gebyrer på lånet. Du kan spørge dig selv om du kan låne 3.000 kr. trods RKI. Svaret herpå er nej. Dette er ikke muligt. Er du registreret i RKI skal du altid sørge for at få betalt din misligeholdte gæld ud inden du overvejer at optage nye forbrugslån.

LÅN VIA SMS


Før i tiden var der et begreb der hed SMS lån. Det var altså muligt at få et sms lån ved at indsende en sms til låneudbyderen og så få pengene udbetalt på ens konto. Man kunne kunne altså sende en sms om et lån på 1.000 kr. og så få svar med det samme. Dette findes ikke mere og i dag foregår alle online forbrugslån webbaseret på enten computer, smartphone eller tablet.


Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om lån:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser