TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån
Hurtige lån - få pengene inden for kort tid

Hvis du ønsker at låne et beløb på 2.000 kr. kan du nemt gøre det her på TjekLån. Du kan faktisk låne 2.000 kr. uden sikkerhed og du får pengene hurtigt. Dette er en af de store fordele ved at tage et kviklån online fremfor at skulle en tur i banken, og så har du pengene på kontoen i løbet af kort tid. 

Rentefri lån?

Er det rent faktisk muligt at optage et lån på 2.000 kr. rentefrit. Svaret herpå er rent faktisk ja. Så hvis du står og mangler penge her og nu, så kan du, hos de fleste udbydere optage et lån, uden at du stiller sikkerhed og uden at du skal vente i lang tid. Dit lån har naturligvis renter og gebyrer, som koster dig penge, men hos eksempelvis Vivus kan du, hvis du er ny kunde, låne op til 6.000 kr. rentefrit i 30 dage. For at du kan få lånet rentefrit, skal du dog huske at tilbagebetale inden 30 dage. Ellers påløber rente og gebyrer - så husk at betale tilbage.

RKI

Langt de fleste låneudbydere tilbyder ikke at du kan optage lån på 2.000 kr. hvis du er registeret i RKI. Er du registreret i RKI er det ikke et nyt lån du skal tænke på, men i stedet at få tilbagebetalt den misligholdte gæld du har. Det kan være ret problematisk, hvis du er registreret i RKI og stadig er på udkig efter små lån eller sms lån. Det vil vi på det kraftigste fraråde at du gør, og fokuser i stedet på, hvordan du kan betale dine lån tilbage.

Er du ung og vil du gerne optage et lån på 2.000 kr. som 18 årig, skal du være opmærksom på at det ikke er alle der låner penge ud til helt unge. Her på TjekLån kan du indstille vores søgeboks i venstre side på eksempelvis 18 år for at se, hvem du kan låne hos. Vi peger dig naturligvis også i retning af et billigt lån.

Lån 2000 kr.

Når du gerne vil låne 2.000 kr. kan lånet have en betegnelse som eksempelvis kviklån eller mobillån. Som oftest dækker de to begreber over det samme, nemlig et lån som optages online og via en online ansøgningsformular. Skal du låne 2.000 kr. er det også muligt at gå en tur i banken og høre hvilken rente de kan tilbyde dig.

Når der er tale om så små beløb, så kan du også altid spørge dine venner eller din familie om du kan låne beløbet af dem. Hvis du optager et lån på 2.000 kr., så er der ikke et krav om, at du skal bruge pengene til noget bestemt. Du bør dog altid lægge en plan for, hvordan du har tænkt dig at betale pengene tilbage. Du bør også overvejer hvor hurtigt, du er i stand til at tilbagebetale dit lån. Hvor hurtigt du kan tilbagebetale dit lån, kan nemlig være influerende på hvor du bør låne pengene. Umiddelbart er 2.000 kr. et lille lån, men nogle steder er omkostningerne, som er forbundet med lånet, så høje, så det lynhurtigt bliver en dyr fornøjelse for dig.

Derfor er det en kæmpe fordel, for dig, at betale lånet tilbage hurtigst muligt. Hvis du, grundet omstændighederne, ikke er i stand til at betale lånet tilbage inden for 1-3 måneder, så løber der ofte renter og gebyrer på - også selvom du indkig en aftale om et rentefrit lån. Det betyder at dem, som skiltede med gratis kviklån eller rentefrie perioder måske viser sig slet ikke at være de billigste.

Vi, hos Tjeklån, anbefaler at du undersøger dine muligheder, og overvejer hvor hurtigt du tror at du er i stand til at tilbagebetale dit lån. Det skaber det bedste sammenligningsvilkår for dig. Du kan altid nemt sammenligne de mest populære lånemuligheder her hos os. Så hvis du står og mangler et lille forbrugslån, og hvis det helst skal gå hurtigt, så kig dig lidt omkring her på Tjeklån.

Hvor meget kan jeg låne?

Du kan låne fra 500 kr. til 500.000 kr. 

Hvor kan jeg låne 2000 kr.?

TjekLån giver dig mulighed for at ansøge om lån på 2000 kr. og giver dig et overblik over hvilke udbydere som tilbyder et lån på 2000 kr.

Hvem kan låne 2000 kr.?

For at optage et lån gælder følgende:

  • Minimumsalder 18 år
  • Fast bopæl i Danmark
  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du skal have en fast indtægt 


notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)