Lån penge billigt online på Tjeklån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån
LÅN 2.000 KR.


Hvis du ønsker at låne et beløb på 2.000 kr. kan du nemt gøre det her på TjekLån. Og du kan faktisk låne 2.000 kr. uden sikkerhed. Dette er en af de store fordele ved at tage et kviklån online fremfor at skulle en tur i banken.

Er det rent faktisk muligt at optage et lån på 2.000 kr. rentefrit.Svaret herpå er rent faktisk ja. Hos de fleste udbydere koster det naturligvis rente og gebyrer, men hos eksempelvis Vivus kan du låne op til 6.000 kr. rentefrit i 30 dage, hvis du er ny kunde. For at du kan få lånet rentefrit, skal du dog huske at tilbagebetale inden 30 dage. Ellers påløber rente og gebyrer.

Langt de fleste låneudbydere tilbyder IKE at du kan optage lån på 2.000 kr. trods RKI. Er du registreret i RKI er det ikke et nyt lån du skal tænke på, men i stedet at få tilbagebetalt den misligeholdte gæld du har. Det kan være ret problemetisk, hvis du er registreret i RKI og det vil vi på det kraftigste fraråde at du gør.

Er du ung og gerne vil optage et lån på 2.000 kr. som 18 årig, skal du være opmærksom på at det ikke er alle der låner penge ud til helt unge. Her på TjekLån kan du indstille vores søgeboks i venstre side på eksempelvis 18 år for at se, hvem du kan låne hos.

Når du gerne vil låne 2.000 kr. kan lånet have en betegnelse som eksempelvis kviklån eller mobillån. Som oftest dækker de to begreber over det samme, nemlig et lån som optages online og via en online ansøgningsformular. Skal du låne 2.000 kr. er det også muligt at gå en tur i banken og høre hvilken rente de kan tilbyde dig.
Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om lån:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser