Lån penge billigt online på Tjeklån
Sådan tjener vi penge
Forside / FAQ / Hvad er et udlån?

Hvad er et udlån?

Mark Andersen

Forfatter: Mark Andersen

Et udlån er det beløb, der lånes ud fra låneudbyder til låntager. Et udlån kan også defineres som det, at man giver en anden brugsret til noget, man ejer - i denne sammenhæng er det de penge, man låner, som en anden person får brugsretten til.

Der skelnes typisk mellem indlån og udlån. Udlån er som sagt det beløb, man har lånt og dermed den gæld, man har hos en kreditudbyder. Indlån er derimod de penge, som kreditudbyderen får ind. Det vil sige, at det er de penge, forbrugerne sætter i banken og dermed får den såkaldte indlånsrente for at have stående. Det vil sige, at det typisk er de penge, som forbrugere har til at stå på deres opsparing.

author

Skrevet af

CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing. Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.

notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

Ved at indtaste din e-mail og dit telefonnummer og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails og sms'er om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik