TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån
Et lån skal ikke ses som en genvej til hurtige penge, men rettere som en løsning, hvis forbehold, forpligtelser og ydelser du skal være indforstået med. Men i nogle tilfælde kan ens rådighedsbeløb ikke være tilstrækkeligt nok i nogle situationer og perioder, hvor et lån kan være en fordelagtig løsning. Computeren til skolearbejdet er brændt sammen, vaskemaskinen er gået i udu, tørretumbleren kører ikke længere rundt, opvaskemaskinen har kørt for sidste gang. Eksemplerne er mange, men ikke desto mindre kan du finde dig selv i en af de ovenstående situationer, hvor intet mindre end et lån, kan løse problemet. Er du på udkig efter 8000 kr., som et muligt lån kan dække, kan du med fordel læse, hvordan du gør lige her.

Dan dig et overblik

Alle låntagere har i sinde at foretage det billigste lån muligt. For hvem er interesseret i at skulle af med unødige penge? Her på siden, kan du gøre dig selv den tjeneste at skue over mange af de gennemsigtige lån i henhold til dine præferencer. Du indtaster blot dit ønskede lånebeløb samt din alder. Herefter vil du blive guidet videre til de mulige lån, som passer på dine kriterier. Er du derfor 21 år, justerer du dette, hvorefter du indtaster beløbet, som du har i sinde at låne. Du vil herefter kunne danne dig et overblik over de mulige udbydere, som kan tilbyde dig et lån i forlængelse af din alder og lånebeløb. Således vil du kunne se det mulige lånebeløb, tilbagebetalingen, den pålydende rente/år samt svartiden. Derudover vil du også kunne se de individuelle udbyders vurdering af brugerne, som du kan hæfte dig ved inden låntagningen. 

Gratis lån 

Hvis du støder på en udbyder, som tilbyder gratis lån, så læste du helt korrekt. Her vil udbyderen typisk kunne stille dig en udsigt på 30 eller 60 dage, hvor lånet er helt og aldeles gratis. Et gratis lån betyder, at du hverken skal betale oprettelse eller renter. Dog skal du være opmærksom på, at hvis ikke du overholder denne frist, skal du forvente store gebyrer og renter på dit lån. Derfor skal du ikke altid tage det umiddelbart billigste lån, hvis ikke du kan indfri betingelserne. Dog, hvis du er i stand til at indfri lånet rettidigt, får du altså et lån ganske gratis. Hvis du for eksempel har ødelagt din computer, som du bruger på studiet, og du ikke kan vente til næste lønningsdag, men ved, at du får tilstrækkeligt med penge til at tilbagebetale den ene månedlig ydelse, kan denne slags lån bestemt betale sig.  

Hvad er et onlinelån?

Et onlinelån udmønter sig i en lang række lån. Hurtige lån, minilån,  sms lån, kviklån, forbrugslån og mange flere. Forskellen på ovenstående lån afhænger typisk af lånebeløbet, men har langt flere ligheder end forskelle. Fællesnævneren er også, at du ikke skal stille til sikkerhed for lånet. Ved almene banklån skal du typisk oplyse lånets formål, hvilket er med i bankens overvejelser i forhold til at udstede lånet, hvilket du fuldstændig undværer, når du foretager et onlinelån. Når du derfor er blevet godkendt til et lån og har modtaget lånet, kan du bruge pengene efter behag. Derudover kommer du nemt og hurtigt over låneprocessen, da svartiden på disse lån er helt foruden bureaukrati og lange svartider. Du vil kunne opleve udbydere, som svarer omgående på din ansøgning, og samtidig udleverer dine 8000 kr. med det samme. 

Krav for at låne 8000 kr

Selvom, at låneprocessen på onlinelån er let at tilgå, så forbeholder diverse udbydere nogle krav, som du trods alt skal efterleve. Der er som sagt mange udbydere, og derfor er der også mange forskellige krav. Dog vil vi efter bedste evne at prøve at gentage nogle af de mest hyppige krav. Du skal være i besiddelse af en aktiv e mail, dansk statsborgerskab, fast bopæl i Danmark og et NemID. Derudover vil aldersgrænsen være forskellig blandt udbyderne. Hvis du sidder og er fyldt 18 år, og tror at alt håb er ude, så kan vi glædeligt fortælle, at det er muligt. Samtidig må du ikke være registreret i et skyldnerregister. Et skyldnerregister er et register, som man kan havne i, hvis du har udestående i form af gæld. Så længe, at du ikke er i en af disse, kan du formentlig få pengene fra dit lån. Hvis du er registreret i rki, har du derfor ikke muligheden for at låne. Din gæld skal derfor først betales tilbage, og på den måde kan du låne. notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)