TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån
Lånebeløb 

Står du i en overvejelsesproces, hvori du fortænker et lån, som den rette løsning, men er du samtidig lidt grøn på området? Så kan det være, at vi kan fungere som din forlængede arm ind i låneverdenen. Hvor meget kan jeg låne? Hvilke krav skal jeg opfylde? Hvornår må jeg låne? Og hvilken lånetype er den rette for mig? Der kan være mange uopklarede spørgsmål, som lister sig ind i overvejelserne, når man står en presset økonomisk situation. Er du derfor på udkig efter et lån, hvis lånebeløb svarer til omkring de 7000 kr., er du havnet det helt rigtige sted. 

Lånetyper

Der er gennem årenes løb kommet utrolig mange forskellige lånetyper. Hurtige lån, sms lån, kviklån, forbrugslån og mange, mange flere. Eksemplerne er mange, men fællesnævneren for mange af disse lån er, at de er meget lette at tilegne sig, og du skal i de fleste tilfælde ikke stille sikkerhed for lånet. Derfor kan du, når du er blevet accepteret og modtaget lånet, bruge pengene ufortrødent. Typisk ville du skulle stille til sikkerhed for lånet, hvilket betyder, at du skal oplyse, hvad pengene skal bruges til og udfra dette, skal banken vurderer om, de ønsker at yde dig et lån. Med de ovenstående onlinelån har du muligheden for at låne trods formålet med lånet. Derfor vil du opleve en låneprocess, som glider nemt og hurtigt, og du vil, afhængig af udbyderen, få pengene på næsten ingen tid. Uagtet af lånetypen kan du med rette indtaste det ønskede beløb i henhold til din alder, og du vil herefter blive præsenteret for de mulige lån, som du kan optage. Her får du det totale overblik over lånebeløbet, tilbagebetalingen, pålydende rente/år samt den svartid, som du kan forvente. Er du for eksempel fyldt 18 år og ønsker et lån på 7000 kr., ja så indstiller du blot i kolonnen til venstre. Det er pærelet, og du får fuld gennemsigtighed blandt de forskellige lån. 

Krav for at låne

Så længe, at du ønsker at foretage et lån, har udbyderne et række forpligtelser, som du skal opretholde. Men bare rolig. Det er bestemt noget, som de fleste kan gabe over. Faktisk er der en række krav, som du formentlig opfylder helt automatisk. Dog skal det siges, at hver bank har forskellige krav for et lån, men vi vil alligevel forsøge at skitsere nogle af de hyppigste gengangere. Du skal for eksempel være dansk statsborger, en aktiv e mail, en aktiv NemID, en fast indkomst, en dansk bopæl og et dansk telefonnummer. Derudover må du ikke være til at finde i et skyldnerregister. Et skyldnerregister er et register, som man kan havne i, hvis du har gæld, som du endnu har undladt at tilbagebetale. Er du derfor registreret i rki, skal gælden betales tilbage førend, at du kan modtage dit lån. Samtidig skal du være opmærksom på din alder i henhold til udbyderens krav. Alderen kan fluktuere en del fra udbyder til udbyder, men du kan opleve, at du låne helt ned til 18 års alderen. Dog vil vi ikke anbefale, at du optager et lån, som ikke tilgodeser din økonomi, bare fordi, at din alder ikke tillader andre lån. Er du derfor 21 år, men et andet lån, hvor det kræver, at du er 22 år, er bedre for dig, anbefaler vi, at du venter. 

Hvad du skal være opmærksom på

Det er vigtigt, at når du vil låne dine 7000 kr., at du ikke går efter det umiddelbare billigste lån selvom, at det kan lyde som en usædvanlig anbefaling. Men der findes nogle lån, som bryster sig ved, at lånet er helt og aldeles gratis. Det er komplet rigtigt såfremt, at du kan tilbagebetale den månedlig ydelse rettidigt. Der er nemlig en periode, hvor lånet er gratis, men hvis du overskrider denne periode, vil du blive mødt af voldsomme gebyrer. Derudover skal du være opmærksom på, at renten på onlinelån er højere end ved normale banklån. Vær derfor klar over, at du kan tilbagebetale lånet i rette tid og ikke binde dig til en aftale, som du ikke kan overholde. På den måde kan du sikre, at du ikke pludseligt løber ind i uventede omkostninger notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)