TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån
Hvis du går med drømmen om at låne penge hurtigt og nemt, kan du gennem Tjek-lån finde mange af de lån, der er tilgængelige på det danske lånemarked. Ønsker du at låne 60.000 kroner, til lige præcis det du står også mangler, kan du hurtigt og nemt finde en låneudbyder gennem Tjek-lån. Hvad end du ønsker at optage et sms lån, lån via e mail, eller et forbrugslån eller kviklån, så kan du finde mange lånetilbud på alle disse lånetyper her hos tjek-lån. 

Sammenlign lån

En god idé, når du skal optage et lån, er, at du husker at undersøge markedet, før du vælger, hvilket lån du gerne vil optage. Der findes nemlig rigtig mange forskellige låneudbydere, forskellige typer af lån og meget varierende priser på disse lån. Derfor er det en god idé at få undersøgt markedet i bund, før du vælger, hvilket lån du gerne vil optage. Her hos Tjek-lån kan du benytte vores sammenligningstjeneste, som hurtigt og nemt at give dig et overblik over forskellige låntyper, låneudbydere og de mange forskellige priser på markedet. På denne måde kan du hurtigt og nemt danne dig et overblik over mange af de lån, der er tilgængelige i Danmark. 

Krav til at låne penge i Danmark 

For at du skal kunne låne penge Danmark, er der nogle krav som skal opfyldes. Eksempelvis er det ikke muligt at låne penge i Danmark, hvis ikke man er fyldt 18 år. For nogle låneudbydere er denne aldersgrænse oppe på 21 år. Derfor skal man være opmærksom på, hvad aldersgrænsen er, for at man kan få lov at optage et lån, ved den enkelte udbyder. Et andet krav der er til at kunne låne penge her i Danmark, er at man ikke må være registreret i RKI. RKI er en database for dårlige betalere, som man kan blive indskrevet i, hvis ikke man har fået betalt sine regninger. Har man været dårlig betaler, kan det være meget svært at komme til at låne penge, fordi pengeinstitutter og låneudbydere ikke har lyst til at låne penge ud, til nogen som ikke betaler pengene tilbage. Netop dette, leder over i et andet krav for at kunne låne penge i Danmark, nemlig det at man skal kunne stille sikkerhed, for det lån man optager. Sikkerhed for lånet kan være, at man har et fast arbejde, har en sund økonomi og at man ejer noget i eget navn. På denne måde kan låneudbyder vide, at der er en sund økonomi, og dermed en god chance for at pengene bliver betalt tilbage, som de skal. 

Godt at vide om lån i Danmark 

Låneverdenen kan være stor og svær at finde rundt i. Derfor er det en god idé at kende til nogle af de udtryk og tankegange, som låneverdenenen er bygget op omkring. Noget af det man skal vide om at optage hurtige lån, er at rente og gebyrer er nogle af de begreber, der er en med til at afgøre, hvor meget et lån kommer til at koste. Jo højere rente desto dyrere lån. Dette samme gælder for gebyrer, for hvis gebyret er højt, kan lånet også ende med at blive dyrt. Dermed er det et godt råd, hvis man er på udkig efter det billigste lån, at man leder efter lån med lav rente og lave gebyr. 

Hvad skal du bruge pengene til? 

Når man har optaget et lån, handler det hernæst om at finde ud af, hvad pengene skal bruges til. I første omgang er det en god idé at huske på, at der er en månedlig ydelse, som skal betales, når man har optaget et lån. Når dette er tænkt ind i budgettet, skal man bare finde ud af, hvad man gerne vil bruge sit lån på. Med et lån på 60.000 kroner kan man finansiere en ny computer eller en ny køkkenmaskine, som man drømmer om. Det kan også være, at det er de sidste penge, man lige har brug for, for at kunne komme ud at rejse. Således kan lånet bruges på lige præcis det, man drømmer om, og som man gerne vil have til at ske. Pengene er nemlig ikke øremærket noget bestemt, i langt de fleste lån man kan optage i Danmark, og derfor kan man bruge dem på det, som man allerhelst vil have til at lykkes. notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)