TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån
Står du og har i sinde at skulle låne 500.000 kroner, så er du formodentlig kommet til det rigtige sted. Her hos TjekLån, kan du nemlig blive gjort meget klogere på, hvad der er værd at vide, når du skal på jagt efter det helt rette lån til dine behov.


Når der snakkes om lånemarkedet, er der i særdeles høj grad tale om et marked, som gennem de seneste par årtier har oplevet en rivende udvikling. Som du nok er bekendt med, har vi i løbet af de seneste 20 år oplevet et digitalt indtog af en anden verden. Dette har i den grad også være at kunne mærke på lånemarkedet. Dette kan altså ses på mange måder, når man er på jagt efter at låne penge. Eksempelvis er det i dag blevet meget nemmere at låne penge. Rent faktisk er det blevet så nemt, at du med ganske få klik kan låne store summer af penge hjemme fra din sofa. Dette kan både gøres fra computeren eller ved et såkaldt sms-lån. Som udgangspunkt er det selvfølgelig en fordel, at du på så nem vis kan optage disse hurtige lån. Dog kræver det også, at man som låntager er meget opmærksom, da man ellers kan ende med at optage et lån, som ikke er særligt fordelagtigt. Det er altså derfor meget vigtigt, at du ikke optager et lån, hvor der er en enorm månedlig ydelse, som du ikke kan betale.

Der findes mange muligheder

Som skrevet findes der altså et hav af muligheder, når det handler om, at der skal lånes penge. Ved første øjekast kan man forestille sig, at disse mange muligheder i sig selv blot er en fordel. Det er ganske rigtigt, at dette kan være en fordel, men når det så er sagt, er det meget væsentligt, at man forholder sig opmærksom. Muligheden for at låne er altså enorm, hvorfor man i dag kan låne penge nemt og hurtigt. Dog skal du være opmærksom på, at dette altså også indebærer, at der er øget mulighed for at optage et lån, som ikke er synderligt fordelagtigt. Det kan nemlig vise sig, at summen af penge som betales tilbage er væsentligt større, end hvad du har lånt. 

Vores låneberegner

Hvis du beslutter dig for, at du vil optage et lån, så kan du med fordel benytte dig af vores låneberegner. Her kan du nemt finde ud af, hvilke lån som passer til lige netop dine behov. Når du vil søge om et lån gennem vores låneberegner foregår det således, at du klikker ind på den udbyder, som du ønsker at benytte. Hertil skal du bruge dit NemID. Derefter ansøger du, hvorefter du vil modtage en e-mail, hvor der er svar på, om du er godkendt eller ej. Dette gør sig gældende, uanset om der er tale om et kviklån, et forbrugslån eller et tredje lån. Ved at gøre dette, har du altså bedre forudsætninger for at finde det billigste lån med den mest fordelagtige rente. Desuden skal du som oftest heller ikke redegøre for, hvad du vil bruge pengene på for at få pengene.

De formelle krav

Når du skal låne penge, er der visse formelle krav, som du bør opfylde. Det vil altså sige, at du på den måde kan låne, så længe du opfylder disse behov. 

Først og fremmest er der et krav, som handler om, at du minimum skal være fyldt 18 år eller 21 år. Denne aldersgrænse kan nemlig variere fra udbyder til udbyder.

Dernæst er det også et ganske almindeligt krav, at du ikke er registreret i rki for at kunne optage dit lån. Rki er et debitorregister, hvor man bliver registreret, hvis man er stemplet som værende en dårlig betaler. Af denne årsag, er det altså ikke særligt attraktivt at låne til personer, som er registreret heri. Derudover er det typisk et krav, at du er dansk statsborger, og at du har en fast månedlig indkomst. 

Foruden disse krav, kan du støde på en lang række andre krav, hvilket eksempelvis kan være, at du skal stille sikkerhed for lånet. Hvor meget du skal stille i sikkerhed, kan variere meget fra udbyder til udbyder.notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)