TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån
Formålet med dit lån kan være mange, og lånebeløbet varierer i henhold hertil. Dog er det største lånebeløb på markedet indenfor online lån 450.000 kr. 450.000 kr. er i det flestes størrelsesforhold rigtig mange penge, og derfor er det vigtigt, at du er indforstået med alle de aspekter, som hører til, når du vil foretage dig et online lån af denne størrelse. Derfor har vi i følgende udarbejdet et lille skriv, som forskanser dig på bedst mulig vis inden, at du foretager dig dit lån.

Hvad er et online lån?

Hurtige lån, sms lån, kviklån og forbrugslån. Måske har du stødt på nogle af de mange lånetyper, som florerer blandt udbyderne. Fælles for dem alle er, at de hører under den paraply, som er online lån. Online lån betyder med rettere, at du ikke skal stå til sikkerhed for lånet. Normalt, når du har i sinde at foretage et banklån, skal du redegøre over for den givne bank, hvad pengene skal bruges til, og hvordan du har til hensigt at tilbagebetale lånet. HEr kigger banken typisk på indkomst, gæld og dit arbejde. Med henblik på online lån undgår du i udstrakt grad at skulle stå på mål for din låntagning. Derudover har mulighederne for lån udviklet sig i takt med teknologien for at skulle optage et lån. Normen for at optage et lån har været noget mere omstændigt, end det er i dag. Typisk har du skulle mødes med flere bankrådgivere for at indsamle de bedste tilbud, hvilket kan udvikle sig til en bureokratisk process. Heldigvis er der løbet meget vand gennem åen, og som overskriften antyder, så har du alle muligheder for at optage et lån online. Du behøver derfor ikke at pendle mellem bankerne og retfærdiggøre dit ønskede lån. Online lån har typisk heller ikke en særlig lang svartid på både udbetalingen og ansøgningen hvilket betyder, at du hurtigt kan få pengene og bruge pengene ufortrødent. 

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Ofte kan det være svært at danne sig et overblik blandt udbyderne, og du vil ikke kunne se skoven for bare træer, da låneprocessen kører glidende. Dog der er bestemt nogle parametre, som du skal være opmærksom på før, at du hopper med begge ben i det første og “bedste” lån. Når du ansøger på nettet, er det vigtigt, at du først og fremmest undersøger markedet grundigt. Du kan med fordel gå på opdagelse på siden her og dermed danne dig et overblik over hvilken udbyder, som bedst dækker dine behov på dine bekostninger. Måske passer lånebeløbet ikke ind med løbetiden, eller måske er renten for høj. Samtidig skal du være opmærksom på årlige omkostninger i procent, ÅOP, som er de samlede årlige udgifter ved et lån i henhold til det lånte beløb.

Hvordan låner jeg?

Når du har gjort op med dig selv, hvilket lånebeløb, som du vil ansøge, indtaster du blot dette beløb ind i venstre side af siden. Her kan du også justere din alder, som diverse udbydere kan have krav til. Måske er du lige fyldt 18 år, og det kan i nogle tilfælde være tilstrækkeligt i forbindelse med låntagningen. Når du justerer på de to parametre, vil du være i stand til at se, hvilke udbydere der er i stand til at opfylde dine krav og dermed udstede dig lånet. Finder du en udbyder, som du er interesseret i, klikker du blot på “Ansøg nu”, hvor du vil blive viderestillet til en ansøgningsblanket, som du skal udfylde.

Krav for lånet
For at have muligheden for at låne må du ikke være registreret i et skyldnerregister. Dette indebærer blandt andet, at du ikke på være registreret i rki. Så længe, at du har sådanne udeståender, får du givetvis ikke lov til at låne. Så selvom, at låne processen kan foregå nemt og hurtigt, så skal du først og fremmest være din gæld kvit. Derudover er der nogle helt formelle krav såsom, at du skal have et fast arbejde, et aktiv e mail, et aktivt NemID samt en fast bopæl i Danmark. Dette sikres af udbyderne således, at de sikrer sig, at den månedlige ydelse betales tilbage rettidigt. notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)