TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån
Ønsker du at låne 350000 kr., er du kommet til det rette sted. På TjekLån har vi samlet de bedste og billigste udbydere af online forbrugslån i denne størrelse. Der er ganske vist ikke mange udbydere, der tilbyder online lån af denne størrelse. Vi viser dig, her på siden, de udbydere som vi mener, tilbyder de bedste lån i denne størrelse. Du kan finde et væld af billige lån, og hos os har vi lavet alle sammenligninger for dig. Det betyder at vi sammenligner lån i alle priskategorier, og du kan altid sammenligne, udforske og fordybe dig i de mange lån, som du kan finde her på siden - alle til en lav rente.

Lån til bolig

Ønsker du at tage et boliglån? Det kan du også gøre online hos de udbydere, du ser her på sitet. Som udgangspunkt er det rigtig godt, hvis du for eksempel ønsker at købe en bolig sammen med din kæreste eller mand/kone. Langt de fleste långivere, ser det som en ekstra sikkerhed, at I er to personer til at afdrage på lånet, og derfor kan mange udbydere tilbyde lån i en større størrelse, hvis I er flere om at tilbagebetale gælden. Det er også mere fordelagtigt for jer, at I er to om at løfte den økonomiske byrde, i forhold til, hvis man skulle låne og afdrage pengene alene. Så kan i forhåbentlig også få tilbagebetalt gælden indenfor en rimelig løbetid.

Låneberegner og forbrugslån

Her på TjekLån har vi lavet en låneberegner, som kan beregne prisen på dit kommende forbrugslån. Du kan indtaste dit ønskede lånebeløb og den ønskede rente. Herefter laver vores system automatisk en amortiseringsplan for dig. Den beregner løbetid på dit lån samt den månedlige ydelse på det ønskede lån. Du kan også surfe rundt på sitet og se de forskellige udbydere af lån i forskellige størrelser. Det kan du gøre under menupunktet “lånebeløb”. Du kan også læse mere om lånebegreber, som du bør vide noget om, inden du låner penge under menupunktet “begreber”.

Samlelån

Du kan tage et lån på 350.000 kr til indfrielse af din eksisterende gæld. Flere og flere vælger at gøre dette. Det er en måde at samle alle dine eksisterende lån hos én långiver og dermed få mere overblik og luft i økonomien, idet renten bliver lavere, fordi alle dine lån får én samlet rente. Andre fordele ved det såkaldte samlelån er, at du kan få bedre overblik over din økonomi samt have mere indflydelse på, hvad du betaler i renter og gebyrer. Du kan sagtens tage et lån udenom banken, og på samme måde kan sagtens tage samlelån uden om banken.

Lån uden dokumentation

Det er svært at låne så store beløb uden nogen form for dokumentation. Grunden til det er netop, at beløbet er så højt, at långiver skal bruge en form for sikkerhed for, at de kan få pengene betalt tilbage. Dette får de ved, at du underskriver din låneansøgning med NemID. Dermed laver långiver også automatisk et kredittjek - eller en kreditvurdering - på dig. Dette er meget svært at komme udenom, når man skal låne penge online. Långiver kan altså tjekke dine senest indberettede data til det offentlige samt dine lønsedler og din indtægt. Hvis en given udbyder tilbyder at låne dig 350.000 kr., uden at ville foretage et kredittjek, så vær overvågen. Hvis det virker for godt til at være sandt, så er det højest sandsynligt tilfældet, og det kan komme til at koste dig gevaldigt.

Lån trods RKI?

Din indtægt spiller også ind, når du skal låne penge online. Det er vigtigt, at du har fast indtægt, når du skal låne så stort et beløb, da det ellers er svært for dig at afdrage på lånet. Du kan heller ikke låne penge, hvis du er registreret i RKI. Det er meget få til ingen låneudbydere, der kan låne (eller vil låne) penge til en RKI-registreret, da der er stor risiko for, at lånet ikke kan tilbagebetales.

Øg dine chancer for at blive godkendt til et lån

Der er flere måder, hvorpå du kan øge dine chancer for at blive godkendt til et givent lån. Når du er på udkig efter et lån på 350.000 kr., så er der tale om rigtig mange penge. Hvis du kan nøjes med at låne et mindre beløb, så vil vi anbefale at du gør det. Et lån på 350.000 kr. kan blive en dyr affære for dig. Alt andet lige forholder det sig jo sådan, at jo større beløb du låner, jo længere tid vil det tage at tilbagebetale beløbet. En anden ting at notere sig er, at det er vanskeligt at blive godkendt til så stort et lånebeløb, hvis du kun er dig selv. Således vil dine chancer, for at blive godkendt til at låne 350.000 kroner, øges markant, hvis du har en “medansøger”. Det kan være din kæreste, kone, mand eller det kan være en nær ven eller et familiemedlem - mulighederne er mange.notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)