Lån penge billigt online på Tjeklån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån
Lån 350.000 kr.


Ønsker du at lån 350000 kr., er du kommet til det rette sted. På TjekLån har vi samlet de bedste og billigste udbydere af online forbrugslån i denne størrelse. Der er ganske vidst ikke mange udbydere, der tilbyder så store lån, men her på siden viser vi dig dem, som vi synes er bedst til prisen.

Lån til bolig


Ønsker du at tage et boliglån? Det kan du også gøre online og hos de udbydere, du ser her på sitet. Som udgangspunkt er det rigtig godt, hvis du for eksempel ønsker at købe en bolig sammen med din kæreste eller mand/kone - da de fleste långivere, ser det som en ekstra sikkerhed, at I er to personer til at afdrage på lånet. Det er også mere fordelagtigt for jer, at I er to om at løfte den økomiske byrde, i forhold til, hvis man skulle låne og afdrage pengene alene.

Låneberegner forbrugslån


Her på TjekLån har vi lavet en låneberegner, som kan beregne prisen på dit kommende forbrugslån. Du kan indtaste dit ønskede lånebeløb og ønsket rente, og så laver vores system automatisk en amortiseringsplan for dig. Den beregner løbetid på dit lån og samtidig den månedlige ydelse på det ønskede lån. Du kan også surfe rundt på sitet og se de forskellige udbydere af lån i forskellige størrelser. Det kan du gøre under menupunktet “lånebeløb”.

Samlelån


Du kan tage et lån 350000 kr til indfrielse af gæld. Flere og flere vælger at gøre dette. Det er en måde at samle alle dine eksisterende lån hos én långiver og dermed få mere overblik og luft i økonomien, idet renten bliver lavere, fordi alle dine lån får én samlet rente. Andre fordele ved det såkaldte samlelån er, at du kan få bedre overblik over din økonomi samt have mere indflydelse på, hvad du betaler i renter og gebyrer. Du kan sagtens tage et lån udenom banken. Du kan også tage samlelån uden om banken.

Lån uden dokumentation


Det er svært at låne så store beløb uden nogen form for dokumentation. Grunden til det er netop, at beløbet er så højt, at långiver skal bruge en form for sikkerhed for, at de kan få pengene betalt tilbage. Dette får de ved, at du underskriver din låneansøgning med Nem-ID. Dermed laver långiver også automatisk et kredittjek - eller en kreditvurdering - på dig. Dette er meget svært at komme udenom, når man skal lån penge online. Långiver kan altså tjekke dine senest indberettede data til det offentlige samt dine lønsedler og din indtægt.

Lån trods RKI?


Din indtægt spiller også ind, når du skal låne penge online. Det er vigtigt, at du har fast indtægt, når du skal låne så stort et beløb, da det ellers er svært for dig at afdrage på lånet. Du kan heller ikke låne penge, hvis du er registreret i RKI. Det er meget få til ingen låneudbydere, der vil låne penge til en RKI-registreret, da der er stor risiko for, at lånet ikke kan tilbagebetales.


Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om lån:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser