TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån
Skal du bruge et større beløb i forbindelse med huskøb, bryllup, renovering eller køb af ny bil? Du kan nemt og hurtigt finde et lån online, hvor du kan lån 200000 kr. Det er ikke alle, der har økonomi eller en indtægt, der er god nok til at låne 200.000 kr. i banken. Hvis det er dig, skal du ikke fortvivle. Du kan tage et forbrugslån online, hvor du kan låne det samme beløb. Her på TjekLån.dk har vi samlet de billigste lån, så du nemt kan vælge det lån, der passer til dig. Vi har samlet lån fra 1.000 og op til 400.000 kr. Du kan altså finde et lån, som passer til dit budget og dine fremtidsplaner her på siden. Vi har også gjort det nemt for dig, at sammenligne lån og du kan altid læse mere om lånetyper eller begreber, som du bør kende til, inden du tager et lån, her på siden.

Danmarks billigste lån

Det bliver nok svært at fastslå, hvilken udbyder, der tilbyder Danmarks billigste lån. Alle udbydere vil gerne betragtes som værende den billigste udbyder af lån i Danmark. Vi har gjort en del af arbejdet for dig, så du kan finde det billigste og bedste lån. Her på TjekLån kan du få et overblik over de mange låneudbydere og finde det, som for dig er Danmarks billigste lån. Vi kan som udgangspunkt ikke rigtig hjælpe dig med at finde det billigste lån til en fast rente. De udbydere, der er vist her på siden, har ikke fast rente. Vi kan dog hjælpe dig med at finde en udbyder, som tilbyder det lånebeløb, du ønsker. Samtidig kan vi være behjælpelig med at finde et lån, som har en lav rente. Prøv vores låneberegner eller klik rundt på beløbssiderne her på sitet.

Lån penge rentefrit

Det er som udgangspunkt meget svært at finde et rentefrit lån, når du er på udkig efter et lån til 200.000 kr. Det kan dog godt lade sig gøre at låne penge rentefrit, men som regel er det nogle specielle tilbud, de forskellige udbydere kører med. Ofte er det et tilbud, hvor du kan låne penge rentefrit i 30 dage. Det kan også være, at du kan få det første lån gratis, dog er det som regel kun mindre lånebeløb og altså ikke et lån på 200000 kr. Enkelte udbydere har også rentefrie lån, hvis du ikke har taget lån hos dem før, men igen gælder dette tilbud kun ved mindre lånebeløb.

Låneberegner

Med vores lån beregner her på TjekLån kan du nemt og hurtigt finde det lån, der passer præcis til dig og dine behov. Den beregner lån for dig, hvis du indtaster det ønskede låbebeløb, din ønskede rente og den ønskede løbetid. Med få klik får du det bedste lån frem på skærmen, og den viser dig med det samme, hvad den månedlige ydelse er samt renter i alt og det totale beløb, der skal betales tilbage.

Lån penge med omtanke

Et lån på 200.000 kr. er mange penge, og du kan bruge pengene på meget forskelligt. De fleste udbydere har ingen interesse i at vide, hvad du skal bruge pengene til, og derfor er det nemt at tage et online lån. Du bør alligevel lave et budget inden du låner, så du ved, om du virkelig har brug for at låne 200.000 kr. eller om du kunne nøjes med f.eks. at låne 150.000 kr.. Vær også opmærksom på renter og gebyrer og vær sikker på, at du kan afdrage på dit lån hver måned. På den måde kan du, hurtigst muligt, nedsætte din gæld.

Det er ikke muligt at låne 200.000 kr., hvis du er registreret i RKI. Det er meget sjældent, at udbydere vil låne dig penge, hvis du står som dårlig betaler, da det medfører meget store risici for långiver. Når du er registreret som dårlig betaler i RKI, ved udbyderen med det samme, at du i forvejen har problemer med at tilbagebetale dine kreditorer. Derfor er det meget usandsynligt, at du kan få lov at låne 200.000 kr. online. Hvis du endelig får lov, som registreret i RKI, at låne så mange penge, så kan man frygte at de årlige omkostninger i procent (ÅOP) er tårnhøje. Derfor er det altid en god idé, at sammenligne renter, ÅOP og oprettelsesgebyrer hos de forskellige låneudbydere.


Det faktum at du nemt og hurtigt kan låne penge online, kan virke fristende. Den ekstra frihed, som eksempelvis 200.000 kr. kan give dig kan være utrolig fristende. Endelig har du mulighed for at indfri dine drømme og dine ambitioner, som ellers hidtil har været umulige. Der er altså bare nogle overvejelser, som du bør gøre dig, inden du går ud og låner så mange penge. For det første bør du altid sammenligne de lån, som du er interesseret i. Kig på ÅOP (den årlige omkostning i procent), renterne, gebyrerne og den effektive rente når du sammenligner lån. Alle långivere skal oplyse eksempelvis ÅOP, så det burde være til at finde. Når du sammenligner lån, skaber du et overblik over din situation. Det gør det nemmere for dig, at sammenligne de mange udbyders omkostninger. Det betyder ligeledes, at du hurtigt vil være i stand til at gennemskue, om et lån er favorabelt for dig eller ej. Det kan være fristende at optage et lån med en lav rente, men husk at sammenligne ÅOP på tværs. Det giver dig en større indsigt, og kan vise de faktiske omkostninger ved dit lån. Nogle steder vil det være muligt, for dig, at tage et lån uden sikkerhed. Det betyder, at du ikke behøver at stille eksempelvis din bil som sikkerhed for, at du faktisk har tænkt dig at tilbagebetale pengene.

Undgå spørgsmål og skæve blikke

Mange kan sikkert nikke genkendende til, at banker kan være svære at forhandle med. Du skal fremvise dokument efter dokument, have lagt budget, fremvise dokumentation, have styr på din privatøkonomi - og så kan du stadig ikke få lov at låne nogle penge. Dette er blot nogle få grunde til at låne penge via nettet. Det er nemt, bekvemt og vigtigst af alt hurtigt. Du slipper også for, at långiver blander sig i, hvad du har tænkt dig at bruge pengene på. Med et online lån skal du, som tidligere nævnt, sjældent stille sikkerhed for lånet i form af pant eller fast ejendom.

Spørgsmål om at låne 200.000 kr.

Hvor kan man låne 200.000 kr.?

Tjeklån har samlet en række låneudbydere i en oversigt som alle tilbyder lån på 200.000 kr. Sammenlign og find det billigste lån.   

Hvem kan ansøge om et lån?

Følgende krav gælder, hvis du skal optage et lån

  • Minimumsalder 18 år
  • Fast bopæl i Danmark
  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du skal have en fast indtægt 
Hvornår modtager man pengene?

Du vil ofte modtage pengene på selve dagen du ansøger om lånet eller dagen efter.notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)