TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån
Lån penge til det du drømmer om hurtigt og nemt. I Danmark er det nemlig meget nemt at få lov at låne penge, hvis man blot overholder nogle simple krav og regler. Der findes mange forskellige lånetyper i Danmark, og de svinger helt fra hurtige lån som sms lån, e mail lån og kviklån og til de større og ofte længerevarende lån som forbrugslån og huslån. 

Sammenlign dine lånemuligheder på 18000 kroner 

Når du skal låne penge af en låneudbyder, er det meget vigtigt, at du sammenligner de forskellige lånemuligheder, som der er på markedet. Hos tjek lån kan du nemt og gratis benytte vores sammenligningsværktøj, som gør det muligt for dig at se de forskellige udbydere, der kan låne dig det beløb, som du gerne vil låne, i dette tilfælde de 18000 kroner. Dermed skal du indtaste beløbet, og derefter den løbetid som du ønsker, at lånet skal have. Herefter vil sammenligningsværktøjet vise dig de forskellige udbydere, som kan låne dig penge. Herefter vil du støde på ordene rente og gebyrer, og disse ord skal man huske at undersøge grundigt. Begge disse begreber er netop, de der bestemmer, hvor dyrt et lån ender med at være i sidste ende. Derfor er en grundregel, at man skal lede efter det lån, der har de laveste renter og gebyrer, således at lånet ender med at blive billigst at have. 

Krav til at låne penge i Danmark 

For at kunne låne penge i Danmark er der nogle krav, som man skal kunne efterleve. Det første krav, der skal efterleves, er at man som udgangspunkt ikke må være indskrevet i RKI. RKI er forkortelsen for Ribers Kredit Information. Dette er et register, som man kan blive indskrevet i, hvis man har været en dårlig betaler, og ikke har betalt sine regninger. Derfor er det vigtigt, at man har styr på sin økonomi, og har betalt alle sine regninger til tiden, hvis man ønsker at låne penge. Et andet krav, som man skal opfylde i Danmark for at kunne låne penge, er at man skal være fyldt 18 år. For nogle låneudbydere er denne aldersgrænse på 21 år, og dette skyldes, at man skal kunne stille sikkerhed for lånet, og dette kan være svært, når man er ung, og ikke har et fast arbejde eller ikke ejer noget endnu. Slutteligt skal man have et dansk NemID for at kunne låne penge i Danmark. Dette skyldes, at man gennem NemID kan bekræfte sin identitet, og dermed kan låneudbyderen være sikker på, hvem de låner penge ud til. Derudover er det igennem NemID, at pengene overføres sikkert og hurtigt til ens personlige konto, uden at man skal frygte for fejl. Således kan både låneudbyderen og låneren føle sig sikker, og ikke skulle bekymre sig om overførslen af pengene fra konto til konto, og man kan dermed vide sig sikker på at pengene er i gode hænder, og ikke bliver misbrugt. 

Dette kan du bruge 18000 kroner på 

Når du har lånt penge hos en låneudbyde, handler det om at få pengene og derefter at bruge pengene på lige det, man står og drømmer om. Der er mange muligheder, når man låner penge i denne størrelsesorden, og ofte har man en drøm, når man låner denne type penge. Det kan være, at det er til at finansiere den næste rejse, eller at man ønsker at renovere derhjemme. Det kan også være at man går og har brug for penge i hverdagen, og dermed gerne vil benytte lånet til forbrug i hverdagen. Hvad end man ønsker at bruge pengene til, kan man gøre det. Når man låner penge på denne måde, er pengene nemlig ikke øremærket noget bestemt, og dermed kan man benytte dem, som man ønsker. Det eneste man skal huske, er at pengene skal betales tilbage, og derfor skal man have et overblik over sin økonomi og sit forbrug, før man bruger alle pengene. Der er nemlig altid en månedlig ydelse på et lån, som man skal huske at tælle med i sin økonomi, og som skal lægges ind i det månedlige budget, så man ikke ender med ikke at kunne betale lånet tilbage. På denne måde kan man sikre sig, at man kan have en sund økonomi uden røde tal, samtidig med at man har taget et lån. Dette er en smart og fornuftig måde at håndtere sit lån, uden at ende i problemer med sit lån eller med sin økonomi. notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)