TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån
En ødelagt tørretumbler, en kaput computer uden forsikring, en vaskemaskine som simpelthen bare ikke kan mere, en opvaskemaskine, der har kørt sin sidste omgang. Fællesnævneren for alle er, at det er situationer, som kan være uhyre fordyrende at se sig ud af. Ikke desto mindre findes der løsninger for netop dette. Ovennævnte apparater er som oftest med til at holde hjulene kørende i hjemmet og i hverdagen, men det kan være en hård nød at knække, når de ikke længere virker. Èn af de løsninger kan være et online lån, som du kan lære meget mere om her.

Hurtige lån, sms lån, forbrugslån og kviklån

Vi fortænker dig ikke, hvis du ikke kan differentiere blandt ovenstående lån. Forskellen er ikke så stor, og derfor kan vi berolige med, at du ikke behøves at bekymre dig om, hvilken der er bedst for dig. Ens for alle er, at de er til at finde under den paraply, som er online lån. Online lån gør det nemt og hurtigt for dig at komme i besiddelse af et lån. Og hvad er så forskellen fra et online lån og et alment banklån, tænker du nok. Når du foretager et lån hos en bank, skal du givetvis stå til sikkerhed for lånet. Det betyder, at du skal angive, hvad du har i sinde at bruge lånebeløbet til, hvorefter banken vurderer om, de vil udstede dig lånet. Med et online lån er nåleøjet ikke helt så snævert, da du netop ikke skal stille til sikkerhed for lånet, og når du først har modtaget lånet, kan du bruge pengene, som du har lyst. Der er selvfølgelig en række krav, som du skal efterleve, men så længe du opfylder de få krav, kan du optage et online lån. Derudover kan du forvente en hurtig låneprocess. Med det menes det at, hvis det haster med at få anskaffet de 12.000 kr., så kan du få pengene på samme dag eller dagen efter du har indsendt din ansøgning. 

Krav for dit lån

Som sagt er der trods alt en række krav, som du skal være opmærksom på således, at du har muligheden for at låne via et online lån. Først og fremmest vil udbyderne have forskellige krav, og derfor kan det differentiere blandt bankerne. Derfor råder vi dig til at gå disse efter i sømmene inden, at du ansøger og foretager dit lån. Dog forekommer der en del gengangere, som vi alligevel vil forsøge at ridse op. Helt formelt kræver mange udbydere af online lån, at du er i besiddelse af et aktivt NemID, en aktiv e mail, en fast bopæl i Danmark, et fast arbejde samt et aktivt telefonnummer. Samtidig kan du forvente, at der er en aldersgrænse, som du skal indfri før, at du er berettiget til lånet. Aldersgrænsen kan fluktuere en del, men er du fyldt 18 år, kan du sagtens finde udbydere, som vil udstede dig et lån. Vi råder dog til, at du ikke foretager et lån på baggrund af, at du er i stand til det grundet din alder uden, at betingelserne stemmer overens med din nuværende økonomi. Hvis du har mulighed til at vente til, at du for eksempel er 21 år, og et lån til den tid passer bedre, er det klart at foretrække. Derudover skal du via din ansøgning også gennem en kreditvurdering, hvor udbyderen vil vurdere om, du er kreditværdig til lånet. En kreditvurdering er en vurdering af din nuværende økonomi i henhold til om, du er registreret i et skyldnerregister. Et skyldnerregister kan du komme i, hvis du har gæld, som du endnu ikke har betalt tilbage. Du må derfor ikke være registreret i rki eller skyldnerregisteret. Er du dette, har du desværre tilegnet dig prædikatet som værende en dårlig betaler. Førend, at du kan foretage dit lån, må gælden først betales tilbage. Skulle du havne i den situation, hvor du opfylder alle krav, men alligevel bliver afvist, kan det være, at du skal regulere på lånebeløbet i forhold til låneperioden, som du har angivet. Korrelerer disse ikke, får du en afvisning, og du må forsøge igen. På den måde kan det være, at du får et lån, som ikke bare er mere økonomisk ansvarligt, men også giver mening i forhold til tilbagebetalingen.notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)