TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på TjeklånAndre lånFølgende medier har skrevet om TjekLån

jyllandsposten nordjyske finans soendagsavisen jubii

Anmeldelser

Meget fint. Flot

Pia Vigh

Nemt overskueligt god behandling

Anni Ager

Nem og hurtig låneberegning.

Janni Kær Christensen

Det fungerer som det skal

Henrik Langaa

Dejligt nemt

Bettina Larsen

Jeg fandt hurtigt et lån der passede lige til mig

Hans

Jeg fandt hurtigt et lån der passede lige til mig

Hans

Et lån på 100000 kr., kan være med til at sætte gang i boligdrømmen, eller drømmen om at købe en ny bil. Der er mange udbydere af forbrugslån og kviklån på 100.000 kr., og vi har samlet de bedste her på Tjek-Lån.dk, så du kan nemt og bekvemt kan låne pengene hurtigt.  

Fordele ved online lån

Der er mange fordele ved at tage et lån online vs. ved at tage det i din bank. Det er hurtigt og nemt at låne 100000 kr. online. Der er bl.a. større sandsynlighed for, at man ikke får lov at få et lån i banken. Der er ikke mange, der bliver afvist i at tage et online lån - ofte skal der ikke engang stilles sikkerhed for lånet. Der er også langt flere muligheder for online lån, og det er som oftest gratis at ansøge om et lån og dermed få et lånetilbud. Du får også langt hurtigere svar, da nogle udbydere har svartid helt ned til under 1 minut. Det har længe været sådan, at et online lån “kun” var den hurtigste og nemmeste løsning, men nu er renterne på online lån blevet så lave, at det ikke længere er en selvfølge, at det er billigere at tage lån i banken. Her på Tjek-Lån.dk kan du med låneberegneren selv indtaste din ønskede rente, og dermed finde det lån, der passer til dig. Det går altså bare lidt hurtigere med et online lån, hvis alternativet var at spare op eller at tage et lån i banken.

Hvad koster et lån på 100000?

Det er meget forskelligt, hvilke renter og gebyrer, de forskellige udbydere har. Jo lavere rente, jo billigere bliver dit lån. Nogle udbydere har renter, som starter under 5%, men med høje gebyrer. Andre tilbyder højere renter, men lavere gebyrer. Så hvor kan du låne 100.000 billigst? Brug vores låneberegner eller læs mere på lånebeløb-siderne. Her får du overblik over renterne og de forskellige muligheder for at låne bestemte beløb, og du kan se hvilket beløb, som kan indfri dine ønsker.

Lån rentefrit eller til lav rente

Billig lån er der mange af. Ofte er det sådan, at jo mere du låner, jo lavere er renten. Jo længere løbetid, jo lavere rente. Så du kan selv være med til at justere, hvor billigt dit lån skal være. Nogle udbydere kører med tilbud med rentefrit lån eller gratis lån, hvis du ikke har været kunde eller lånt penge hos dem før. Men det gælder ofte kun lavere beløb, så du skal være heldig, hvis du finder et lån på 100.000 rentefrit.

Lån 100000 uden sikkerhed

Jo flere penge du låner, jo større krav er der til dig som låntager. Det er nemmere at tage et lån på 10.000 kr. uden sikkerhed, end et lån på 100.000, da udbyder jo løber en større risiko ved at udlåne større beløb. Nogle udbydere kræver måske, at du kan stille nogle ejendele i pant eller kaution, hvorimod andre udbydere godt kan tilbyde dig at låne 100.000 uden sikkerhed. Ofte har du ikke mulighed for at optage et lån hvis du er registreret i rki, og det er sjældent at du kan låne 100.000 kr. hvis du er 18 år.

Ting du bør vide, inden du låner 100.000 kr. online

Vi ved godt, her hos Tjeklån, at det til tider kan være en jungle at låne penge. Særlig hvis man ikke har det store kendskab til begreber som ÅOP, løbetid og renter. Det kan være svært at overskue, hvor man skal starte og hvilke ting, som man bør have styr på. Særligt hvis du står og skal låne et større beløb, er det ekstra vigtigt, at du er klar over, hvad du reelt siger ja til.

Løbetid

En løbetid, for et givent lån, svarer til afbetalingsperioden. Det er altså den periode, du har til at tilbagebetale lån, renter og gebyrer. Løbetiden har derfor stor betydning for lånets samlede omkostninger. Jo længere løbetid lånet har, jo længere tid skal du betale af på renten. Dog kan korte lån, med en kort løbetid, sagtens være dyrere sammenlignet med lån med en længere løbetid. Vær derfor opmærksom på løbetiden, inden du ansøger om dit næste lån.

Rente

Inden du træffer en beslutning, bør du undersøge renten på de pågældende lån, som du er interesseret i. Renten er det beløb, som du betaler til dine kreditorer udover det lånte beløb. Renter er altså de ekstra udgifter, som du betaler for at låne eksempelvis 100.000 kr. i en periode. Derfor er en lav rente naturligvis at foretrække. Dog bør du være opmærksom på at der nogle steder, sagtens kan være en lav rente men høje ekstragebyrer eksempelvis stiftelsesomkostninger.

ÅOP

ÅOP står for årlige omkostninger i procent. ÅOP er altså et nøgletal, som bliver udregnet ud fra alle de omkostninger, som der er forbundet med dit lån. ÅOP er vigtigt, da det kan fortælle dig, hvad lånet vil koste dig (cirka) i procent per år. ÅOP er således vigtig, når du skal sammenligne lån med den samme løbetid. ÅOP beregner oplysningerne ud fra både gebyrer, renter og andre omkostninger, der kan være i forbindelse med dit lån.

Debitorrente

Når du optager et lån online, er der også en debitorrente, som du skal betale for. Debitorrenten udgør den samlede rente pr. år. Det betyder, at debitorrenten tager højde for rentes rente. Debitorrenten kaldes også for den effektive rente, og kan hjælpe dig med at skabe overblik over de mange forskellige lån. I modsætning til ÅOP, så tager debitorrenten ikke højde for eventyelle gebyrer. Ekstragebyrer bør dog altid tages med i budgettet, og derfor bør du også altid huske at kigge på det pågældende låns ÅOP.  

Få dine drømme opfyldt med en lån på 100.000 kroner

Når du har sammenlignet de forskellige lån og fundet det lån, som lever op til dine krav og som matcher din økonomiske situation, kan alt det sjove begynde. 100.000 kr. giver dig mulighed for at indfri nogle af de virkelig store drømme. Drømme som måske tidligere har virket urealistiske. Det kan være, at du vil bruge det til udbetalingen på en bil eller spytte dem i et sommerhus eller en helårsbolig - mulighederne er mange.  

Spørgsmål om at låne 100.000 kr.

Hvor kan man låne 100.000 kr.? 

Der er flere udbydere, som tilbyder lån på 100.000 kr. Du kan finde en oversigt på Tjeklån, hvor du kan sammenligne dem.

Hvor hurtigt bliver pengene udbetalt? 

Du vil ofte modtage pengene på selve dagen du ansøger om lånet eller dagen efter.

Hvem kan låne 100.000 kr.? 

Følgende krav gælder, hvis du skal optage et lån

  • Minimumsalder 18 år
  • Fast bopæl i Danmark
  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du skal have en fast indtægtnotifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)