Sådan tjener vi penge >

Hvad koster et Kviklån?

Som tommelfingerregel kan man sige, at prisen på et kviklån afhænger af hvor mange penge, du ønsker at låne, hvilken udbyder, du låner penge hos samt hvor god din økonomiske situation er - da udbyder som regel baserer renten på en kreditvurdering af dig, før du kan låne.

Helt overordnet kan man sige, at et kviklån koster dig det, som du betaler i rente. Når du låner penge hos en udbyder, skal du betale rente på lånet, som er den pris, du betaler låneudbyderen for at have deres penge til rådighed.

Renten på et kviklån kan starte allerede omkring 2-3 %, men vil typisk ligge mellem 5 og 15 %. Det billigste kviklån vil altså som regel være det lån med den laveste rente, men da renten altid er en procentsats af det lånte beløb, vil man naturligvis altid betale mere i renter, hvis man låner et større beløb.

Hvad koster et kviklaan

Eksempel på hvad et kviklån koster?

Prisen på et kviklån afhænger af renten og ÅOP. ÅOP viser hvor mange omkostninger man har i forbindelse med lånet om året.

  • ÅOP= 5%
  • Lånebeløb= 10.000kr.
  • Løbetid= 2 år

10.000kr*0,05= 500kr årlig omkostning
Årlige omkostninger= 500kr*2 år= 1000kr 

Lånet koster altså 1000kr i renter og omkostninger.

Gør som 38.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Nyeste lån på Tjeklån
De billigste lån
Mest populære lån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

Ved at indtaste din e-mail og dit telefonnummer og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails og sms'er om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik

ansøg Ansøg nu