Sådan tjener vi penge >

Hvad koster et Kviklån?

Som tommelfingerregel kan man sige, at prisen på et kviklån afhænger af hvor mange penge, du ønsker at låne, hvilken udbyder, du låner penge hos samt hvor god din økonomiske situation er - da udbyder som regel baserer renten på en kreditvurdering af dig, før du kan låne.

Prisen på et kviklån kan variere afhængigt af forskellige faktorer. Renten på et kviklån kan være relativt højere end traditionelle lånetyper, da låneudbydere tager større risiko ved at tilbyde lån uden sikkerhed og med kort ansøgningsprocedure. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på renteniveauet, da det kan påvirke de samlede omkostninger ved lånet.

Renten på et kviklån kan starte allerede omkring 2-3 %, men vil typisk ligge mellem 5 og 15 %. Det billigste kviklån vil altså som regel være det lån med den laveste rente, men da renten altid er en procentsats af det lånte beløb, vil man naturligvis altid betale mere i renter, hvis man låner et større beløb.

Hvad koster et kviklaan

Eksempel på hvad et kviklån koster?

Prisen på et kviklån afhænger af renten og ÅOP. ÅOP viser hvor mange omkostninger man har i forbindelse med lånet om året.

  • ÅOP= 5%
  • Lånebeløb= 10.000kr.
  • Løbetid= 2 år

10.000kr*0,05= 500kr årlig omkostning
Årlige omkostninger= 500kr*2 år= 1000kr 

Lånet koster altså 1000kr i renter og omkostninger.

Author

Udfyld og modtag din låneansøgning helt uforpligtende

E-mail*

Telefonnummer

Fortsæt uden indtastning af e-mail

ansøg Ansøg nu