Lån penge billigt online på Tjeklån
Sådan tjener vi penge
Flemming Thorslund

Flemming Thorslund , Stifter og Direktør hos Aktiv Finans

Flemming har 25 års erfaring fra finanssektoren, Flemming er uddannet i bank og har i 10 år været en del af den øverste ledelse i et større dansk pengeinstitut. Efter karrieren i bank, havde Flemming et investeringsselskab sammen med 2 partnere.

Om Flemming:

Flemming er bankuddannet og har 25 års erfaring fra finanssektoren. Han var tidligere i en 10-årig periode en del af den øverste ledelse i et større dansk pengeinstitut.

Efter han stoppede i banksektoren havde han et investeringsselskab sammen med 2 partnere.

I 2012 stiftede han Aktivfinans, hvor han nu har 8 ansatte.

Arbejdserfaring
Arbejdserfaring

Flemming stiftede i 2012 rådgivningsvirksomheden Aktivfinans Aps, hvor de hjælper private og erhvervslivet med økonomiske problemstillinger.
Flemming har tidligere arbejdet for flere af landets førende banker, hvor han gennem tiden har hjulpet utallige danskere med deres privatøkonomi. 

Lånerådgivning
Rådgivning

Vi hjælper med alt indenfor økonomi, herunder forhandlinger og aftaler med banker, finansieringsinstitutter og andre kreditorer samt skaffer finansiering. Herudover arbejder vi med bogføring, udarbejder årsrapporter og laver selvangivelser og forskudsregistreringer.

Aktivfinans hjælper kunderne med at få bedre økonomi, komme ud af gæld og rki og mange andre aspekter af privatøkonomi. Hvis man gerne vil ud af RKI, er AktivFinans klar til at hjælpe med en aftale med kreditor.

Udenlandske projekter
AktivFinans

Aktivfinans er en virksomhed der bygger på idéen om nærværende økonomisk rådgivning der tager udgangspunkt i den enkeltes situation.
Vi beskæftiger os primært med private og erhvervs kunder der har økonomiske udfordringer.

CV
CV

  • SST Management (pantebrevsfinansiering)
  • Sparekassen Fyn & Sjælland
  • Amagerbanken
  • Forstædernes Bank (Nykredit)
  • Andelsbanken (Nordea)

Flemmings syn på forbrugslån:

"Forbrugslån er ikke nødvendigvis en dårlig ting. Vi kan alle komme i en situation, hvor det er nødvendigt at optage et lån. Det kan være en bil, der skal repareres for at man kan passe sit arbejde, eller opsætning af fx en varmepumpe for at kunne spare penge på sine varmeudgifter m.m. Men det er altid vigtigt, at man ser på omkostningerne ved at optage lånet, og omkostningerne ved at indfri lånet før tid.

Problemet ved forbrugslån opstår, når lånet bruges til at lukke huller i den daglige økonomi fx fordi det kniber med penge til at betale af på andre lån.

Har du brug for en snak om, det er den rigtige løsning for dig at optage et forbrugslån, så kontakt os for en uforpligtende snak."

Artikler skrevet af Flemming Thorslund

notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

Ved at indtaste din e-mail og dit telefonnummer og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails og sms'er om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik