Sådan tjener vi penge >

Hvad kendetegner et dyrt kviklån?

Et dyrt kviklån kendetegnes ved at have høje omkostninger. Det kan du holde øje med ved at kigge på lånets ÅOP. ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og er et tal, som indeholder alle omkostninger, der er med i lånet. Det gælder også skjulte gebyrer. 

Et dyrt kviklån kendetegnes ved:

  • Høj ÅOP

  • Høj rente

  • Høje stiftelsesomkostninger

  • Høje gebyrer og øvrige omkostninger

Ifølge kviklåns lovgivningen i Danmark, må et kviklån maksimalt have en ÅOP på 35%. Derudover må du maksimalt betale 100% oven i lånebeløbet som omkostninger. Hvis du altså låner 10.000 kr., må du maksimalt tilbagebetale 20.000 kr.

Når det er sagt, er der ofte tale om et dyrt lån, hvis du begynder at nærme dig den øvre grænse. Derfor vil vi anbefale, at du indhenter flere lånetilbud fra flere låneudbydere, så du kan vælge det lån med den laveste ÅOP. 

Du kan beregne om dit ønskede kviklån er dyrt herunder med vores låneberegner:

Spinner

Author

Gør som 38.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Nyeste lån på Tjeklån
De billigste lån
Mest populære lån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

Ved at indtaste din e-mail og dit telefonnummer og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails og sms'er om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik

ansøg Ansøg nu