Lån penge billigt online på Tjeklån
Sådan tjener vi penge
Forside / FAQ / Hvad er renten på et kviklån?

Hvad er renten på et kviklån?

Mark Andersen

Forfatter: Mark Andersen

Renten på et kviklån afhænger af, hvor meget du låner og hvem du låner pengene hos. Som regel kan du få en rente fra 5-10 % og her hos TjekLån starter renten allerede fra 2,95 %.

Renten er det “gebyr”, man betaler for at låne penge hos en udbyder, og det er det beløb, udbyderen tjener på at låne penge ud. Renten er en bestemt procentsats af det lånte beløb, og derfor betaler man også mere i rente, jo flere penge man låner. Hvis du låner penge i en periode på længere end et år, vil der desuden komme renters rente på lånet. Det er de omkostninger, man betaler på renterne.

author

Skrevet af

CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing. Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.

notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

Ved at indtaste din e-mail og dit telefonnummer og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails og sms'er om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik