TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån

Kronelån - Er det bedst og billigst?

Kronelån er en dansk udbyder af lån til dig, der vil låne mellem 100 kroner og 15.000 kroner. Det er altså til dig, der mangler penge lige nu og her, som du ikke kan nå at spare op og derfor kan være nødsaget til at låne. 

  1. Hjem
  2. Låneudbydere
  3. Kronelån
Bedste alternativer
Lånebeløb
5.000 - 400.000 kr.
Tilbagebetaling
1 - 15 år
Rente/år
4,99 - 18,99 %
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 40.000 kr.Løbetid: 60 måneder kr. Variabel debitorrente: 5,11 - 20,73 % ÅOP: 5,11 - 20,73 % Månedlig ydelse: 755 - 1.038 kr. Samlede kredit omk.: 5.274 - 22.199 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 45.274 - 62.199 kr. Løbetid 1-15 år
Lånebeløb
10.000 - 500.000 kr.
Tilbagebetaling
1 - 12 år
Rente/år
3,6 - 20,95 %
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 50.000 kr.Løbetid: 84 måneder Etabl.omk.1500 kr. Variabel debitorrente: 3,60 - 20,95 % ÅOP: 4,40 - 22,06 % Månedlig ydelse: 773 kr. Samlede kredit omk.: 9.178 - 50.000 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 59.178 - 100.000 kr.
Lånebeløb
10.000 - 50.000 kr.
Tilbagebetaling
2 - 10 år
Rente/år
9,9 - 19,56 %
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 20.000 kr.Løbetid: 84 måneder kr. Variabel debitorrente: 9,9 - 19,56 % ÅOP: 12,66 - 22,92 % Månedlig ydelse: 353 – 454 kr. Samlede kredit omk.: 9.629 – 18.134 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 29.629 – 38.134 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.600 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI.
Se flere lån

Følgende medier har skrevet om TjekLån

jyllandsposten nordjyske finans soendagsavisen jubii

Anmeldelser

Hos Tjeklån kan du finde præcis det lån fra Kronelån, som passer bedst til dig, og hvor du får mest muligt for pengene samtidig med, at du kan betale pengene tilbage inden for lånets løbetid. Hos Kronelån er det nemt og ikke mindst hurtigt for dig at låne penge. Det kan klares med ganske få klik fra din computer og kort tid efter, vil du have pengene på din konto, som du kan bruge præcis til det, du har lyst til.

Der er nemlig ingen, der spørger dig, hvad du skal bruge pengene til, som du for eksempel kan blive udsat for, hvis du vil låne penge i din bank. Et billigt lån fra Kronelån kan du derfor bruge til for eksempel en uforudset udgift, som du ikke kan nå at spare op til. Det kan være reparation af en mobiltelefon, computer, en cykel eller noget helt andet, som du ikke kan undvære i din hverdag.

Hvem kan låne penge hos Kronelån?

Ligesom hos alle andre udbydere af lån har Kronelån også nogle retningslinjer for, hvem der kan låne penge hos dem. For at låne penge i Danmark skal du være fyldt 18 år, men nogle låneudbydere vælger at sætte den nedre aldersgrænse højere end 18 år. Det kan der være mange årsager til, men en af årsager kan være at låneudbyderen vil være sikker på, at låntager har skabt sin egen økonomi eller i hvert fald haft mulighed for det. Hvis du vil låne penge hos Kronelån, skal du være mellem 19 år og 75 år.

Du skal desuden være dansk statsborger, have et CPR nummer og din folkeregisteradresse skal være i Danmark. For at ansøge om et lån hos Kronelån skal du have et gyldigt NemID, som du kan bruge i ansøgningsprocessen, hvor du også vil blive kreditvurderet. Kronelån skal desuden kunne komme i kontakt med dig som låntager, og derfor er det et krav, at du har en gyldig mailadresse og telefonnummer. For at Kronelån kan låne dig penge og udbetale dem til dig, skal du have en bankkonto i et dansk pengeinstitut. Hvis du opfylder ovenstående og desuden ikke er registreret i RKI, kan du låne op til 15.000 kroner hos Kronelån uden problemer. 

Ikke være registreret som dårlig betaler 

Et af lånevilkårene hos Kronelån er, som hos så mange andre låneudbydere, at du ikke må være registreret i RKI, som er et dansk register over dårlige betalere. Hvis du er registreret i RKI betyder det, at du ikke har overholdt dine forpligtelser hos en tidligere långiver. Det kan være, at du ikke har betalt lånet tilbage, og så længe du er registreret i RKI, er Kronelån ikke interesseret i at låne dig penge. Det er de ikke, fordi sandsynligheden, for at du overholder forpligtelserne overfor dem, er lille, når du før har misligholdt dem. 

Låneprosessen hos Kronelån

Det er simpelt og ganske hurtigt for dig at låne penge hos Kronelån. Låneprocessen er inddelt i fire steps, som du hurtigt kommer igennem. Du starter med at vælge det beløb, du vil låne. Du kan låne mellem 100 kroner og 15.000 kroner hos Kronelån, så det er i det spænd, du skal vælge det ønskede beløb. Når du har valgt det beløb, du vil ansøge om, skal du udfylde deres låneansøgning, hvilket du kan gøre på omtrent 1 minut.

Når du har sendt ansøgningen afsted, skal du underskrive den med dit NemID. Det skal du for at Kronelån ved, at du er den, du udgiver dig for, men også for at du giver dem lov til at hente oplysninger fra SKAT. Disse oplysninger skal de udelukkende bruge til at lave en kreditvurdering af dig, så de forhåbentlig kan godkende dig til et lån. Du får svar på din ansøgning med det samme, og hvis Kronelån har valgt at låne dig de penge, du har ansøgt om, vil de blive overført kort tid efter, så du kan bruge dem til det, du står og mangler. 

Renter og løbetid 

Hos Kronelån er det forskelligt, hvor store renter der løber på dit lån, og løbetiden svinger også fra lån til lån. Du er selv med til at bestemme, hvor lang lånets løbetid skal være, og renten er forskellig afhængig af, hvor mange penge du vil låne. Det er altid billigst for dig at betale dit lån tilbage så hurtigt som muligt, da du slipper for alt for mange udgifter til renter. Jo hurtigere du betaler dit lån, jo færre renter løber der på. Du skal altid være sikker på, at du kan betale dit lån tilbage indenfor den aftalte tid og ramme.

notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)