Sådan tjener vi penge

CapitalBox - Er det bedst og billigst?

 1. Hjem
 2. Låneudbydere
 3. CapitalBox
Lånebeløb 15.000 - 1.500.000 kr.
Tilbagebetaling 6 - 24 mdr.
Rente/år 5-41.75%
Oprettelsesgebyr 0 kr.
Alder 20 år
ÅOP 0 %
Ansøg på 5 min. Ingen skjulte udgifter Ingen sikkerhed
Ansøg nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 250.000 kr.Løbetid: 24 måneder Etabl.omk.7375 kr. Variabel debitorrente: 1,5 % ÅOP: 0 % Månedlig ydelse: 12.849 kr. Samlede kredit omk.: 58.377 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 308.377 kr. Dette er et virksomhedslån med selvskyldnerkaution
Se flere lån

Følgende medier har skrevet om TjekLån

jyllandsposten nordjyske finans soendagsavisen jubii

Anmeldelser

Indholdsfortegnelse
Se mere

Om CapitalBox

 1. CapitalBox blev stiftet i 2015
 2. CapitalBox er vokset siden sin stiftelse og tilbyder idag sine lån i Danmark, Finland, Sverige, Holland, Litauen og Storbritannien
 3. CapitalBox er en del af Multitude Group som er et børsnoteret europæisk finansielt aktieselskab

CapitalBox blev stiftet i 2015, og har siden vækstet og tilbyder udover Danmark sine lån i Finland, Sverige, Holland, Litauen og Storbritannien. CapitalBox er en international finTech, som gør deres låneprocess helt papirløs. Derudover er CapitalBox en del af Multitude Group, der er et børsnoteret europæisk finansielt aktieselskab.

Mission

For CapitalBox har det siden starten været deres mission, at tilbyde lån der kan hjælpe deres kunder med at vækste. CapitalBox lægger også meget vægt på personlig service og professionel rådgivning, og derfor får alle kunder hos CapitalBox, en personlig rådgiver som du kan sparre med. 

Produkter 

CapitalBox tilbyder danske virksomheder fordelagtige erhvervslån, der kan hjælpe med at vækste på den korte og lange bane. Hos CapitalBox kan du låne mellem 15.000 - 2.500.000 kr., og du kan vælge en løbetid på op til 36 måneder. Når du optager et lån, skal du betale et oprettelsesgebyr på maks 2,95 % af lånebeløb, og du får du en rente på maks. 2,9 % af hovedstolen. 

Skulle du og din virksomhed i løbet af løbetiden komme i en bedre økonomisk situation, kan virksomheden som låntager indfri dit lån før tid uden ekstra omkostninger. 

Review af CapitalBox

3.92

Samlet score
ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating

Tilgængelighed

ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating

Pris

ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating

Kundeservice

ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating
Se mere

Låneinformation

rente
Rente

2,9 % af hovedstolen 

lånebeløb
Lånebeløb

15.000 - 2.500.000 kr.

tilbagebetaling
Tilbagebetaling

Op til 36 måneder

låntype
Låntype

Erhvervslån

alder
Alder

oprettelsesgebyr
Oprettelsesgebyr

Max 2,95 % af hovedstolen 

indfri før tid
Indfri før tid

Muligt - uden ekstra gebyrer 

åop
ÅOP

-

medansøger
Medansøger

-

Sådan ansøger du ved CapitalBox

Ansøg

 • Ansøg simpelt online på få minutter, hvor du blot skal tilpasse lånebeløb, løbetid osv.

Afvent svar

 • Du modtager derefter dit lånetilbud, som du kan gennemgå med deres dygtige lånerådgivere. 

Få pengene udbetalt

 • Når du godkender lånet, vil pengene i de fleste tilfælde stå på din konto indenfor en hverdag. 
   

Hvordan vurderer TjekLån CapitalBox

Her kan du se hvordan Tjeklån har vurderet CapitalBox inden for kategorierne tilgængelighed, pris, kundeservice, hjemmeside og fleksibilitet. 

Hos Tjeklån har vi baseret vores vurderinger på baggrund af oplysninger angivet på deres hjemmeside, og egne vurderinger baseret på forskellige faktorer der spiller ind for de enkelte kategorier. Derudover har vi gjort brug af sammenligninger med konkurrenter og andre udbydere, hvorpå vi har kigget på hvad de kan tilbyde inden for samme låntyper.

Vi har gennem research af CapitalBox, afprøvet diverse aspekter såsom låneprocessen, kundeservice og hjemmesidens brugervenlighed. Udfra dette har vi under vores informative tekster, angivet en kort vurdering efterfulgt af et antal stjerner. Dette har vi gjort for at fremhæve vores generelle oplevelse og sammenligning med konkurrenterne, der giver dig som forbruger et kort og professionelt indblik i CapitalBox som udbyder. 

3.92

Samlet score
ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating

Tilgængelighed

ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating

Pris

ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating

Kundeservice

ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating

Website

ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating

Fleksibilitet

ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating

Kundetilfredshed

ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating


Tilgængelighed 

CapitalBox har overordnet fin tilgængelighed, dog kunne der være plads til mere når det gælder kundeservice. Skal du i kontakt med CapitalBox, kan du kontakte kundeservice via telefon eller mail. Kundeservice holder åbent alle hverdage med fine åbningstider, i weekenden holder de dog lukket, du kan til enhver tid sende en mail. 

På Capitalbox.dk har du mulighed for at finde deres FAQ, der giver svar på de oftest stillede spørgsmål. Denne FAQ giver gode og konkrete svar, der skaber god værdi for dig som kommende eller nuværende låntager. 


Tjeklåns Vurdering: Hos CapitalBox får du overordnet fin fleksibilitet, dog kunne der være plads til forbedring, når det gælder kundeservice. Skal du i kontakt med kundeservice, kunne det være brugbart med længere åbningstider i hverdagene og evt. åbningstider i weekenden. 

Stjerner: 3,5/5

Pris

Hos CapitalBox kan du som låntager, få et lån til en fin pris. Vælger du at optage et lån, skal du betale et oprettelsesgebyr på maks. 2,95 % af lånebeløbet. Du kan derudover forvente en rente på maks.  2,9 % af hovedstolen, som vil blive beregnet efter CapitalBox har foretaget en vurdering af virksomheden. 

Låner du penge hos CapitalBox, kan du tilpasse din løbetid på op til 36 måneder. Skulle du og din virksomhed komme i en bedre økonomisk situation, kan du indfri lånet før tid helt uden ekstra gebyrer. 

Tjeklåns Vurdering: Overordnet set kan du hos CapitalBox optage et erhvervslån, der giver din virksomhed mulighed for at låne penge, uden at skulle betale kassen for det. Du får som låntager gode vilkår, hvor du bla. også kan indfri dit lån før tid uden ekstra omkostninger. 

Stjerner: 4/5

Kundeservice

Skulle du sidde med nogle spørgsmål i løbet af ansøgningsprocessen, sidder kundeservice klar til at hjælpe dig.

CapitalBox tilbyder kundeservice på disse kontaktmuligheder:

 • Telefon
 • Mail

Du har som kommende eller nuværende låntager hos CapitalBox, mulighed for at komme i kontakt med kundeservice via telefon eller mail. Derudover kan du klikke på “FAQ” i menuen, hvor du finder svar på en række ofte stillede spørgsmål. CapitalBox tilbyder hjælp over telefonen på tlf. 70 89 99 33 eller sende en mail på Support@capitalbox.dk.  

CapitalBox har adresse på Lottenborgvej 24, 2800 Kgs. Lyngby. 

Kundeservice sidder klar alle hverdage fra kl. 09:00 - 17:00

Tjeklåns Vurdering: Hos CapitalBox får du fine kundeservice muligheder, dog er der plads til forbedring. Det kunne være brugbart med flere kontaktkanaler, som evt. kunne være en chat funktion på hjemmesiden. Derudover er der også plads til forbedring, når det gælder åbningstider som kunne udvides i hverdagene. Kundeservice holder lukket i weekenden, dog kan du altid sende en mail som ofte bevares næste hverdag. 

Stjerner: 3/5

Hjemmeside

Capitalbox.dk er en moderne hjemmeside, der kombinerer et flot design med brugervenlighed. Du får som besøgende en informativ oplevelse, hvor du kan klikke dig rundt og finde information, om hvad CapitalBox kan tilbyde dig og din virksomhed. 

Skal du i gang med ansøgningsprocessen, er det simpelt med deres “Click and Swipe” ansøgningsskema. Denne gør det nemt at ansøge, og du kan færdiggøre processen i løbet af nogle få minutter. 

CapitalBox har skabt en FAQ, der kan være brugbar for mange nuværende eller kommende låntagere. Den bevarer en række af de oftest stillede spørgsmål med korte og konkrete svar, og den er derfor et godt supplement til kundeservice. 


Tjeklåns Vurdering: Capitalbox.dk er samlet set en rigtigt god hjemmesiden, der kombinerer mange fine aspekter og funktioner, som gør den brugervenlig og nem at anvende. Derudover finder du god information, der gør ansøgningsprocessen nemmere og baseret på research, som du kan foretage inden du vælger at optage et lån. 

Capitalbox tilbyder ikke en online chat funktion som andre låneudbydere, der kan være brugbart hvis du sidder med et korte og simple spørgsmål, og ikke kan finde tid til at kontakte kundeservice. 

Stjerner: 4,5/5


Fleksibilitet

Hos Capitalbox får du god fleksibilitet, når det gælder dit lån, og du har generelt gode muligheder for at tilpasse dit lån efter dig og din virksomheds behov. CapitalBox giver dig mulighed for at låne mellem  15.000 - 2.500.000 kr., og du kan vælge en løbetid på op til 36 måneder. 

Skulle din virksomhed i løbet af løbetiden, opleve stor vækst og komme i en bedre økonomisk situation, har du mulighed for at indfri lånet før tid, uden at skulle betale ekstra gebyrer for det. 

Når det gælder kundeservice, kan du opleve manglende fleksibilitet. Du kan som kunde kontakte kundeservice via telefon eller mail, og der holdes kun åbent i hverdagene. I weekenden er der ikke mulighed for at komme i direkte kontakt med en medarbejder, du kan dog altid sende en mail som oftest bevares næste hverdag. 

Tjeklåns Vurdering: Samlet set har CapitalBox skabt fleksible rammer, dog med plads til forbedring når det gælder kundeservice. Du kan som kunde fleksibelt tilpasse lånet dine behov, men kundeservice kunne øge fleksibiliteten ved evt. at udvide åbningstiderne i hverdage, forlænge dem til weekenden eller tilføje en chat funktion på hjemmesiden. 

Stjerner: 4/5

Fordele ulemper ved CapitalBox

 • Mulighed for at låne mellem 12.000 - 2.500.000
 • Lav rente 
 • Lavt oprettelsesgebyr
 • Mulighed for at indfri lånet før tid 
 • Løbetid på maks 36 måneder 
thinking

Spørgsmål og svar om CapitalBox

Hvordan ansøger man hos CapitalBox?

Ansøg

 • Ansøg simpelt online på få minutter, hvor du blot skal tilpasse lånebeløb, løbetid osv.

Afvent svar

 • Du modtager derefter dit lånetilbud, som du kan gennemgå med deres dygtige lånerådgivere. 

Få pengene udbetalt

 • Når du godkender lånet, vil pengene i de fleste tilfælde stå på din konto indenfor en hverdag.  
Hvem kan ansøge hos CapitalBox?
 • Alle ejere af virksomheden skal bo i Danmark 
 • Virksomhedens fysiske adresse er i Danmark 
 • Du har en dedikeret virksomhedskonto
 • Virksomheden har været i drift i mere end 12 måneder 
 • Virksomheden omsætter for mindst 480.000 kr. årligtnotifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

Ved at indtaste din e-mail og dit telefonnummer og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails og sms'er om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik