Sådan tjener vi penge >

Kviklån med kautionist

Kviklån med kautionist er et lån, hvor du har en form for medansøger med. Når du optager et kviklån med kautionist, betyder det, at låneudbyderen kan kræve at kautionisten tilbagebetaler det lånte beløb, hvis du ikke selv kan afdrage lånet.

Det er derefter kautionisten, som kan kræve pengene af dig som låntager. Forskellen på en kautionist og medansøger er, at medansøgeren er med til at låne pengene, og dermed tilbagebetaler lånet sammen med dig. 

Personer som er registreret i RKI eller Debitor Registret, kan også optage et kviklån med kautionist. Det skyldes, at kautionisten fungerer som en sikkerhed for lånet. Låneudbyderen er dermed villig til at løbe en risiko ved at godkende et lån til personer i RKI eller Debitor Registret.

Inden du optager et kviklån med kautionist, kan det være en god ide at overveje, om det er en god ide, at du forgælder dig selv yderligere.

Det kan også blive svært for dig at finde en person, som ønsker at være kautionist, hvis du allerede er registreret som dårlig betaler.

Author

Gør som 38.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Nyeste lån på Tjeklån
De billigste lån
Mest populære lån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

Ved at indtaste din e-mail og dit telefonnummer og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails og sms'er om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik

ansøg Ansøg nu