Sådan tjener vi penge >

Hvor meget kan man låne til et sommerhus?

Hvis du har fundet dit kommende sommerhus, kan du som regel låne op til 75 % af købsprisen med et realkreditlån. Resten af lånet finansieres som regel kontant og med egen formue eller ved et banklån. Det vil sige, at du som regel kan låne størstedelen af sommerhusets pris, når du skal købe sommerhus.

Prisen for at låne penge til sommerhus afhænger dog af, hvordan du vælger at finansiere det. Du kan nemlig både vælge at optage et realkreditlån til køb af sommerhus, men du kan også optage et lån i din private bolig som finansiering til dit sommerhus. Du kan naturligvis også vælge at betale for sommerhuset kontant ved egenbetaling, hvis du har sparet op til det.

Author

Gør som 38.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Nyeste lån på Tjeklån
De billigste lån
Mest populære lån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

Ved at indtaste din e-mail og dit telefonnummer og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails og sms'er om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik

ansøg Ansøg nu