Lån penge billigt online på Tjeklån
Sådan tjener vi penge
Forside / FAQ / Hvor høj er ÅOP kviklån?

Hvor høj er ÅOP kviklån?

Mark Andersen

Forfatter: Mark Andersen

Når du skal optage et kviklån, er det vigtigt, at du holder øje med lånets ÅOP. ÅOP står for lånets årlige omkostninger i procent, og angiver lånets reelle pris. Som forbruger kan du bruge ÅOP`en til at sammenligne lånetilbud og dermed finde det billigste kviklån.

I 2020 trådte nye regler i kraft, som satte et loft over ÅOP på forbrugslån. Med de nye regler er der i dag et forbud mod forbrugslån med en ÅOP på over 35 %. Du kan læse mere om den nye lovgivning her.

Et loft på 35 % sikrer i højere grad dig som forbruger imod forbrugslån, hvor man tidligere har set en ÅOP på op til 800 %.

Når du modtager et lånetilbud, vil lånets ÅOP altid blive oplyst. Det er en god ide at sammenligne lånetilbud fra flere låneudbydere ved at kigge på lånets ÅOP. Vælger du at sammenligne lånetilbud, får du bedre muligheder for at vælge det bedste og billigste lånetilbud.  

Ønsker du at optage et kviklån, kan du ikke få en ÅOP på over 35 %. Der findes i dag en lang række låneudbydere på det danske lånemarked, og du har af den årsag gode muligheder for at optage et billigt kviklån. 

author

Skrevet af

CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing. Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.

notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

Ved at indtaste din e-mail og dit telefonnummer og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails og sms'er om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik