Sådan tjener vi penge
  1. Hjem
  2. Spørgsmål og svar
  3. Hvad er pålydende rente?

Hvad er pålydende rente?

Den pålydende rente er de omkostninger et lån kan tilskrives, den pris man betaler for at have det lånte beløb til rådighed.

Pålydende rente angives som regel i procent pr. år, men en hyppigere rentetilskrivning kan også godt være angivet og er værd at være opmærksom på. Det er også denne rentesats der vil stå i lånedokumentet. Den pålydende rente er et ekstra beløb der kommer oveni lånesummen.

Hvad er pålydende rente .png

Hvis du ikke betaler dit lån af på 1 år, men derimod 2 år, så vil den pålydende rente løbe op i det dobbelte beløb. I dette tilfælde vil der også komme et beløb oveni kaldet renters rente.

Tjeklån har lavet en låneberegner, hvor du ved at indtaste den pålydende rente og etableringsomkostninger kan beregne hvad det rent faktisk koster dig pr. måned og totalt at optage et lån.


notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)