Sådan tjener vi penge
Forside / FAQ / Hvad er kaution?

Hvad er kaution?

Mark Andersen

Forfatter: Mark Andersen

Kaution er en form for sikkerhed, der bliver stillet ved, at en person kan betale en anden persons gæld, hvis vedkommende ikke selv er i stand til at tilbagebetale sin gæld til kreditor. I nogle tilfælde kan en kreditor kræve, at du som låntager vælger en person til at kautionere for dit lån, således kreditoren kan være sikker på at få sine penge tilbage i tilfælde af, at du ikke selv er i stand til at tilbagebetale dit lån.

Det er muligt for både personer at kautionere for andre personer, men det er også muligt for virksomheder at kautionere for andre virksomheder. Samtidig kan man kautionere for et lån alene, men man kan også kautionere for et lån sammen med flere personer, hvis det bliver nødvendigt. Der findes forskellige typer af kaution, så hvis du står overfor at skal kautionere for et lån, så kan det være en god idé, at du bruger tid på at sætte dig ind i de forskellige typer af kaution.

author

Skrevet af

CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing. Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.

notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

Ved at indtaste din e-mail og dit telefonnummer og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails og sms'er om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik