Sådan tjener vi penge
  1. Hjem
  2. Spørgsmål og svar
  3. Hvad er fast rente?

Hvad er fast rente?

Fast rente betyder, at renten på et forbrugslån (eller obligation etc.) er fastlåst i hele lånets løbetid. Det vil sige, at renten ikke ændrer sig indtil lånet er udbetalt.

Med en fast rente på sit lån kan man altså sikre sig, at der ikke kommer uforudsete udgifter på lånet i tilfælde af, at renten stiger. Det er det mest sikre valg, når det kommer til lån, fordi man ved præcist, hvad der skal betales af renter i alle de månedlige ydelser indtil lånet er betalt tilbage. Fordelene ved at vælge fast rente på sit lån er, at man kan forudse sin økonomi bedre i hele låneperioden, fordi der ikke kan komme nogen overraskende beløb i de månedlige ydelser. Dog kan man ikke udnytte en faldende rente til at få et billigere lån, hvis man vælger den faste rente på lånet.


notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)