Sådan tjener vi penge
Forside / FAQ / Hvad er den lange rente?

Hvad er den lange rente?

Mark Andersen

Forfatter: Mark Andersen

Den lange renter er renten på en obligation, der har en lang resterende løbetid. Det vil sige renten på den obligation, der har lang tid tilbage, før den skal indfries.

Når man snakker om obligationer findes der både obligationer med kort rente og obligationer med lang rente. Som sagt betyder den lange rente, at obligationen har en lang resterende løbetid. En obligation med en kort rente har en kort restløbetid. Både den lange og den korte rente kan svinge, ligesom andre former for variable renter. Den lange rente kan - i modsætningen til den korte - ikke kontrolleres af centralbanken.

author

Skrevet af

CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing. Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.

notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

Ved at indtaste din e-mail og dit telefonnummer og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails og sms'er om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik